Секс на публично място

2422

Това се случи, когато бях на 21 години. Тогава нямах много опит с дамите. В действителност до тогава бях ебал само около шест-седем мацки, три от които само за по една вечер. Последната ми връзка продължи едва два месеца и скоро завърши. Въпреки, че не бях невинен като капка сълза, имах репутация на скромен в града.

Бяха минали почти осем месеца откакто бях ебал последно, когато това се случи.
Спомням си, че беше сряда и Веси имаше рожден ден. Всичките й приятели бяха поканени, повечето от които ги познавах лично, за това просто разпускахме тая вечер, без излишно напрежение или преструвки. Ухажвах едно високо маце, което говореше с някои мои приятели и очевидно се стараех да убедя няколко мацки да се скрием в спалнята, когато тя влезе.
Господи! Тя беше невероятна!! Висока. С кожа бяла и мека като мляко. Косата и беше като коприна. Очите и дълбоки, сиво-сини. Устните и бяха оцветени в червено и изпъкваха на нежната и бяла кожа. Беше облечена като каубойка – с малка, червена, каубойска шапка, завързана под брадичката и. Елечето и беше леко разтворено, за да покаже бегло копринената бяла блуза, която покриваше гърдите и. Не носеше сутиен и от време на време се виждаше как свободните и зърна се притискаха към блузата и. Широка, кафява пола се спускаше точно до под коленете й. Краката и бяха дъги, прави и голи и завършваха с меки, кафяви, каубойски ботуши с висок ток.
Тя седна до мен на мекия стол. Не можех да откъсна очи от нея и тя ме хвана да я зяпам. Когато погледите ни се срещнаха, между нас прескочиха искри. Не знам какво се случи, но определено имаше химия между нас!
Наведох се към нея и я заговорих, поставяйки ръката си на облегалката на нейния стол. Ръката ми се хлъзна, аз залитнах и паднах върху нея, при което устните ни се докоснаха, нейните очи се разшириха и тя затаи дъх, но не се отдръпна от внезапната ми целувка. Разтворихме устни и двамата простенахме едновременно в устата на другия.Sookie and Bill Секс на публично място
Паднах на колене пред нея, а тя разтвори краката си за да застана между тях. Ръцете ми се плъзнаха по тялото и до ханша и я придърпах към себе си. Полата и се повдигна когато краката и се вдигнаха и тя се плъзна към мен по стола. Тя разтвори крака още по-широко докато минаваше все по-напред и чатала и не се сблъска с моя. Простенах отново при внезапния допир с топлината на слабините и.
Ръцете ми се плъзнаха под елека и обгърнах с шепи циците и, които бяха стегнати и някак енергични. На свой ред тя простена когато палците ми разтъркаха зърната и.
Върху нас падна нечия сянка.
-Май имате нужда от стая. – каза Веси ухилена до уши.
Прекъснахме целувката си и погледнахме към нея. Усетих как момичето се изчерви. Поклати глава отрицателно и се изчерви още повече. Знаех, че тя имаше пред вид, че няма да имаме нужда от стая, но нещата взеха неочакван за нея обрат. Бяхме твърде разгорещени вече.
Погледнах я , усмихнах се и заврях лицето си, за да я целуна. Целувката ни беше страстна и топла, а езиците ни неудържими и бурни. Кура ми беше достигнал пълен размер и тя го усещаше при всяко движение на телата ни.
Свлякох се на пода и я дръпнах с мен. Очите и казваха всичко вместо нея. Там се четеше логичния въпрос “Какви ги върша?”. И въпреки всичко тя ме последва с желание.
Промуших ръката си между краката и под набраната пола, докато не достигнах до бикините и. Тя простена докато пръстите ми намираха мястото си под ръба на бельото и.
Тя се протегна между нас и ръката и се пъхна под блузата ми. От допира на топлите и пръсти по голите ми гърди ме побиха тръпки по гърба, където тя ме погали след това. Последвах примера й и аз пъхнах ръка под блузата й, за да погаля зърната й. Тя потръпна на свой ред.
Другата ми ръка намери процепа и. Ах колко беше мокра! Връхчетата на пръстите ми се спряха на клитора й и тя за малко да експлодира.

За да заглуши стоновете си, тя впи устни още по-силно в моите.
Тя прокара пръсти под роклята си, точно над слабините ми. При допира с надървения ми кур тя простена. Мигновено свали ципа на дънките ми и изкара кура ми на свобода. При допира му с топлото и бедро и двамата простенахме.
Издърпах бикините и настрани и тя се раздвижи, за да допусне стика ми в тялото си. Усещането при проникването ми в топлите й дълбини беше уникално. Тя ми се усмихна и се нагласи в седнало положение върху мен. Полата и скриваше действието на гениталиите ни, но който и да погледнеше към нас не би се усъмнил в това, която действително се случваше.
За сметка на това за нас беше без значение какво се случваше около нас в стаята. Погледите ни бяха вперени един в друг, телата ни се движеха бавно в синхрон, сърцата и дишането ни бяха свързани помежду си.
Тя започна да се движи върху мен по-настойчиво, а тласъците и станаха по-уверени и напористи. Усещах, че други двойки ни наблюдават, докато самите те бяха заети с любовта помежду си. Напрежението в стаята се увеличаваше.
Осъзнавах, че не след дълго тя ще свърши, както и аз самия. Внезапно тя се изпъна и се облегна на краката ми. Усетих как мускулите на путката и се стегнаха около кура ми и това ме докара до екстаз. Изхвърлих семето си в подгизналата и путка и двамата изохкахме звучно. Беше един от най-вълнуващите оргазми, които някога бях имал.
Тя се строполи върху мен и впи устните си в моите. Последва бурени и възторжени аплодисменти от страна на аудиторията ни, който ужаси момичето. Изведнъж тя се осъзна и се паникьоса. Като заек скочи от мен и избяга от стаята, по-бързо отколкото можех да реагирам , за да я спра. Тогава се оказах сам на земята, с полу-мек кур в една вече студена стая. Спретнах се възможно най-бързо, за да я догоня, но естествено нея вече я нямаше.
Седмици наред опявах на Веси за тази тайнствена жена. Най-накрая тя ми даде писмо. Стана ясно, че когато сме се срещали, тя е щяла да се омъжва. Оказа се, че е била само с годеника си до сега, и че привличането между нас е завъртяло главата и. Сериозно обмисляла да развали годежа си след случката с мен, но я разубедили. Писмото завършваше с обещание , че винаги ще ме помни.
Много е сантиментално, знам. И ако не се беше случило на мен, сигурно нямаше да повярвам, че е истина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук