Следобеден Гост

1504

Тя ми се обади по обяд. Мъжлето й го нямаше за през деня и можех да си позволя дълъг обяд. Проверих си графика и намерих доста свободен ден, освен това, кой би отказал нановодошло момиче, което си търси приятели? Помоли ме да я взема от хотела, тя ме чакаше в лобито когато влязох вътре.

Качихме се в колата и се отправихме към суши-ресторанта зад няколко пресечки. Бяхме на половината път, когато тя каза, че си е забравила нещо в стаята и се наложи да се върнем.
Качих се с нея да потърсим портфейла й. Не й трябваше по принцип, но тя настояваше да го вземем. Когато го намерихме, тя се отправи към вратата. Бързо сграбчих ръката й и я дръпнах съм себе си.

„Може да поръчаме рум-сървис.“ Ухилих се аз широко.
„Това е лоша идея, стаята е обща, няма да е хубаво.” – рече разколебана.

„Вече сме наполовин грешници, поне да се насладим на момента.“

Придърпах я към себе си и леко я целунах. Устните ми едва се разтвориха, едва за да вкусят нейните. Беше си сложила плодов балсам, подобно на ученичка. Беше се събудила с ясната идея какво ще се случи днес, просто й трябваше малко побутване. Продължихме да се целуваме, ръцете ни се преплетоха, целувките ни започнаха да стават по-страстни и дълбоки. За момент тя се отдръпна и си пое дъх. Червената й коса беше леко разбъркана, след като пръстите ми си играха с нея докато се целувахме. Носеше полупрозрачна блуза, под която се очертаваше сутиена й, и пола с цветни мотиви,която нежно падаше до глезените й.
Придърпах я към себе си, за да се целуваме още, не срещнах съпротива, и в следващия момент вече бяхме притиснати до стената. Устните ми се прокраднаха от устните към шията й, ухото, след това отново към сладките й устни. Стонът, който тя издаде когато устните ми докоснаха шията й, ми подсказа, че на нея навярно й липсва много, тъй като съпругът й работеше много и до късно…tempesta artica sexy couples sexy hot hands couples passion couple sensual 8 parejas 2 good sex love pary large1 Следобеден Гост

Жената също си има нужди, предположих, понякога просто от време на време забравяме. Поведох ни към леглото, но тя се дръпна. Знаех, какво си мислеше, и затова я заведох да седне на един стол в ъгъла.
Седнах на стола срещу нея, загледан в тялото й, то беше моето съкровище, и аз щях да го отмъкна. Тя се протегна към колана ми и започна да ми разкопчава панталоните. Спрях я, взех ръцете й в своите и и казах отново да се облегне назад. Коленичих между краката й и отново започнах да я целувам. Полека разтварях блузката й и разкопчах сутиена й. Обхванах нежно перфектните й гърди и наведох устни към едното й зърно, оставих езика си да го оближе много бавно. Стоновете й ме наведоха на мисълта колко дълго време не й беше отделяно такова внимание, но аз щях да й го наваксам. Започнах нежо да целувам с устни зърната й, да ги лижа и да ги всмуквам в уста, хапейки ги толкова леко, че гърбът й да настръхне.
Ръцете ми се плъзнаха надолу по краката й, за да ги галят, докато все още целувах нежно гърдите й. Бях приятно изненадан да установя, че тя под полата си не носеше никакво бельо. Погледнах я, а тя бавно се усмихна.
„Палавница.“
Тя не каза нищо, просто нямаше какво. Не набрах полата й нагоре, просто я повдигнах и разтворих краката й. Започнах да покривам с целувки нежата й кожа, оставих горещия си дъх да докосне нежната й розова путка, без да я докосвам. Тя ставаше все по-нетърпелива и агресивна докато я дразнех, стоновете й ставаха все по-високи и неудържими. „Боже, моля те..” – ме замоли. Протегнах ръце към нея и леко стиснах гърдите й, докато в този момент езикът ми се плъзна покрай мокрото й путенце. Тя изстена силно, избута ръцете ми от гърдите си и сама започна да се гали, така че можех да се съсредоточа върху бедрата й докато съвсем бавно и нежно започнах да лижа сладката й путка. Езикът ми се плъзна дълбко през тясната й цепнатина, засмуках устните й и погалих с върха на езика си набъбналия й клитор. Започнах да я галя нежно и тя се загърчи и започна да дразни зърната на гърдите си, очите й бяха затоврени, нежно прехапала долната си устна. Начинът, по който изглеждаше, беше прекрасен, и аз спрях да я погледам. Тя престана да се гали, отвори очи и се надигна за да разбере какво става. Усмихнах се и отново се стаих между краката й. Средния ми пръст се плъзна в нея, докато езикът ми танцуваше върху клитора й, нагоре-надолу и в малки кръгове. Движех пръста си леко, за да открия вълшебната й точка, и след още малко лизане, смукане и галене на клитора й, тя изстена силно и започна да свършва. Извадих пръста си и залепих уста за путката й, езикът ми започна да се движи навън-навътре в нея, за да я вкуся. Тя сграбчи косата ми и ме притисна към себе си, а аз зарових език в нея по-дълбоко, докъдето ми беше възможно, за да изпия оргазма й.

Станах и отидох да донеса по чаша вода и на двама ни. Подадох й нейната, и я изчаках да се съвземе и да си подреди мислите. Тя изпи водата на един дъх и ми каза да седна на стола, където бях по-рано, смъкна се на моето ниво, за да ме гледа, и тогава забелязах, че щорите са отворени. Изглеждаше леко смутена, но не направи нищо, за да ги затвори. Разкопча тотално колана ми и ми смъкна слиповете. Беше доволна да намери члена ми твърд и готов за нея, тя леко го целуна и го пое целия в устата си. Гали го така няколко минути и се изправи. Повдигна отново полата си, обкрачи ме и много бавно ми се наниза отгоре.
След това се наведе, целуна ме страстно и така стояхме неподвижни около десет секунди, само целувайки и галейки се. Нейната възбуда още не беше отминала и аз се поизправих, за да засмуча едното й зърно, на което тя моментално потръпна. Усещах я плътно около себе си, и тогава тя се задвижи над мен нагоре-надолу по члена ми. Ръцете й почиваха върху гърдите ми, тя ме яздеше бавно и стоновете й на удоволствие бяха като музика за ушите ми. Отпуснах се назад в облегалката и я оставих на воля да прави каквото си иска и да диктува темпото както на нея й е удобно. Тази езда беше най-хубавата в живота ми.
Не знаех колко дълго щях да издържа, защото тя започна да ме чука все по-диво и по-бързо, и усетих как стола се помръдва докато тя ми се нанизваше. Може би усети как растях в нея, или просто беше добър тайминг, но отново се загърчи в екстаза си, този път набивайки се върху слабините ми, пристискайки тяло в моето. Застенах по-силно, сграбчих стола от двете страни и свърших с нея. Тялото ми се разтърси конвулсивно и аз я притиснах съм себе си, и двамата въздъхнахме блажено. Тя се наведе и ме целуна леко, след това се изправи, наведе се отново и целуна нежно члена ми, след което каза :”Благодаря и на двама ви”.
Свали си полата и се запъти към банята. Извиках след нея.
„Не се бави много, мила, сега наистина огладнях!”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук