Заложник вкъщи

4030

Когато се прибрах вкъщи, жена ми Лидия вече ме чакаше. Влезнах да си взема душ, и после я намерих да се гали. Не я попитах защо беше толкова настървена да ме има, но тя започна да лъска изправящият ми се кур, поигра си с него малко и след това коментира, че за това време обикновено вече трябваше да съм свършил.

Днес ми беше като Ден за Празнене. Дали знаеше? Цял ден изкарахме в чукане. Тя сякаш беше огън. Дори погълна всичката ми сперма. След това искаше да ме целуне и най-накрая й дадох, опитвайки от собственото си семе, и устахових, че то не беше толкова лошо на вкус, колкото си мислех че е.
След кратка почивка, след което отново я изчуках, се опитах да разбера защо цял ден беше курвенски настроена. Не ми каза, ама на кой му пука, докато си получавах своето не ми беше зле.
Говорих с Мартин на следващия ден и той ми сподели,че и Надя също е била много възбудена когато се е прибрал, и че са се чукали цяла нощ.  Знаехме,че ставаше нещо, и решихме да „довършим” разговора следващия уикенд.
Съставихме план да инсталираме миниатюрна видеокамера в спалнята, а записите да гледаме като се съберем…

Събота дойде. След като ловихме риба няколко часа, дойде време за обяд.

Мартин беше бисексуален, отдавна бях разбрал това. Жена му не знаеше за тази му наклонност, но тогава на мен ми се удаде възможност да я изпитам. Много пъти бях засичал как ми мята многозначителни погледи през оградата когато косях покълналата трева. Сега на Мартин му се искаше хубав твърд кур за обяд и започна да ми духа. Дотогава не знаех дали искам някога това да се случи, дори бях изключвал тези мисли от главата си, но когато това наистина стана реалност, за моя изненада аз не се отдръпнах, а хванах главата му с две ръце и дори започнах да го напътствам.  Точно тогава той започна да прониква с пръст в задника ми и ме накара да застена. След като изстрелях кулминационните си струи сперма в гърлото му, реши да ме чука отзад. Беспрекословно легнах по гръб и развълнувано разтворих крака, той се намести между тях и започна да ме лиже. Езикът му беше толкова ловък, че започнах отново да се надървям.
След това ме награби и се превърна в подивял жребец, бясно чукайки стегнатия ми девствен задник. Това продължи само няколко минути и аз свърших, изстрелвайки гъста сперма по целите ми гърди и зърна.
Накарах го да се отдръпне и да излиже всичко от мен. Когато ме почисти, му казах и да излиже и задника ми, тъй като му беше дал доста зор. Съгласи се щастливо и го направи особено старателно. Прииска ми се да бях открил сексът с мъже по-рано.

Тръпката да помпат задника ти, да ти лижат топките и хуя както никоя жена не би могла, беше приятно чувство.
Решихме да си ходим и да видим какво са записали камерите.
Жена ми беше на гости на Нина когато се прибрахме и ги изненадахме.
Изглеждаха като хванати на местопрестъплението. Бяха много ядосани, че сме се прибрали рано. Разтребихме и се отправихме към спалнята за още един рунд чукане и духане както миналата седмица.

Мартин ме извика да проверим записите когато Надя отиде да прибере трите им деца. Видеото беше доста тъмно, с изглед към широката спалня. Надя и Лидия влязоха. Надя свали халата си и Лидия започна да разтрива гърба и раменете й.
След това Надя се обърна и Лидия също свали халата си, и двамата мъже видяха,че Надя носеше същия изкуствен кур, с който чукаше Мартин.
Надя започна да чука Лидия и тази гледка как се чукат диво накара чеповете ни да щръкнат.  В този момент Мартин се протегна и започна да си играе с мен.
Тъкмо щях да си извадя надървения хуй от панталоните, когато чухме гаражната врата да се отваря и Надя и децата влязоха в къщата.
Изпратихме децата да си играят у нас, и тримата се заговорихме за нещо неангажиращо, когато Мартин предложи да играем покер.
Надя я обичаше тази игра и се съгласи. Лидия звънна да каже, че ще заведе децата на кино и ще се върне след около три часа.
Знаех, че е по-добре да започнем, за да победя. За мой късмет играехме с моите карти. Маркираните, които винаги нося със себе си (Лидия винаги губеше на карти). След няколко игри Надя загуби всичките си пари и искаше да си ги върне. Мартин и аз удвоихме залога; губещият щеше да  изълнява желанията на победителя.Заложник вкъщи

Тя се съгласи и тя и Мартин загубиха едновременно.
Надя беше започнала да се възбужда, виждах го по начина, по който зърната й изпъкваха под блузата, тъй като не носеше сутиен. Виждах още, че издутината в панталоните на Мартин растеше с всяка секунда.
Накарахме Надя да ни направи стриптийз. Което пък накара моя кур да шръкне и да се овлажни. Почувствах огромна болка в отеснелите си панталони. Надя видя това, дойде, приклекна и започна да смуче влажното петно на панталоните ми. Тогава станах, казах на Мартин да ме съблече и двамата да ми духат.
Надя беше шокирана когато Мартин ми се подчини, приближи се и започна да лиже коравото ми парче. Неговият вече се къпеше в мъзга и предложи да се преместим в спалнята и да продължим там. Надя легна на леглото и се наместихме в поза 69. Тогава усетих как Мартин започна да лиже стегнатия ми анус. Казах му да спре. Щеше да бъде изчукан в гъза пред собствената си жена. Тя грабна изкуственият пенис-колан, сложи си го и му заповяда да я лиже, докато аз го чуках в задника. Взех лубриканта от нощното шкафче. Намазах обилно шръкналото си парче и го забодох в гъза му, а той заигра ролята да се преструва, че го боли, застена и завика да спра. Беше толкова унизен, че го използваха. Надя и аз си разменихме позициите и той ме излиза. След това Мартин и Надя застанаха в 69, а аз започнах да я чукам в омазания от соковете на путката й задник.

Следва продължение…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук