Хектор,добро момче… Оближи ме !

2361

Сряда вечер един и половина минава. Мария бавно се прибираше. Тя работеше в малка, но бързо
разрастваща се, счетоводна къща като помощник на главния счетоводител. Тези дни имаше много работа,
почти всяка вечер се прибираше по това време, а понякога и по-късно . О-о, най-после стигна до дома си.

Това беше като мечтана награда за Мария! Още с влизането си тя метна високите си обувки някъде, дори
не се интересуваше къде точно ги е хвърлила. Изтича до любимото си канапе .

Беше отпуснала тялото си съвсем безжизнено когато усети силен прилив на енергия. Стоенето цял ден на стол я убиваше и сивото и ежедневие смачкваше желанието и за живот. Само преди три месеца животът и течеше с такава бясна скорост, а сега сякаш времето беше спряло .

Преди работеше като сервитьорка в дискотека „33“. Тогава не можеше да се оплаче от липсата на мъжко внимание . Все пак тя бе млада, енергична брюнетка на 26 години.
В един момент тя погледна часовника, той вече показваше 2:00 . Нощта течеше, а тя стояше сама на кадефеното си канапе. Немислеше да си прекара нощта по този начин.
– Хектор! Момчето ми! Ела тук! – Хектор бе кавказка овчарка на 4 години .Най-цветущата възраст за едно куче.
Хектор притича до Мария и започна да и се радва, отърквайки се в краката й. Младата брюнетка започна да го гали.
– Хайде, Хектор ! Хайде да си поиграем! – песа прибяга до другата стая и донесе гумена топка.- Искаш ли да си поиграем ?! О-о , знам че искаш ! Ела сладурче ,имам една много интересна игра за теб!- каза Мария с небрежена палава усмивка. Кучето сведе глава, погледна нагоре някак си виновно . Мария сложи голямата му мощна глава на крака си и започна да го гали. Хектор започна да се облизва и да гледа стопанката си с влажен поглед.Мария го погали отново по главата и я притисна в скута си . Псето подуши аромата на разгоненото й коте и продължи да се облизва и да маха с опашка .Те бяха играли няколко пъти на тази игра и на кучето доста му допадаше .
Мария разтвори широко крака и набра секси минижупа си нагоре. Хектор гледаше как от малкото коте течаха сокове и вече знаеше какво да направи. С дългият си и грапав език започна да излизва путката на стопанката си . Счетоводителката се гърчеше в удоволствие.
– Давай Хектор ! Добро момче ! Възхитителен си !! Добре съм те научила! – стенеше тя, докато цялото и тяло потръпваше от наслада .

Възбудата ставаше неудържима. С рязко движение тя разкъса ризката си и започна страстно да мачка напращелите си гърди. Докато Мария се гърчеше от блаженство на канапето, усети че някои я наблюдава. На нея това и харесваше. Знаеше, че съседът й Георги воайорства.
Тях ги делеше една тънка стъклена преграда, през която много лесно можеш да надзърнеш в съседния апартамент. Той ги наблюдаваше от съвсем скоро, но му беше достатачно, за да се надърви. Хектор неуморимо продължаваше да лиже путето й, но вече не се ограничаваше само до там – езикът му беше толкова дълъг, че стигаше дори до ануса й . Това я докарваше почти до края. Мария усети, че скоро ще свърши, но й се искаше и да я боднат.

Мръсницата коленичи на пода и застана на четири крака . Брюнетката се беше надубила и със леки въртеливи движения подканваше домашния си любимец да нахлуе в нея и да я обладе . Хектор скочи и обгърна кръста й с огромните си лапи ,с бързо и рязко движение и го пъхна целия в малкия й розов анус. Мария стенеше и ръмжеше от удоволствие. Хектор бе груб .
Георги вече не издържаш, лъскаше бясно. Надвеси се още повече и с поглед улавяше всяко едно тяхно движение. Мария се обърна и забеляза, че съседът й нескрито я наблюдава.

487120ED8571A4F39DC52A61548D162CF6FE521 Хектор,добро момче... Оближи ме !
Погледна го перверзно и продължи да се наслаждава на мига . Това беше последната капка, с която чашата преля и Георги прескочи тънката стъклена преграда. Сега беше на два метра от развиващото се действие. Умът му не можеше да побере, че това беше неговата надута и богата съседка, която всички в блока мразеха. Пристъпи плахо напред и когато усети аромата на развилнялите се хормони, свали сатенената си пижама и коленичи. Мария изпадна почти в нирвана започна да се гърчи . Сграбчи с лявата си ръка чепа му и започна да му прави бесен минет.
Отстрани всичко изглеждаше толкова странно – млада жена , която прави свирка на мъж , а отзад бясно я клати куче. В стаята се чуваше някаква странна смесица от охкане, пъшкане и ръмжене, но това в случая нямаше никакво значение. Мария пое нещата в свои ръце. Тя с рязко движение избута Жоро и го нагласи за 69, съвсем удобен за Хектор. Хектор не чакаше втора покана и веднага нахлу в него. Георги усети силна болка и леко се опита да се отмести, но кучето го бе хванало здраво с лапи. Само след минута тази ужасна болка се превърна в удоволствие, което не беше изпитвал до сега .

Три минути по – късно той усети как животното му пълни задника с топла течност. Е, това беше края…той изригна мощно в устата на Мария .Тя изгълта всичко до последната капка от Жоровото семе.
След тази бурна нощ или сутрин… срещите на Жоро, Мария и Хектор станаха доста чести.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук