Свински празник – секс в дупето

11853

Тази история ми се случи когато бях на 19 години.  Ама имах едно гадже,  с което се бях запознала в един сайт за запознанства сладур.ком.  Беше много модерно, да си търсиш гадже по интернет.   Той беше на 25 години.  Имаше красиво, мускулесто стегнато тяло и татуировка на гърба под формата на дракон. Първите ми три срещи  протекоха съвсем нормално, даже и малко скучно.  Чудех се изобщо дали си заслужава да продължавам да излизам с него.
Бяхме седнали на едно кафене и пихме мляко с какао,  когато той ми каза „Ще ходим на село за да колим прасето! Каня те да дойдеш!“. В първия момент си помислих, тоя нещо не е добре, много тъпа шега за да ме впечатли. После обаче разбрах, че говори напълно сериозно. Не знаех, да се смея или да стана и да си тръгна от кафето. Аз съм момиче, тип кифличка. Имам екстеншъни, красив маникюр и сочни устни с филър за 300 лева. Какво ще правя на село, че и прасе…
Тъй като, много исках да го видя гол, Симеон, така се казва, реших че ако отида с него, може да правим секс вечерта и после да го зарежа. Често правех така с мъжете. Просто ги използвах за бърз секс.
Събрах смелост и казах да! Разбрахме се събота сутрин да ме вземе от вкъщи и да отидем в селото.
Речено, сторено! Събудих се в 7:30, започнах с грим и прическа и 8:30 бях вече в колата му. Караше служебен стар Мерцедес. Поддържан, чист приятен автомобил. Дано и хуя му да е така чист и спретнат. Вижда ми се срамежлив. Две седмици познанство, а все още не си е поискал. Чак се чудя дали ми има нещо.


Стигнахме в селото. Там няма  асфалтови улици. Кал и мизерия до колене. Какво правя аз и защо се съгласих на тази тъпа идея.  Слизам от колата и той ме гледа намръщена. Опитва се да е мил, но нещо не му се получава. След 30 минути започна свинския празник. Нещо ми стана нервно и мъчно за прасето. Общо петима мъже, едно прасе, една кифла, двор и стара неизмазана селска къща. Идилия! Усетих болки и стягане в колема. Дойде ми! Баш днес ли трябваше да бъде? Размина ми се секса, само дето дойдох в тази мизерия! Дано свърши по-бързо.
Отидох до тоалетната и си сложих тампон. Няма да казвам, че последния ремонт на тази къща е правен сигурно през 1980 година. Върнах се пак при мъжете, а те натиснали прасето. То квичи и се бори, те също! Голяма борба. По едно време се чу писък. Обаче не на прасето, а на чичото на Симеон. Чичо му Вълко, стана жертва на празника. Прасето го ритна в слабините. Картината беше повече от смешна. Чичо Вълко се търкаля в калта и си държи топките, другите мъже бягат след прасето, защото го изпуснаха, а аз седя в ъгъла и се смея.
Изпратиха мъжете, Вълко на втория етаж да си почива, че уж му няма нищо, а едва гледа. Аз отидох до магазина да си купя цигари, защото нещо тази картина с прасето нямаше да ми понесе. Забавих се 20 минути, и като се върнах, всичко беше в кръв и кал. Пак ме стегна корема и реших да отида до тоалетната. Смених тампона и отидох да видя чичо Вълко. Той завит с един губер и свит на топка.


Sex analenПитам го как е, а той се прави на мъж и казва че нищо му няма, малко бедрото го боляло. Викам му, дай да направим компрес студен, за да не стане синина. Той в началото се дърпаше, но после се съгласи. Намокрих някаква стара хавлия, която намерих и отидох да я сложа.
Той смъкна анцуга и остана по дрипавите си боксери. Селски човек на около 45 години. Гледам, то започнало да посинява.
Предложих му да направя масаж за разнасяне на синината, бях гледала клипчета в Интернет как става, защото бях паднала по едни стълби и масажа ми помогна. Той легна на миндерчето и започнах да разтровам от коляното към корема. Той се умълча и правише само гримаси. Явно наистина го болеше човека. След минута забелязах, че боксерите започват да се издуват. Стана ми смешно, как мъжете могат да се възнудят в най-абсурдната ситуация. Продължих масажа, но го правех по-леко. Като галене, вместо мачкане. Оказа се, че чичото е надарен. Оформи се добро парче.


Леле, какво правех! Момчето, което хатесвах беше пред къщата, а аз мачкам чичото около пишката.
Започнах по близо до хуя му да мачкам и той усети, че съм възбудена. Благодари ми и каза, че му минала болката. Явно, искаше да спрем. Да, ама аз не! Настоях да завърша масажа и тогава да става. Той ми хвана ръката и я постави на хуя си. Мръсник е чичо Вълко, мръсник!
Аз го помачках малко и му го изкарах от крачола на боксерите. Голям хуй, около 19-20 см с малка главичка и широка основа. Ух, прекрасен е! Искам да потъне в мен, а аз съм на червено! Налапах го и запопнах да го лигавя. Чичо Вълчо, леко скимтеше и се нагаждаше. По едно време прошепна, май ще свърша. Аз спрях и му казах да не бърза. Погледнах през прозореца, а там събитието изглеждаше към края си. Бяха дошли още съседи.
Върнах се при хуя му и го заоблизвах. Твърд като камък и остър като меч. Дойде ми прекрасната идея, да опитам да си го вкарам в дупето. Смъкнах си клина и си сложих главичката на ануса. Той се ококори. Не можа да повярва, че искам да ме чука отзад. Селските девойки, не дават в дупето!
Натиснах леко и той проникна. Не беше трудно, защото му беше остър. Ох, колко е твърд!


Отпуснах си дупето и той потъна до края. Топките му бяха големи и виснали. Като започна да ме чука, те издаваха звук пляс-пляс, защото се удряха в дупето ми.
Изведнъж чух, че някой влиза на първия етаж. Спрях и затаих дъх с кур в дупето. Който и да е бил, излезе. Пак продължихме. Накарах го да легне на паркета и аз да седна отгоре и да го яздя. Набиваше го докрай.
Усетих, че се стяга и разбрах, че ще свърши. Станах от хуя му и го налапах. Мощна струя ме обля я устата. Топла, гореща и със странен вкус. Онзи странен вкус на сперма. Всички жени го знаят, но и почти всички мъже. Да, повечето са ми споделяли, че са си опитвали спермата.
Чичо Вълко се размаза на пода без енергия. Аз станах и се пооправих. След малко легна на леглото и се зави пак с губера.


Имах нужда да си измия зъбите и устата, защото всичко лепнеше от спермата на този чичо.
Чух пак стъпки, но този път по стълбите. Беше Симеон. Каза, че са свършили и е време да си ходим. Бил ми приготвил торба с месо. Наведе се към мен и ме целуна по устата. Малко се ококори, но не каза нищо. Чудех се, дали е усетил вкуса на спермата на чичо Вълко? Нямаше значение, защото нищо не беше видял. Чичо Вълко скимтеше от болка уж и въздишаше в това време. Аз бях доволна. Пак успях да съблазня мъж и да си тръгна. Знаех, че повече там няма да се върна.

Със Симеон, нещата не се получиха. Секса не беше това, което очаквах. Разкарах го след седмица и повече не видях Симеон. Обаче спомена за Вълко си остана приятен. Сега той сигурно е към 60 годишен. Чак ми се иска да го посетя, да видя как е пишока му. Дали още работи и дали ще чука здраво, както едно време! Мъжете между 40 и 50 години, правят най-добрия секс!

78814383 003 f5102535077870948516713 Свински празник - секс в дупето

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук