Събуждане с минет

5587

Казват, че противоположностите се привличали. За Живко и Нели това важеше с пълна сила. Двамата бяха като куче и котка, непрекъснато се джавкаха за щяло и нещяло, но след известно време следваше бурно сдобряване – в леглото, защото двамата просто не можеха да дишат един без друг.

 

Поредното скарване беше заради красивата съседка на техния етаж. Нели беше уловила Живко да й мята белтъци в асансьора, когато се прибираха привечер и направо побесня. Същата вечер тя го изгони от брачното им ложе и той с подвита опашка отиде да спи в хола. И разбира се, съвсем скоро след това, младата жена вече съжаляваше за постъпката си. Тя беше свикнала да усеща нощем близостта и топлината на хубавото му, стегнато тяло. На всичкото отгоре не можеше и да заспи, защото обикновено двамата се любеха преди това, използвайки секса като приспивателно.

Цяла нощ Нели се мята гола из леглото, а сънят така и не идваше. А когато за миг задремваше, веднага започваха да й се присънват горещи еротични сцени, които изглеждаха толкова истински, че тя се будеше със сладостен стон и обилно подмокрена слива. Накрая не издържа, стана и на пръсти се запъти към хола. В коридора часовникът показваше 6 сутринта. Оставаше час-час и половина до ставане за работа.

На дивана Живко сладко похъркваше само по горнище пижама. Това вбеси за кратко недоспалата Нели, но след това тя се втренчи в готиния му кур. Изглежда тази нощ еротичните кошмари не бяха споходили само нея, защото и в момента членът му имаше страховита ерекция. Няколко дълги мига Нели се любува на коравото му парче, а след това като нежен сатен се сниши над него и го взе в ръчичка. Погали го в бузката си, забели го нежно и го пое между сладките си устенца.
Живко не се събуди веднага. Докато младата му съпруга смучеше и облизваше жадно наедрялата му патка, той явно сънуваше, че ебе, защото импулсивно започна да извършва ритмични тласъци от кръста. “Само имай късмет да не сънуваш мен, а съседката!” – мислено му се закани чернокосата тигрица и лекичко го гризна със зъбки по ствола. Това вече трябваше да го събуди и наистина след миг той сънено отвори очи. Нели остави пениса му и застрашително доближи лице до неговото, очаквайки първите му думи.
-О, миличко, здравей. Знаеш ли – измърмори Живко, все още търкайки очи и дишайки леко учестено – тъкмо те сънувах…
-Това беше верният отговор, слънчице – най-после се усмихна Нели.Събуждане с минет
-Уф, какъв сън беше само… – Той понечи да й разкаже, усмихвайки се дяволито, но тя го възпря, слагайки пръст на устните му:
-После ще ми разкажеш.

Много бавно, без да го изпуска от очи неговите, чернокосата сладострастница се смъкна отново надолу към слабините му и продължи оново, което вече бе започнала преди малко. Минетът, който му извъртя, накара кръвта на мъжа да кипне. Дългият й красив език се въртеше, извиваше и ближеше неуморно главичката и ствола, а пълните, сочни устни ги смучеха с непрестанно нарастваща страст. Тя ги плъзгаше надолу и нагоре, засмукваше периодично яркочервената, лъскава глава и дразнеше с върха на езика си юздичката на препуциума. После внезапопно обгръщаше тестисите му с топлите си, нежни длани и поглъщаше вкоравеният му пенис до корен. И така, докато не го принуди да излее семето на екстаза си. Тя подложи широко отворената си уста и мощните струи започнаха влитат една подир друга в гърлото й. Само няколко от тях пропуснаха прелестният уют на влажния отвор и понацапаха муцунката й.
-Ти си истинско съкровище, миличко… ох, ще ме побъркаш от кеф! Всеки мъж си мечтае за подобно събуждане сутрин!
“Ти имай късмет пак да погледнеш оная кучка – съседката – и следващата сутрин може да се събудиш вместо с кур между краката, с чуканче!” – мина й през красивата главица на Нели, но не го изрече на глас, а само благо му се усмихна и премигна чаровно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук