Моя син Антон

7022

Ожених се рано, тъкмо бях станал пълнолетен. Всичко беше по любов. С Диана бяхме спортисти. Занимавахме се с плуване още като се запознахме. Имахме големи успехи на републиканско ниво. Бяхме едни доста добри плувци, и треньорите залагаха много на нас. Всичко се промени в момента в който, се роди Антон.

Диана заряза окончателно спорта, а аз бях принуден да приключа със плуването, защото на моите плещи лежаха новородено бебе и жена. Трябваше да си намеря работа за да мога да издържам семейство вече.

Започнах да работя като шофьор. Разнасях пратки из между градовете. Получавах добра заплата. Живота ми беше прекрасен. Имах няколко цели. Да събера пари за собствено жилище, да си купя кола и да изгледам Антон.

Минаха години. Всичко ми се нареди още на третата, четвъртата година. Имах хубав апартамент, макар и на кредит, имах хубава кола, а и детето растеше с минути. Беше здраво и голямо момче.

Когато стана на 14 Антон, живота ми се преобърна. Парите не ми стигаха, Диана е съкратиха от работа и от половин година си търсеше, но не намираше. Аз се хванах на друга работа като шофьор. Работех 16 часа, за да мога да издържам семейството си. Жена ми изпадна в някаква депресия. Започна да се налива. Да, тя се превърна в безработна алкохоличка. Може би, седмица след рождения ден на Антон, Диана ни напусна. Тя просто си събра багажа и замина на някъде. Каза, че не иска да я търсим и че това не е нейния начин на живот, който е търсела. Опитах се да я спра, но вътрешно и аз исках да приключи всичко с нея.

Мина известно време и Антон стана пълнолетен. Беше красив и млад мъж, Приличаше на мен. Беше висок и строен… дори ни бъркаха за братя.

Вече почти бяхме се съвзели от онзи лош период, в който имах всичко и след това го изгубих. Бях продал апартамента, колата и се изместихме на квартира в една таванска стая. Вече имах пари за друга кола, и търсех по голяма квартира. Скоро и Антон щеше да започне да работи, и още една залата щеше да влиза в нашето странно семейство .

Една вечер, тъкмо се бях прибрал от работа, бях изпил 200 гр водка преди лягане, и легнах. До тук нищо необичайно! Ние с Антон спяхме на едно легло, защото таванската ни стая разполагаше само с една спалня. Нямахме избор.

Бяхме си легнали. Към два или три часа, може би…Антон стана да пие вода. Разсъбудих се и се обърнах по гръб. Синът ми легна до мен, и започна да диша учестено. Помислих си, че е заспал бързо и сънува нещо. Както си лежах и си мислех със затворени очи, както трябва да свърша през утрешния ден, усетих как ръката на сина ми е върху топките ми и ги мачка. Стреснах се, но си помислих че сина ми сънува еротичен сън. Бях се излъгал, беше с отворени очи и с едната си ръка ми бъркаше в моите боксери, а с другата ръка се самозадоволяваше.

„Сина ми беше гей. О не, аз съм виновен. Не му обръщах достатъчно внимание. Не съм му давал това от което има нужда.Не съм го възпитал, както трябва!“ – такива мисли минаваха през главата ми цяла нощ. Той се изпразни за десетина минути и заспа, но аз не успях да мигна повече.

Няколко дена не можех да спях и очаквах да се случи нещо, но уви!021 Моя син Антон

Една вечер след кофти смяна, си взех бутилка с водка и се прибрах. В квартирата нямаше никой. Антон, вероятно беше при някой приятел и го нямаше. Гледах телевизия и пиех. След 2 часа вече бях толкова пиян, че ми беше трудно да стоя на стола и да гледам телевизия.

Вратата се отвори и беше сина ми. Като ме видя в това състояния и побесня. Развика ми се, как мога да пия толкова, и ми каза „Ти си алкохолик, като майка ми! Очаквам да си събереш багажа и ти, и да ме зарежеш!“ – разплака се и се хвърли на леглото. След тези думи, алкохола се беше наполовина изпарил от кръвта ми.

Прегърнах го и взех да го успокоява. Той плачеше, както когато беше малък, и като виждаше майка си пияна и лежаща на пода. Почуствах се, все едно съм го предал. Успокоявах го в прегръдките си и го целувах по челото. Заспахме прегърнати.

Пробудих се. Антон отново беше заровил ръка в боксерите ми и бъркаше. Беше избутал завивката на пода, и с затворени очи се наслаждаваше с ръка на кура и топките ми. Огледах го. Беше красив. Имаше широки рамене и красиво релефно тяло. Никога не бях гледал по този начин на Антон. Възбудих се яко и щях да свърша в ръцете му, докато той не пусна хуя ми от ръката си.

Помислих, че е свършил и ще ходи да се мие, но бях сгрешил. Той стана и се намести зад мен. Хвана ми дупето и започна да го мачка. Но какво си мисли, че ще прави с мен?! Взе от нощното шкафче някакъв крем, намаза си пръстите и започна да си играе с ануса ми.

Не бях предполагал, че толкова може да ми хареса някой да ми бърка в задника. Беше страхотно. Така го бях натопорчил, че можех да свърша без ръце.

И точно когато ми беше готино, той изкара пръстите си и подпря ануса ми с главичката на хуя си. Ох, това вече не ми харесва. Натисна леко през тялото ми мина мълния. Такава остра болка усетих, и толкова ме заболя. Едвам се сдържах да не изкрещя. Започна бавно да натиска и болката продължи. Вкара го целия и аз изскимтях леко. Той помисли, че се пробуждам. Спря и зачака. След като ануса ми свикна с размера, спря да ме боли. Започна да го изкарва бавно. Беше страхотно. До този момент не бях усещал такова чувство.

Синът ми ме чукаше. Антон усили скоростта и аз започнах да дишам учестено. В един момент не издържах и извиках „По-бързо! Не спирай!“ Антон леко се стресна, той си мислеше, че докато спа съм безчувствен . Усили скоростта и направо полудях. Започна да ми масажира кура и да шепне на ухото ми „Обичам те, татко! Обичам те!“ …

Две минути по късно аз усетих, че ще изригна. Антон започна да ме чука с много бясна скорост и за почна да се празни в задника ми. Аз също не издържах и започнах да се празня. Не бях свършвал от седмица и завивките ги направих омазани и лепкави от сперма. Лежахме в собствената ми сперма и дишахме учестено. Само се обърнах и го целунах. Казах му „Беше страхотен! И аз те обичам. Лека нощ“. Целунахме се и заспахме.

 

На сутринта се гледахме леко странно. И двамата помнехме какво е станало снощи, но не говорехме за това. След като сервирах закуската и закусихме, аз се облякох и започнах да се обувам за да тръгна за работа. Бях готов и излизах от квартирата, като чух „Обичам те тате! Приятна работа“. Стана ми приятно някой да ме изпраща по този начин. Отвърнах „И аз те обичам“, усмихнах се и затворих вратата. Е нямах търпение да свърши работния ми ден за да се прибера при Антон. Имах планове за вечерта!

 

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук