Наказание след изневяра

7206

Скрит зад една колона във фоайето на собствената си къща, Росен гледаше нагоре към стълбището между първия и втория етаж и не можеше да повярва на очите си. Излегнала се чисто гола, прекрасната му съпруга- знойната блондинка Зина, правеше секс с друга жена. Служебната командировка на Росен бе приключила с два дни по- рано и той се беше прибрал директно вкъщи с надеждата да изненада приятно жена си. Оказа се обаче, че него самия го чака доста неприятна изненада.

 

Той беше потресен. Отгоре на всичко познаваше и жената, която в момента лакомо смучеше подутите зърна на циците на Зина- това беше Лиза, бившата негова секретарката и също така пищна блондинка, само че късо подстригана. Двете така се бяха задълбочили в онова, което правеха, че въобще не бяха усетили кога е влязъл.

Росен почувства как гневът започва да се надига в гърдите му, заплашвайки да го задуши. Мъжът изрева като разярен бик и чак тогава жените го забелязаха. Беше като полудял. С няколко здрави ритника изхвърли на улицата Лиза, както си беше гола- голеничка, а после отново се прибра в къщата и се затича към спалнята, където жена му беше успяла да избяга и да се заключи…

Докато ужасена очакваше разгневеният й съпруг всеки миг да разбие вратата на спалнята, вътре Зина трескаво мислеше как да го омилостиви. Тя все пак го обичаше, въпреки че още не можеше да се освободи напълно от някои свои похотливи навици, които беше придобила, докато се снимаше в порно филми. Росен я беше измъкнал от това блато и Зина не искаше да го изгуби. Освен това кой друг щеше да й осигури подобен стандарт на живот? Той я гледаше като принцеса. Досега! “Мисли, мисли, глупачке!- повтаряше си наум бившата порно актриса. Да, имаше един начин и тя се досети за него- трябваше да се опита да го прелъсти!

Когато секунда по- късно Росен откърти вратата от пантите и влетя като фурия в спалнята, завари жена си все още чисто гола в единия ъгъл, с вдигнати пред себе си като щит ръце. Зина нарочно не се бе облякла, защото отлично знаеше как действа на мъжа й нейната голота. Сега тя нарочно поизпъчи едрите си гърди и понавири пищното си дупе. И със задоволство забеляза как пакетът му започна да набъбва, докато я гледаше, макар и гневно.

– Ах, ти, мръснице- изръмжа той и тръгна заплашително към нея.
– Недей така, мили, всичко ще ти обясня. Тя не означава нищо за мен. Теб обичам и никой друг. Нека ти го докажа…
– Да ми го докажеш ли? Мръсна курва…- с един скок Росен се озова точно пред разтрепераната си съпруга и замахна с ръка да я удари. В последния момент обаче размисли, хвана я за косата и я метна по гръб върху леглото. После злобно започна да разкопчава панталона си- Няма да те бия, никога не съм го правил, но ще те шибам до смърт. Ще ти пръсна сфинктера!

Планът на Зина беше проработил- похотта надделя над гнева на съпруга й. В следващия момент той се озова върху нея с гол в ръката кур, накара я да навири високо нагоре краката и грубо засили подутата му главичка в набраздения влажен отвор на ануса й. Той бързо поддаде под свирепия му напън и пенисът хлътна чак до основата в тясната дупка. Росен го задържа за миг целия вътре, наслаждавайки се на неописуемото удоволствие, а после …116585 08big1 Наказание след изневяра

яростно започна да чука жена си в гъза. Гневът му все още не беше преминал изцяло, но възбудата вече беше взела връх…
– Ах, ти, мръснице, харесва ли ти, а? Ще те разбия, две седмици ще сереш кръв!
– Да, давай, миличък побъркай ме! Излей си яда- подканяше го на свой ред Зина.

След малко той я опъна на “кучешката”.В началото я еба известно време в пичката, но след това отново й го забучи в гъза.

Накрая се изпразни в устата й. Накара я да коленичи в краката му, да я отвори, а напращелият му хуй започна да хвърля плътни и сочни откоси сперма точно срещу нея. Някои от откосите влизаха директно в гърлото й, други се лепяха по езика и устната й кухина, а трети пък уцелваха лицето й и се стичаха по брадичката й надолу. През цялото това време Росен непрекъснато й крещеше:

– Пий, пий, кучко! Искам да те видя как преглъщаш! Пий!

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук