Сестра ми

9147

Беше малко преди полунощ. Шоуто на Слави Трифонов тъкмо беше свършило и аз чаках с нетърпение стрелките на часовника да покажат цифрата 12 и да пуснат порно канала по кабелната телевизия. Родителите ни отдавна бяха заспали. Изведнъж вратата на стаята ми се открехна и от пролуката се подаде Станислава, моята 16 годишна сестричка.

Беше облечена в тънка прозрачна нощница, която дори на слабото осветление от телевизионният екран не успяваше да скрие много от младото и тяло. Погледът ми се спря върху кафявите й зърна които се очертаваха под нощницата й по много възбуждащ начин. След това се плъзна надолу и се спря върху бикините и. Сега разбрах, че тя вече не е малко момиченце, а зряла жена. Фината коприна на белите и бикини очертаваше по невероятен начин срамните и устни потъвайки някъде дълбоко между тях. Гледката беше достатъчна да ми предизвика ерекция с огромни размери.
– Не можах да заспя и реших да видя какво правиш. – каза тя приближавайки се към леглото ми.
Очите и гледаха точно към надутите ми шорти. Усмивката на лицето и показваше, че много добре знае какво е това.
– Гледах телевизия. – казах аз оглеждаики я още веднъж от главата до петите. Беше великолепна.
– Помниш ли кога за последен път се къпахме заедно ?
Тя постави ръце на кръста си и се усмихна:teen porn 061 Сестра ми
– Да, тогава май бях на 12.
– Точно така. И беше най-добре изглеждащото 12 годишно момиче което съм виждал. – аз се протегнах и наместих пениса си.
– И какво от това? – усмихна се тя.
– Ами 4 години по късно изглеждаш също добре.
Aз се протегнах за ципа си и бавно го освободих, показвайки огромния си член. Очите на Станислава застанаха върху него.
– Изглеждаш толкова добре, че с удоволствие бих те изчукал.
Върху лицето и застина лукава усмивка.
– Може би… но това зависи от две неща…
– Какви? – казах аз в очакване да се примиря с каквото и да е било само за да изчукам родната си сестра.
– Първо, трябва да обещаеш да не казваш на никой.
– Това е ясно. – аз се наведох напред за да я целуна по вътрешността на бедрото.
– И второ, трябва да го направиш първо с Цветелина.

– Какво??? – учудих се аз.
– Не викай така! – сестра ми погледна през рамо към спалнята на родителите ми.
– Искаш да чукам първо най-добрата ти приятелка?
– Да. – тя захапа долната си устна и ме погледна право в очите.
– С удоволствие бих я чукал ама аз съм възбуден сега. Искам те тази вечер. – аз се протегнах и я хванах дърпайки я към себе си.
Тя загуби равновесие и се преземи с дупе върху члена ми. И двамата изстенахме.
– Не бъди толкова нетърпелив. – Станислава се усмихна.
– Не искам да чакам! – аз се протегнах към гърдите на сестра си и започнах да ги галя през нощницата и. Зърната и мигновено отговориха на дразнението.
– Прекалено късно е да търсим сега Цветелина.
– Толкова си глупав! – Станислава стана от мене.
– Идеята беше нейна. Тя е отвън и чака и двама ни.
– Сериозно? – аз не можех да повярвам на ушите си.
Станислава се протегна под нощницата си и закачи с показалци ластика на бикините си, смъквайки ги надоло. След като паднаха на пода тя стъпи настрана и прошепна:
– Последвай ме и ще видиш колко сериозно може да бъде едно възбудено момиче.
Аз взех бикините й от земята и трагнах след нея към външната врата. Минахме през двора на къщата и продължихме надоло към няколкото дървета и храсти точно до голямата ограда.
– Цветелина, ние сме. – Станислава говореше тихо. Една фигура се подаде от храстите и застана пред нас.
– Тъкмо щях да се откажа. – измърмори припряно Цветелина.
– Ела по близо. – каза Станислава и свали шортите ми обхващайки члена ми.
– О, господи… – въздъхна Цветелина.- Винаги съм знаела, че му е голям! Може ли да го докосна и аз?
– Да… – аз потреперах от удоволствие когато втора ръка потри изпотения ми пенис.
– Ще постеля одеалата докато вие двамата се запознаете.
Станислава се отдалечи. Аз се протегнах към горнището на Цветелина и го свалих. Гардите и бяха по малки от тези на сестра ми но бяха с идеална форма. Аз стиснах зърната им докато затуптят от възбуда. След това откопчах панталона й и го оставих да падне на земята. Пръстите ми се докоснаха до цепнатината й и тя издаде тих стон. Тя беше стегната, но мокра и готова.
– Сега легни по гръб и ние ще ти покажем какво могат 2 момичета. – наруши тишината сестра ми.
Облизвайки сладкия нектар на Цветелина от пръстите си аз легнах на земята и зачаках. Станислава коленичи и потри сладката си путка върху члена ми, въэбуждайки ме до краен предел. И тъкмо когато вече бях готов да влеза в нея тя се премести назад и се наведе към скута ми. Аз въздъхнах, когато почувствах да опитва собствените си сокове от члена ми. Тя го облиза целия и после взе главичката му в устата си. Аз започнах да стена от неконтрулируемо удоволствие. Тогава Цветелина наведе путката си към устата ми и внезапно аз се озовах в рая. Сестра ми ми духаше докато пиех соковете на най-добрата и приятелка. Исках да погледна надоло и да видя как прониквам в малката и главичка, на Цветелина започна да стене и да свършва. Аз зарових език дълбоко във влагалището й за да бъда щедро награден със соковете й. Беше толкова вкусна, че продължих да я ближа и тя свърши повторно. Накрая членът ми не можеше да поеме повече удоволствие. Аз предупредих сестра си, но за моя изнената тя искаше спермата ми в устата си. Когато започнах да свършвам Цветелина също се премести за да опита от соковете ми. Сестра ми погълна няколко струйки сперма и тогава подаде члена ми на чакащата уста на Цветелина. Аз напълних и нейната уста, а Станислава взе обратно члена ми и ме изсмука до капка. Двете си прошепнаха нещо и се засмяха. Тогава за мое най-голямо учудване Цветелина легна по гръб, докато Станислава се провеси за да застане в позата 69. Не можех да повярвам на очите си. Лицето на Цветелина се показа и аэ видях как тя мушка езика си между срамните устни на сестра ми. Станислава издаде въздишка на одобрение и се наведе за да върне услугата. Видях как езикът и се плъзна в чакащият отвор на Цветелина. Очевидно знаеха от опит какво правят. Не е нужно да споменавам, че членът ми отново набъбна. Аз се доближих към тях и го насочих между устата на сестра ми и путката на Цветелина. Станислава целуна главичката ми и каза:
– Давай, искам да гледам от тук !
Аз хванах Цветелина за кръста намествайки я по-добре. Тя насочи путката си към кура ми в отговор. Ръката на сестра ми намести главичката ми. Аз се наведох за по добър ъгъл и плъзнах члена си навътре. Тя беше мнаго стегната, но достатъчно мокра за да поеме всякъкъв размер. Натиснах влизайки все повече и повече в тясното и влагалище. Внезапно почувствах нещо около главата на члена си. Натиснах с цялата си тежест и изстенах когато влагалището и ме засмука изведнъж. Цветелина беше девствена само допреди секунди.
– Ох, господи ! – изстена тя.
– Сажалявам. – замръзнах аз.- Ако знаех щях да внимавам повече. Не исках да те нараня.
– Господи, чукай ме! – Цветелина започна да се движи срещу пениса ми.
– А? – аз бях объркан.
Никога не бях имал девственица.
– Не те ли боля?
– По дявалите не… чувствам се толкова добре и толкова пълна. Моля те, чукай ме!
Аз не чаках повече, а започнах да чукам девствената путка на Цветелина с бавни далги тласъци, които накараха и двама ни да стенем от удоволствие. През цялото време Станислава ни наблюдаваше. Изведнъж Цветелина отново зарови лицето си между краката на сестра ми. Да чукаш най-добрата приятелка на сестра си докато тя ближе сестра ти между краката, тава наистина е хубава гледка. Цветелина свърши на члена ми като експлозия. Цялото и тяло се разтресе от контракций които отнеха дъхът й. Аз извадих члена си от нея и поставих сестра си на колене. Прегърнахме се в мокра целувка. Езиците ни изучаваха устите ни докато ръцете ни се движеха навсякъде. Имах чувството, че се докосвам за първи път до женско тяло. Изучих путката и с нежни галения, а след това преместих ръката си нагоре така, че и двамата да опитаве вкусът й. Станислава легна по гръб издърпвайки ме върху нея. Главата на члена ми се насочи към входа й. И двамата изстенахме когато натиснах члена си във влагалището й. Започнах да я дразня чукайки я само с главичката. Дълбините й ме привличаха повече от който и да е, но аз оставах под контрола на ситуацията. Накрая натиснах малко по навътре, чувствайки стена на съпротива. Както и очаквах! Сестра ми ми даваше девствеността си.
– Направи го! Чукай ме! – каза Станислава, разтваряйки широко крака.
Аз се наведох и насилих коленете си под бедрата й. Гледката на огромния ми член, забит в малкото и телце беше невероятна. Борейки се с желанието на двама ни аз се протегнах за да потрия клитора й.
– Господи, това е приятно!
Цялото тяло на Станислава пулсираше. Пулсацийте бяха насочени към члена ми, там където се сливаше с нея.
– Не спирай! Ще свърша!
В потвърждение на нейните думи аз почувствах влагалището на сестра ми като живо около члена ми. Мускулите и пулсираха диво, докато вълна след вълна от крем излизаше навън от нея. Аз се дръпнах докато само главичката ми остане вътре в нея. Изведнъж, точно когато тя щеше да свърши аз натиснах члена си в нея с пълна сила. Почувствах се огънат докато удрях в девствената и ципа. Но точно когато имах чувството, че ще се счупя на две потънах до матката й. Дълбините и бяха сухи и горещи. И двамата започнахме да се движим докато Цветелина викаше окуражавайки ни. Да чукаш сестра си за пръв път е най възбуждащото нещо което може да се случи на едно момче, но да го правиш в присъствието на най-добрата и приятелка, това вече е невероятно! Чуках Станислава дълго и бавно. Членът ми влизаше напълно в подмокреното и влагалище и стигаше чак до матката й. Не след дълго аз доближих оргазъма и се претъркулих по гръб. Поставих Цветелина на устата си а Станислава ме възседна. След няколко тласъка свърших в путката на сестра си докато езикът ми се бе мушнал във влагалището на приятелката й. Това беше изпразването на живота ми. Не мислех, че ще свърши. Капка след капка сперма напълваше матката на Станислава без да се интересувам, че може да забременее. Това продалжи близо минута. След това и тримата се прибрахме в стаите си изморени, но задоволени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук