Барбекюто !

2793

Мъжът ми и аз често ходим в този местен бар…. Нещото, което най- много ни допада е, че там няма значение какъв си, откъде идваш, какви са сексуалните ти ориентации и тн и тн. Там срещнахме много познати и приятели, направихме невероятни връзки. Това е и мястото, където срещнах нея… А тя беше просто фантастична.

Виждала съм я там много пъти и сме говорили и без повод и дори тогава не скрих, че съм бисексуална. Винаги съм се страхувала да не кажа твърде много и да я уплаша, ако й кажа, че си падам по нея.
Една съботна вечер бяхме пак там, танцувахме заедно на дансинга и аз бях до нея. Поговорихме малко… След като песента свърши, аз се насочих към масата си, до мъжа ми и още един приятел. Те, разбира се ме разпитваха за какво сме си говорили, знаеха добре, че съм много привлечена от нея. Не минаха и 5 минути, когато я видях да идва и ни попита дали не може да се присъедини към нас. Разбира се всички се съгласихме. След като пийнахме малко, а и разговорите вървяха добре, всички станахме малко по- освободени в думите и действията си. Тя също призна, че е бисексуална и ми призна, че е точно толкова привлечена от мен, както бях и аз. (По-късно ми призна и, че си пада по мен от месеци, но се е притеснявала също както и аз). Едва ли съм предполагала, че точно тази нощ ще е началото на едно много близко приятелство, както и на една невероятна сексуална връзка…121 Барбекюто !

Следващият уикенд аз и мъжът ми правехме барбекю и й се обадих за да я поканя. Тя живееше в друг град и й казах да си опакова и багаж за през нощта, тъй като можеше да пренощува у нас. Барбекюто беше страхотно. Хубава храна. Питиета и приятелите, които помага за поддържане на доброто настроение. Всички си прекарвахме чудесно, докато не си казахме довиждане и с последните отиващи си гости…
Отворихме скритото легло, което имахме, за да може да пренощува в дневната и аз се съблякох само по тениска и бикини за да ми е по- удобно. Седнахме да гледаме телевизия, когато мъжът ми каза, че е много изморен и мисли да си ляга.

Аз си бях пийнала доста и започнах страшно да се възбуждам… Тя изглеждаше страхотно изтегнала се на леглото, протягайки се към дивана… Събрах смелост и станах от пода, където се бях отпуснала, и седнах на леглото до нея. Легнах до нея, разкрачих се и я бутнах да легне до мен. Целувахме се известно време, а после ръката ми се плъзна надолу по мускулестия й корем… Аз се наведох напред и започнах да целувам коремчето й, като пърхах с език по него, и галех пъпа й, правейки въртеливи движения с език около него. Качих се малко нагоре, но само за да достигна до шията й. Целунах я нежно, когато тя ме помоли да продължа. Вдигнах тениската й нагоре, когато ръцете ми намериха гърдите й и започнаха да масажират зърната й през сутиена, а после и под него… Тя го свали бързо и аз продължих направо със зърната й, лижех ги, смуках ги, хапех ги… Бавно плъзнах ръката си надолу по корема й и намерих ципа, смъкнах го и вкарах ръка в гащите й, намирайки нейното вече адски мокро котенце. Галех я така известно време, слушайки стенанията й, а после свалих панталона й…
Промъкнах бавно показалеца си между устничките, близо до цепката й и я галех така… Тя ми помогна да си сваля тениската, а после и бикините. После започнах да смуча зърната й, докато й помагах да си свали бикините. Вкарах бързо два пръста в супер мокрото й путенце, а тя диво посрещна тласъците на пръстите ми и се начукваше силно на тях. Следващото нещо, което помня, беше, че тя бе върху мен, яздейки ме, търкаше клитора си точно в путката ми. Усещането беше неописуемо. Хванах дупето й с две ръце и я надигнах така, че да седне на лицето ми. Дишането й се учести след като започна да пърхам с език по устничките й. Усещах влагата й по устните си докато облизвах клитора й. После го хванах между палеца и показалеца си и започнах да вкарвам езика си в топлото й котенце.
Тя се държеше за раменете ми с една ръка, а с другата търкаше клитора ми… Подскачаше и се клатеше върху езика ми, издавайки неясни пъшкания , които само ме караха да се движа още по- бързо. Тя вкара няколко пръста в путенцето ми и използва палеца си за да ме гали. Усещането беше невероятно. Бих казала, че беше много близо до оргазъм…. Върнах се отново на чукането с пръсти и лизането на клитора й… Точно след като вълните оргазъм я разтърсиха, аз леко захапах клитора й и тя изпищя от удоволствие и се изпразни върху лицето ми. Тя се отпусна назад и облиза част от мъзгата си от брадичката и устните ми, а после продължихме да се целуваме.
Сменихме позата и този път лежахме с глави в противоположна посока, всяка към единия край на леглото…. Наистина ми харесва вкусът и мирисът на путката й след като свърши… Нежно облизах устничките й почти от дупето й до клитора… Тя пъшкаше и реакцията беше право към моят клитор, който буквално подскочи… Разтворих устничките й с пръсти и облизах соковете й, които тъкмо бяха започнали отново да се изливат. Вкарах й два пръста и пак започнах да я чукам за няколко минути, после, когато усетих, че пак е близо до края, започнах да галя активно клитора й. Не след дълго свърши отново. Нейното сладко путенце ме накара да се разтреперя цялата и скоро и аз бях завладяна от своя собствен оргазъм. Беше страхотно! Путенцето ми се стягаше, а клиторът ми пулсираше диво…
И двете искахме да се усетим изпълнени и аз уверено се отправих към кухнята като мислех за салатата от краставици, която бях направила и по- специално за останалите няколко краставици в хладилника. Грабнах голямата и тънка краставица, напомняше ми за онези супер дълги двойни дилда. Тази краставица беше идеална за двойно проникване.
Седнахме на леглото, гледайки се една друга, после легнахме по гръб и всяка една държеше по крак във въздуха. Поставих краставицата до устничките й и се приближих до нея. А тя направи същото. Плъзнахме краставицата колкото можехме по- навътре и започнахме да движим дупета, приближавайки се една към друга. Усещането беше просто неописуемо, невероятно е как можем да си доставим удоволствие само с една краставица. Чукахме се така известно време, усещайки студената краставица в себе си, докато посрещахме ударите една на друга. Облизах си пръстите и започнах да търкам зърната й, а тя направи същото за мен. После всяка се присегна и започна да търка клитора на другата.
Искаше ми се да я изчукам, затова й казах да легне с разтворени крака на леглото. Но реших, че първо ще я дразня малко, затова легнах пред нея, гледайки путенцето й и започнах да го духам. Тя потрепери… Путенцето й отново ухаеше страхотно…. Разтворих устничките й с пръсти за да видя мъзгата й, после я облизах и заиграх с език по клитора й. Вкарах само върха в путенцето й. Тя се опита да се притисне до мен, но аз се отдалечих. Исках да я оставя така трепереща по- дълго време така, че да се наслади повече на чукането, което щях да й дам.
Нежно засмуках зърната й и започнах да й търкам краставицата, още мокра от соковете ни преди да я заровя в недрата й. Тя се изви назад и извика:
– Да, а сега ме чукай!- така и направих… Чуках я бързо и бясно, а тя само издаваше разни нечленоразделни звуци и пъшкаше, молейки ме за още, защото искаше да свърши! В този един момент просто нямаше нищо по- вълнуващо и възбуждащо от това една страхотна жена като нея да те моли да я чукаш, защото иска да свърши! Тя свърши толкова мощно и бясно, че хвана и главата ми и зарови лицето ми в путето си, а после се строполи върху раменете ми, докато пристискаше бедрата си около ръцете ми и краставицата, която все още беше забита в нея. Усещах как котето й се стягаше, докато изваждах краставицата от нея.
Още щом се успокои, тя скочи и застана на края на леглото, а аз седнах пред нея. Краставицата бе все още в путето й, така, че тя беше с нея. Тя заби лице в мен, започна да хапе, лиже и смучи клитора ми, имах адска нужда да свърша… Тя ме чукаше с пръсти известно време, а после пак се концентрира върху пулсиращия ми клитор. Знаех, че съм адски близо до края, когато усетих краставицата между устничките си, но вече не бе така студена както в началото. Тя я разтърка в цепката ми, а после в дупето и клитора ми и щом усети, че свършвам, заби краставицата в путката ми. Молих я да ме чука по- бързо и бясно и усетих невероятните топли вълни да ме обливат, оргазмът беше ненадминат.
Тя се покачи на леглото до мен и легна, двете се отпуснахме за няколко минути, докато телата ни все още препускаха диво. После се отбихме в кухнята за една нощна закуска… Може би салата от краставици?

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук