(Б)анално

3251

– Искаш ли да пробваме нещо различно?Нещо по-… ексцентрично? – попита ме изведнъж той.

            – Моля? – заекнах аз.

            – Знам ли.. да експериментираме?

Не, това никога не вещаеше нищо добро с него!

Неговите експерименти бяха все на ръба острието, а на мен това не ми се услаждаше никога. Обичам да играя на сигурно и да не поемам излишни рискове. Животът и без това беше кучка!

–          Аха.. да експериментираме значи. Какво точно намекваш? – предпазливо започнах аз.

–          Ами нали се сещаш… Станали сме малко еднообразни в леглото. Свирка, лизане, мисионерската, свършване и това е.

–          Аз други начини за правене на секс не знам. Ако имаш идеи, предлагай! – и ето тук сбърках..

–          Искам анален!

–          Какво?!

–          Чу ме! Искам да те чукам в задника. Никога не сме го правили, а съм чувал, че било страхотно. Ще бъда внимателен, ще сложим презерватив и т.н. Ако не ти хареса, обещавам да спра.

Замислих се за секунда. Вярно, бях чела на доста места в женските списания, че аналното чукане било страхотно изживяване. А и е истина, че малко взе да доскучава сексът, който с мъжа ми правим вече 3 години. Поколебах се за секунда. Е, какво пък, рекох си. Едва ли ще умра, ако опитам.

–          Добре – склоних. Последва реакция, която наподобяваше дете, което е получило най-желания си Коледен подарък два месеца по-рано от предвиденото.1716poster1 (Б)анално

Прочетох обстойно как точно да направим всичко, за да са точни нещата. Взех си анален душ, снабдихме се с лубрикант и… започнахме. Първо го накарах да ме лиже, за да се отпусна. Езикът му беше топъл и влажен и подейства като балсам на путката ми. Започнах да стена от удоволствие, да пъшкам. След това го накарах да ближе тясната дупчица на задника ми. Там удоволствието беше дори по-невероятно! Усетих тръпки, които дотогава не бях изпитвала! Пръстите му, обилно навлажнени с вагиналния ми сок и лубрикант, се насочиха към дупето ми. Усетих ги как проникват леко и внимателно вътре – беше божествено! Той ме чука така около 2-3 минути, когато накрая не издържах и го накарах да проникне в мен с огромния си пенис! Той беше твърд и само това чакаше! Сложи още смазка и го вкара – силно, бързо и мощно! Не усетих болка! Това, което усетих, не можеше да се сравни с другия вид секс! Усещах се изпълнена, чувствах, че ме чукат истински, исках го все по-навътре и по-навътре, не можех да се наситя! Грабнах ръката му и мушнах целия му юмрук във вагината ми. Исках да бъда запълнена отвсякъде! Тази моя животинска страст му дойде в повече и той не издържа повече от 5 минути в мен, когато мощно изригна в аналното ми отверстие! Бяхме изтощени и то само за такъв кратък период от време! Чукал ме е почти час по нормалния начин и никога досега не сме изпитвали подобно удоволствие. Ах, този анален секс!

Извади го внимателно. Чувствах се изтощена и изчукана като долна курва – но това ми харесваше! Лежахме, облени в пот, сперма, лубрикант, слюнка и вагинална смазка.

–          Някой май ще се окаже голяма мръсница… – пошегува се той с усмивчица след около 10 мин., а ръката му игриво взе да попипва събуждащия му се за нов рунд пенис.

–          Някой го иска отново! – рекох аз и посегнах към втвърденото му мъжество..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук