Автомивка

1329

Излизайки навън от колата, Марк погледна към тъмното небе – предвещаваше приближаваща буря. Усети студения бриз и знаеше, че след малко ще започне. Отвъртя капачката на резервоара и се обърна към колонката да види цената на горивото. След това плъзна кредитната си карта в процепа на машината и бързо я дръпна.

Грабвайки пистолета, умът му бе другаде – той го пъхна в гърлото на резеровара. В същия момент си представи Джаки, облегната на колата, разтворила широко крака, докато накрайникът на собственият му пистолет, се плъзва в нея.
Марк познаваше Джаки от много време; всъщност – още от училище, но едва напоследък се бяха познали в друга светлина. Това не се беше случило, докато Марк не се блъсна в нея в мола, дотогава не знаеше,че тя се бе върнала в града. И тъй като и двамата бяха навремето приятели, си уредиха да се разходят до плажа следващия ден. Сега той пълнеше колата преди да тръгнат, и както се виждаше – направо в бурята. Докато дигиталните цифри на дисплея бавно растяха, марк се наведе през прозореца. „Изглежда, че ще хванем малко дъжд”

„Мда,“ отвърна Джаки, „колко далеч е плажът?“
„Ами, обикновено е на около 45 минути, но ако дъждът е толкова лош, колкото изглежда сега, може да се забавим двойно повече”.
„По дяволите.“
„Бързаш,“ усмихна се Марк.
„А ти не?“
„Ами, да….Искам да кажа, току-що те намерих след 20 години, и сега трябва да се преборя с двучасово шофиране в дъжда, преди да сложа ръка върху теб. Но да, определено бързам”…

1 najvozbudlivite mesta za seks na otvoreno www.kafepauza.mk1 Автомивка
Джаки се засмя, „Ами просто се наслади на очакването.”

„Дявол да го вземе, дори горивото се лее бавно,” отвърна Марк, прибирайки пистолета. Можеше да чуе как Джаки се смее отвътре.Дигиталните цифри замръзнаха. Марк натисна спусъка, източвайки последните капки гориво в колата преди да върне пистолета на мястото му. Погледна към дисплея, за да вземе касовата бележка, но преди това му се изписа въпрос: „Бихте ли желали измиване на колата с отстъпка?”. Да.. Не.. Марк беше на път да натисне „Не”, но внезапно в главата му изскочи идея. Той натисна „Да” и едва тогава поиска разписката си. След няколко минути малкото листче хартия излезе от машината.. След като взе бележката, Марк се намъкна обратно в колата и запали двигателя.

„Каква е тази усмивка на лицето ти?,” запита Джаки, мислено представяйки си как пръстите му се заравят в меката й кестенява коса.
„О, нищо, просто идея,“ отвърна той и вкара колата в тунела. Вместо да тръгне към главния път, той рязко зави наляво и тръгна към входа за автомивката
„Марк, всеки момент ще завали пороен дъжд, а ти сега ще миеш колата?”
„Никога не можеш напълно да я измиеш, освен това, й е нужно и да се полира. Ами ти?”Марк наблюдаваше как Джаки проумява плана му, наслаждавайки се на първоначалното й объркване, последвано от палав поглед от тези две дълбоки сини очи. След това се протегна към контролното табло на колата и въведе някакъв номер. Когато беше готов да влезе във входа на автомивката, се пресегна за колана и го охлаби.По дяволите, искаше Джаки толкова силно, вече беше твърд като скала. Метна един поглед встрани и забеляза, че Джаки е забелязала издутината в панталоните му. Тогава тя разхлаби връзката на панталоните си. Той спря колата на маркировката и един голям осветен панел отбеляза началото на процедурата.
Яркият жълт мигащ знак оповести че първият слой пяна вече е нанесен. Марк обърна глава и видя Джаки бързо да си сваля блузата, и вдъхна уникалната комбинация от мириса на миещите химикали и парфюмът й. Той разтвори панталоните си и бавно започна да гали чепа си, докато Джаки изхлузваше блузата през главата си. След товва разкопча сутиена си и започна да го сваля.
Гледайки панела на автомивката, Марк забеляза още един мигащ цвят. В същия момент и двамата усетиха през колата да преминават вибрации, тъй като големите четки миеха с натискане, пръскайки химикали и вода по страните на колата. Джаки бързо свали сутиена си и се облегна назад с гръб към вратата, давайки възможност на Марк да се порадва на гледката. Той се надвеси над нея и започна да целува и смуче зърната на гърдите й, докато ръката му не бръкна в гащичките й. Усети, че бедрата й се разтвориха, и пръстите му откриха мократа й цепка. Той прокара пръсти до клитора й и ги завъртя в кръг, докато продължи да смуче зърната й. В това време плахите й пръсти пробягаха през косата му, нежно насърчавайки го.
„О, да, това е,“ чу той, неспособен да отговори, тъй като дразнеше гърдите й. Забърза ритъма си, в такт с нейното забързало се дишане. Тя сама започна да извива тяло под пръстите му, по-бързо и по-бързо. Внезапно Джаки изстена и изви гърба си като лък, придърпвайки Марк върху себе си. Движейки пръстите си върху нея, той плъзна два от тях в горещата й пещара и почувства спазмите които я заливаха. Премести палец отново на клитора й, но тя се отдръпна леко.
„Внимавай, внимавай. Става твърде чувствителелен когато свърша,” прошепна тя. Марк внимателно отдръпна пръсти от путката й, и ги доближи до устните си, облизвайки ги и вскусвайки соковете й. Седна, погледна в очите й и каза:”Леле, това беше адски бързо, не знаех…”

Джаки задържа пръстите му към устните и отвърна: „Сега да видим как ще те полираме”.

Марк извади натежалото си парче от панталоните и свали седалката си. Бавно наблюдаваше внимателните маневри на Джаки край волана, за да го възседне. Можеше да усети отличителната миризма на восъка когато леко го нанасяха по колата.
След това се предаде на усещането. Джаки майсторски и нежно погали топките му с една ръка, докато с другата започна да го лъска и да му духа. Марк влезна в темпото й, и започна да повдига леко бедра в унисон с устните й. Вече щеше да затори очи от удоволствие, когато светлините светнаха в жълто.
Жълтото замъгли ума на Марк, който сега се намираше под устата на Джаки и растеше с всяка секунда. Той изви гръб усещайки няколкото финални засмуквания на устата й и експлодира гъсти струи в гърлото й. Оргазмът му беше интензивен, по-силен от всеки друг път. Сякаш след вечност, се отпусна.
Джаки стана, усмихвайки се. „Леле, изглежда, че отдавна не са ти правили свирка”.
Марк не отговори, наведе се към нея и я целуна дълго и страстно, вкусвайки и тръпчивия вкус на спермата си в устата й.
„И сега като ме изцеди тотално, изглежда, че е време за Сушенето.”

Той отправи поглед към съскащата мигаща светлина. Намъкна се обратно в панталоните и запали колата. Усети как огромна струя горещ въздух премина през колата. Напред забеляза, че беше започнало да вали.
„Не че се оплаквам, но не съм сигурна, че имаш нужда да съхнеш.“
„Тогава спри да се оплакваш,” отвърна Марк, навеждайки се отново да я целуне. Когато колата изпълзя от автомивката, дъждът странно затанцува по бронята.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук