Луда Тройка

4755

Малкият си го търсеше, но не му липсваше кураж. Все пак, за да отговори човек на обява в Интернет, като нашата, трябва да е куражлия и да знае какво иска. Е, той не знаеше какво точно иска, но пък наистина беше куражлия.
“Млада двойка, як самец и знойна блондинка – си търсят партньор за хард-тройка” – кратко и ясно, следваше Е-мейл за връзка. Малкият първи ни писа.

Видяхме се още същия ден в кафето на Интернет клуба, откъдето бяхме пуснали обявата. Квартирата ни беше на две минути път. И двамата с моя Боби го харесахме много. Търсехме точно нещо такова – младо и свежо месце. Казваше се Лъчо и още имаше жълто около устата, както се казва.
-Лъчо, миличко, сигурен ли си, че го искаш? – попитах го меко, пускайки в ход най-обезкуражаващата си усмивка и кръстосвайки дългите си, голи бедра точно пред неспокойния му, блеснал от възбуда поглед.
-Ами да, да! – повтори два пъти малкото копеленце. – Винаги съм си мечтал за нещо такова…
-Нали не си девствен, мъжки? – включи се в разговора и Боби. Масивните му бицепси играеха като на красиво, силно животно, а твърдия му поглед внимателно изучаваше слабичкия, като манекен, младеж насреща.
-Не съм. – Отговорът му беше съвсем кратък. Можеше да лъже, но можеше и да казва истината, това обаче нямаше никакво значение.
-А правил ли си го с мъж?
-Н-не… но много искам да опитам. Често съм имал подобни фантазии, както казах вече…
-Е, фантазиите ти са на път да се сбъднат, сладък. – Смигнах му окуражително аз, на което той отвърна с чаровна усмивка. Имаше по детски невинно лице, с много нежни черти. Исках го това малко копеленце… !
Махнах на сервитьора за сметката и се изправих. Боби и Лъчо ме последваха.
След по-малко от десет минути вече бяхме в квартирата ни. Показах на Лъчо къде е банята и му дадох една от хавлиите на Боби.
-Измий се хубаво навсякъде.
Когато излезе отново от банята, с Боби го очаквахме разсъблечени по хавлии в хола. Лъчо беше увил своята около кръста, иначе беше голичък. Имаше наистина чудно телце. Да го схруска човек… Мъжът ми му сипа една чаша с уиски от сто грама и го накара да я гъврътне на-екс.
-Ще ти свърши работа, пич, повярвай ми.
С трепереща ръчичка нашият млад гостенин я обърна до дъно, но накрая се задави и започна да кашля. Бързо му се притекох на помощ, тупнах го по гърба, а после му направих дишане уста в уста…
-Ммм, наистина си точно толкова сладък, колкото изглеждаш – рекох и потърсих с ръчичка пацата му под хавлията.
Напипах я и останах приятно изненадана. Имаше доста едър кур, който вече беше започнал да набъбва нетърпеливо. Дръпнах хавлията и тя падна на пода…
-Ооо, виж това страхотно парче, бебчо – обърнах се към Боби, който тъкмо събличаше своята хавлия. Той застана гол пред малкия и започна да си блъска чекия, докато ме гледаше как масажирам хуя му.
-Лапни го, мръснице! – нареди ми той и аз веднага приклекнах в краката на Лъчо.
Първо облизах ташачките му. Младежът изстена блажено и се натегна като струна. В това време Боби му мина в гръб. Когато налапах кура му, той го хвана за косата и изсъска в ухото му:
-Много е добра, нали, малко копеленце?! Ше ти стопи лагерите с тия дебели устни, повярвай ми, знам го! – След това го плесна по малкото, стегнато дупенце и започна да потрива собствения си топуз в него.4653891 Луда Тройка
-Ох, леле, ше те скъсам, малкия! Ще ти пръсна сфинктерчето девствено!
Увеличих темпото на минета и Лъчо зави от кеф. Топузът на Боби се търкаше между бедрата му и задиряше отпред в тестисите му. Дотук малкият се държеше наистина прекрасно. Не се беше изпразнил преждевременно и не се беше стреснал от перспективата да бъде изчукан от чистокръвен самец като мъжа ми.
-Гот ли ти е, а, пикльо?! Жена ми прави страхотни тутурутки, нали?! – продължаваше да нашепва агрсивно в ушенцето му мъжа ми. После обаче се обърна към мен:
-Скъпа, време е да си сложиш любимите “гащи”, аз ще продължа с минета!
Изправих се, а Боби приклекна пред Лъчо на моето място. Останах неподвижна няколко секунди, галкайки с ръчичка писето си, за да се насладя на момента. Колкото и пъти да го бях виждала, винаги адски се възбуждах, когато мъжа ми – този як, мускулест, чистокръвен самец – лапнеше нечий кур. Малкият също се изкефи, щом устните на Боби обгърнаха готиния му, ако напърчен пенис.
-За пръв път ти е, нали, дечко? Досега не ти е духал мъж. Нищо още не си видял значи – уверих го аз, а после се насочих към любимия си шкаф с “играчките”.
Намираше най-долу и най-вдясно в секцията в хола. Отворих го и разрових купищата изкуствени пениси, вериги, бичове и какво ли още не. След миг намерих онова, което търсех. Това бях чифт кожени бикини, доста странни на вид. Представляваха комбинация от колани и препаски, които имаха за цел да задържат отпред на слабините ми един страхотен изкуствен кур с телесен цвят. Обух ги по възможно най-бързия начин и наслаждавайки се на влагата между бедрата си, се върнах при момчетата. Боби продължаваше настървено да смуче патката на младежа, който блажено беше затворил очи.
-Отвори ги, малкия – рекох – отвори си очичките и виж какво ти е донесла мама!
Лъчо ги отвори и миг по-късно те се разшириха от изненада.
-Да-а, готин, за теб е! – увери го мъжа ми и се изправи. –Носиш ли и възелинчето, скъпа?
Показах му го в едната си ръка, докато с другата лъсках чекия на “хуя си”. Не зная защо, но това страшно ме възбужда всеки път, когато си го сложа.
-Айде, сладур – хвана го не много нежно за вратлето Боби. -Ей там, на диванчето. -И го тласна в указаната посока.
След малко малкият пикльо вече беше коленичил на пода пред дивана, торса му беше облегнат на седалката и малкото му, сладко дупенце щърчеше в очакване.
-Нали, ако много ме заболи, ще спрете?! Нали?!! – май малко му се “смръзнаха лайненцата” на пикльото. –За пръв път ми е…
-На теб май всичко ти е за пръв път, пикльо – изръмжа мъжа ми. –Скъпа дай ми възелинчето… А, така… Сега му разтвори бузките… Много добре…
Боби намаза хубаво сфинктера на младежа, след което бръкна със средния пръст на силната си дясна ръка в ректума му.
-Как е, а, пич?
-Ооохх, сссъъъ… !
-“Ох”, я! – изръмжа Боби и започна настървено да го чука с пръста в ануса. След това към средното му пръстче се присъедини и показалеца. Сигурна бях, че ако можеше, щеше да му навре отзад и целия си юмрук, затова го спрях навреме.
-Стига вече, бебчо, искам и аз!
Приклекнах зад голото дупенце и насочих едрия хуй към мазната дупка.

Най-трудно му влезе главичката. При нея имаше най-силни писъци. След като тя влезе обаче, стана много по-лесно. Започнах да го чукам с равномерни тласъци, а Боби се покатери на дивана, седна разкрачен пред госта ни и му поднесе якия си топуз.
-Твой ред е да ми го оближеш, мъжки!
Лъчо отвори уста за да каже нещо и тогава мъжа ми го хвана за косата и брутално набута паламарката си в гърлото му.
-Лапай патката, копеленце! – озъби му се той, пръскайки слюнка, а “перките” му се издуха. Това при него означаваше, че е яко навит и възбуден!
Както се казва: скъсахме му гъза! Обожавам да чукам мъжете. Приемам го много лично – все едно си го връщам за всеки път, когато са ми го слагали и не ми е било гот. Обожавам звука от удара на моите бедра в стегнатите им задни части. Обожавам да ги гледам как се гърчат и кривят лица от болка или възбуда! При малкия Лъчо болката и възбудата се преплитаха. Докато го чуках, той не спираше да си блъска чекийки с едната ръка. Беше му гот, сигурна съм…
После с Боби се сменихме. Беше негов ред да разтърси малкото дупеунце. С изкуствения хубаво му бях разработила анусчето и този път му влезе без много проблеми. Боби му го вкара отраз и го зачеластри, както само той си знае. Много мъстит тъпкач е. Хваща те за косата отзад и… Горкичкият Лъчо, почти го качи целия на дивана с мощните си тласъци. Аз вече бях свалила любимите си “гащи” и мастурбирах седнала отгоре на облегалката на дивана. Оттам получавах страхотен изглед от двамата самци. Напращелият хуй на мъжа ми безмилостно пореше девственото анусче на младежа. Забиваше му го до корен, все по-бързо и по-бързо.
-Сега гот ли ти е, а, пикльо?! Кефиш ли се, а-а?! Поеми го тоя кур… и тоя… и тоя…Ооо, да, бейбе!
Вече усещах топлия “дъх” на оргазма в гърдите си. Бързо се смъкнах надолу и наврях мократа си пичка в устата на недорасляка.
-Почвай да я смучеш, копеленце! – изкрясках и Лъчо веднага впи устни в клитора ми.
След малко тялото ми беше обхванато от сладострастни конвулсии. Сграбчих с две ръце красивата главица на младежа и я натиснах здраво между бедрата си. Държах я там, докато конвулсиите не отшумяха, въпреки че през цялото време той се дърпаше. Беше ред на Боби да се изпразни…
-Опитвал ли си чужда сперма как е на вкус, а, пикльо!? Е, време ти е…!
Както го държеше за косата, Боби извъртя цялото тяло и главата на младежа към пламналите си слабини, ревна едно”Отвори!” и започна да впръсква тлъсти откоси бисернобяла сперма право в устата на момчето.
-Гълтай, гълтай, гълтай… А, така-а! Оооо! Ооо да, бейбе!
Скочих при тях на пода, разтворих крака и започнах да търкам пичката си в главата и лицето на Лъчо, размазвайки сперма и мъзга навсякъде по него. В този момент и двамата с Боби видяхме как малкия пикльо започна да цапа мокета ни. Той продължаваше да лъска бастунчето, което сега пръскаше сперма като бясно!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук