По пътя за Варна

9806

Дойде юли и многото отпуски по морето започнаха. Виргиния работеше в офис като личен асистент на директора на предприятието и често си позволяваше да отсъства и ходи на плаж. И тази седмица нямаше да направи изключение, тъй като имаше и повод да попразнува- синът й имаше рожден ден, щеше да стане на 22. Тя самата беше жена на 45, но изглеждаше страшно запазена и сексапилна.

Бе разведена и често сменяше гаджетата си, което сякаш я подмладяваше. Единствената й грижа бе само синът й, който учеше във Варна и епизодично й искаше пари за да си поживее студентските години както иска. Тя, със своето голямо и добро сърце, често му изпращаше, което я принуждаваше понякога да прибягва и до изкарване на допълнителни доходи.
-Та, така тази събота ще ходя пак при Стефан, намислила съм да му купя нещичко, но дали ще го хареса- нервничеше тя, докато се перчеше, че синът й е голям, учи се добре и е хубаво момче.

BigTitsAnalPorn101 По пътя за Варна

-Е, то не е ли кола, младежите нищо не признават!- изръси Иван, докато оглеждаше дупето й, добре oчертано под стегнатата пола. Самият той беше икономист на 34, ерген, добре сложен, но поради доста чепатия си характер, все не си намираше свястна приятелка, ако пък си намереше някое хубаво момиче, то непременно я превръщаше в долна пачавра, предоставяйки я и на приятелите си. – И все пак, ако ще ходиш в събота във Варна, можем да пътуваме заедно, защото и аз мисля да отида на плаж. Искаш ли да пътуваме заедно?
-Абе да ти кажа идеята ти никак не е лоша. Ама трябва да се разберем нещо по- конкретно Можем да пътуваме към 7 за да избегнем големия топлик, какво ще кажеш
-Става, става, айде аз ще ти се обадя!
И както си се беше настанила на седнала на ръба на едно бюро Виргиния скочи, разклати дупенцето си, а после се върна в кабинета си. Бе облечена в сив костюм- пола и ризка със тънко сако, което й стоеше върховно. Денят им свърши бързо и без да разберат, дните се бяха изтърколили и дойде време за пътуването.
Сутринта Иван се обади на Виргиния, а после я изчака пред входа й, взе я и двамата тръгнаха за Варна. Виргиния още бе доста сънена поради ранния час на ставане, облече си набързо една ярко жълта рокля с презрамки, не особено дълга, а отдолу- само прашки. Дори не си направи труда да си слага сутиен, защото си бе взела отделно банския и имаше намерение да прекара деня в препичане. Беше си обула високи сандали на цветенца, които хубаво подчертаваха дължината на краката й. Гърдите й не бяха много големи, но бяха стегнати и с наперени зърна. Още щом я видя, Иван се надърви яко, но не показа нищо подобно на Виргиния, само я изчака да се качи и потеглиха. Когато излязоха от града и минаха няколко околни села, Иван видя, че наближават и гора и замисли хитър план. До него обаче седеше не мъж, а жена, а добре известно е, че жените обичат да разрушават мъжките планове.
-Става ли да спрем за да се изпишкам?- попита Виргиния, стискайки крака притеснено.
-Разбира се, няма никакъв проблем. Ей сега ще отбия.
Виргиния слезе и се изгуби в горичката, а Иван, без да му мисли изскочи след нея, проследявайки я до мястото, където отиваше. Когато видя къде се сниши, той приклекна и започна да я дебне. Видя я как си сваля прашките и кляка и за да не губи време, бързо си разкопча ципа, извади хуя си и започна да се търка. Гледката пред него бе невероятна. Виргиния имаше стегнато дупенце, а съвсем за малко той успя да види и добре обръснатия й венерин хълм, набъбналия й клитор и, когато видя как струята с жълта течност се спусна между устничките й, той дотолкова много се възбуди, че стисна хуя си и започна да се празни. Не издаде и звук, или поне се опита да не го прави, когато изведнъж чу глас.
-Нямаше нужда да ме следиш, сега ела тук и ми го подай в устата.
 
Иван, макар и малко сразен, се приближи до нея с кур в ръка, и както си беше клекнала и пишкаше, тя му го пое и започна да му го облизва. Щастлив, той просто затвори очи и се остави на усещанията. Всичко около него загуби очертания, виждаше само хубавите й гърди, знойните й форми, пищните й устни, лазурно- сините й очи. Всичко в нея бе перфектно до толкова, че той дори не можеше и да предположи, че тя не беше някое 20 годишно девойче, а зряла жена с много опит в секса, която можеше да му даде много. След като на два пъти му го налапа до корен, тя го изкара от устата си, изправи се, после се обърна и се надупи, като пред погледа му изскочи хубавата розичка на ануса й, както и розовата й сливка. Сама се наниза на дебелия му лост, а после започна да му се набива, като той само се облегна на едно съседно дърво и се остави на нейната дивост.
-Боже, отдавна не съм го правила с толкова надървен патлак Колко е хубаво, леле колко е хубаво!- изстена тя, а после продължи да му се надява. – Ох, ще се изпразня Ще ме погалиш ли малко, искам малко да ме погалиш
-Чакай, чакай, ей сега- Иван се наведе напред и хвана мокрия й от възбуда и урина клитор и започна да го търка, тя бе много гореща, гърбът й беше мокър, а гърдите й твърди и сочни. Само след малко, тя се разтресе бясно и започна да се празни на хуя му, а в същото време от котето й започна да се стича и да пръска бясно на всякъде прозрачна течност.- Шибана кучка Оххх. И аз ще се изпразня, обаче&- И Иван извика високо и напълни путката й, която все още пръскаше мъзга, с гореща и разливаща се като буйно море сперма.
И двамата се отпуснаха на земята потни и изморени, телата им се полепиха с листа и двамата се усмихнаха един на друг мълчаливо, ловейки миговете радост с очи.
-Какво беше това?- попита Иван, когато се качиха отново в колата.
-Ще разбереш някой ден. Засега ти остава споменът, че си бил и със зряла жена- отговори му Виргиния лаконично и лукаво. Усмихна се, а после потъна в мълчание и лека дрямка преди приятното препичане на плажа. Денят беше започнал много добре за нея, а и за Иван, който не спря да се усмихва като хлапе през останалата част от пътя до Варна.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук