Анален Дефлоратор

7259

Празниците в фирмата където работех се устройваха винаги с размах.В повечето случаи и без голям повод. Както обикновенно рожденните,именните дни, дори повишенията и уволненията. Както се казва, ако няма повод – ще го измислим.
Знаете как е на такива празнувания : пиене, мезета и танци.

В края на една такава вечер бяхме останали пет: аз, тех.директор (и мой отличен приятел) Сашо, секретарката на шефа Татяна, кадровичката и юристката Оля. Всички бяхме пийнали доста. А кадровичката съвсем се предаде,заспа и я преместихме в нейния кабинет. Останалите продължихме с дискотеката.Аз тънцувах блуз с Татяна. Симпатична девойка. Висока , малко над мен.Но не толкова че да не можем да се целуваме. Същото правеха и останалите двама в другия ъгъл.Татяна се целуваше отлично. А аз пъхнах ръка под горнището и на костюма ( тя беше и с панталон) и напипах гърдите и. Те бяха малки,стегнати и за това вместо сутиен носеше леко боди. Пръстите ми напипаха твърдите и зърна.Само това я накара да простене блажено. Пуснах ръката си надолу към апетитното й дупе, дори през панталона се чувстваше перфектната му форма. Тя не протестира от този жест.
Явно и тя искаше да го направим.
– Но не тук, ела в кабинета на шефа.
Тя тръгна напред а аз се забавих малко за да не заподозрат нещо Сашо и Оля.Но те така бяха увлечени един от друг, вече се целуваха прегърнати на дивана.
Когато влезнах в кабинета на шефа. Татяна стоеше с гръб към вратата пред бюрото на шефа, леко приведена напред и се оглеждаше в огледалото. Приближих се и я прегърнах. Зацелувах шията и. Почувствах покорното и тяло.Дупето и посрещна таза ми. Тя се обърна и отговори на целувките ми.
Тя усети че така ни е неудобно и седна на ниското бюро. Аз разкопчах костюма и, запретнах бодито и започнах да целувам гърдите и. Смъкнах своя панталон и слиповете. После дръпнах ципа на нейните панталони и ги смъкнах заедно с бикините .Нейното:
– Не не трябва – прозвуча като възбуден стон.
И само след секунди краката и лежаха на раменете ми а моя член дълбоко проникваше в плътта и.
Пръстите и разтриваха зърната на моите и нейните гърди. Това ме превъзбуди и с едно неразчетено движение измъкнах члена си от пусито и ,попадайки на отвора на дупето . Бях толкова възбуден чe не разбрах първоначално това и като усетих съпротивата на отвора натиснах силно. Междукрачието и бе силно овлажнено а моя член смазан от нейните сокове, затова проникването в ануса и се оказа доволно просто упражнение. Татяна застена.Този път от болка.И този път:08 large1 Анален Дефлоратор
– Не трябва – звучеше твърде умоляващо.Но и двамата знаехме, че няма връщане назад. С всеки тласък члена ми влизаше все по-навътре. Все пак спрях за момент за да дам възможност на сфинктера и да свикне и да се отпусне. Вече тя свикна с напъна и накрая успях да си го напъхам целия и започнах да я чукам. Мисълта че съм “първият” в девственото и дупе ме въодошевляваше и ми даваше нови сили . Тя също бе възбудена върховно и виждах как пръстите и ровят клитора.
Свърших в нея. Тя също изживя своя оргазъм.
След като се освежихме отидохме да видим какво правят другите двама. Гледката бе невероятна:
Сашо бе седнал на дивана а Оля коленичила пред него му духаше със страст. Оставихме ги сами а ние отидохме в моята квартира да поспим. На сутринта пак го направихме. Този път дупето и го пое без възражения.

Ваня
След няколко месеца които прикарахме заедно, Татяна отиде на работа в чужбина а на нейното място дойде друго момиче – Ваня. Тя беше невисока, слабичка и много симпатична. Още на първото парти на фирмата се харесахме. Започнахме да се целуваме. Усещах младато и тяла с малки стегнати гърдички през тънката материя на роклята и. Тя ме помоли да я придружа до дамската тоалетна на втория етаж . Там бе отдалечено и тъмно. Последвах я. Тя влезна в кабинката и се изпишка . Шумът от стичащата се течност ме възбуди така, че тя като излезе и веднага разбра колко я искам. Веднага се приближи и се целунахме. След това тя приклекна , разкопча панталона ми,дръпна слиповете и започна да ми прави “свирка”. И го правеше добре. Поемаше го целия в гърлото си и обхващаше с език целия ми ствол. Беше ми толкова хубаво ,но трябваше и аз да я зарадвам. Мой ред беше да приклекна пред нея и да целувам срамните и устни. Вагината и бе много приятна , ароматна и с поддържана прическа. Но ми бе крайно неуд!
обно да държа главата си ближейки нагоре, тя усети че не ми е лесно и се обърна с гръб към мен и се надупи. Така ми бе по-лесно а достигах и до аналния и отвор, който бе малък ,розов и уханен. Вече бе добре подмокрена от долу.И тя ме подкани:
– Хайде, давай! Начукай ме!
Аз не чаках подканяне а се изправих ,приведох я напред още малко и веднага почувствах устните и около главата на члена си . Бавно влезнах в нея. Чувствах влажната и и мека плът около члена си.
Започнах да се движа в нея бавно,ритнично и го вкарвах до край. Ваня задиша тежко и заскимтя:
– Да, чукай ме! Аз свършвам! Още!Още!
И тя наистина свърши с вибрации! Но нито на нея ,нито на мен това бе достатъчно.
Спуснах ръката си до члена си и установих,че тя тече яко. Пръстите ми се намокриха с мазната и течност. Потърках с пръста си дупчицата на ануса и после леко вкарах пръста си вътре. Така вкарах и втори пръст.
– Какво правиш?! Хайде ,недей!
Но тя се надупи още повече и разтвори краката си. А аз измъкнах пръстите си и вкарах на тяхно място члена си.

– Ох, в дупето ли? Боли!
Но аз не я чувах а все повече го вкарвах в задния и отвор. Малкото и девствено отворче, бавно се отпускаше и пускаше моя член все по-навътре. Когато го вкарах целия започнах леко да я клатя.
Тя започна отново да пъшка. Този път свършихме заедно. Изстрелях спермата си в тясното и още дупе.Когато го извадих, тя се обърна и го налапа, като ме доведе до още едно страхотно изпразване.
Така започнахма редовно да се срещаме с Ваня. Тя хареса аналния секс и ние редовно го правехме.
Особенно и харесваше докато я чукам в дупето да масажирам пусито и с ръка.
Марина
Този път изпратиха мен на работа в нашия офис в Москва. Преди мен друг колега бе се опитал да разработи това наше представителство в Русия, но се отказал скоро. Когато пристигнах там бе ми оставил много проблеми за разрешаване и една апетитна секретарка – Марина. Тя сякаш бе създадена от порно-филм: гръд четвърти размер, сладка муцунка, блондинка с тънка талия, дълги крака и сладко дупе.Но се справяше с работата. И тъкмо се чудех как се е провалил предишния колега, тя ме заведе на дискотека. Като отидох да е взема от квартирата и и тя излезе от вратата и се топна на седалката ми – зяпнах. Беше с ултра къса пола червено боди а дългите и крака бяха с мрежести чорапи и високи токчета. В дискотеката се развихри в танците и в пиенето.
Когато си я отведох пред квартирата и и тя неприкрито ми намекна ,че е сама в къщи, аз се престраших и най-селски и казах:
– Марина, давай ебаться!
– Хм… Ну давай! – игриво отвърна тя.
Докато се качвахме по стълбите тя залитна, защото бе много подпийнала и аз я прегърнах през талията.
– Какой ты сильный! – дълбоко и мечтателно въздъхна тя. Въпреки че не бе трезва, отключи си , влезнахме в стаята и ръката и веднага се озова на копчетата на моите панталони. Вече бе успяла да разкопчае роклята си и със съвсем леко движение тя се озова на земята. Пищната и гръд се откри на свобода и се заклати подканящо. Когато тя приседна на креслото и седна разкрачена, открих че е без нищо прикриващо от долу.
– Ну что, нравится?
Изправянето и вдървяването на моя член и показа колко ми харесва. Тя съвсем леко ми помогна с сочните си устни и игривия си език.
Вдигнах краката и на раменете си.Влезнах в нея рязко.Нейната гореща и влажна катеричка сякаш ме погълна. Тя застена:
– Давай, еби меня! Сильнее! Выеби мою пизду! Да, я хочу этого!
Започнах яростно да я клатя. Тя вече не се сдържаше в похотливите си викове.
В един момент тя застина напрегната, стисна ме с краката си а ръката и натисна клитора и. Тя свършваше крещяща от удоволствие. Извадих овлажнения си член и по интуиция го наместих пред дупката на ануса и. Натиснах. Члена ми влезе много лесно. Вече овладяла оргазъма си и готова за нови подвизи тя на протестира много-много само ме попита:
– Что это ты делаешь? В задницу меня трахнуть собрался?
– Малышка, а у тебя классная задница, приятно тебя в нее иметь! – и продължих да го натискам навътре. Тя опитно охлаби мускулите на ануса си и разтвори гостоприемно отвора си с ръце. За това и спомогна не малкия и сексуален опит, алкохола и близкия оргазъм. Когато и го наврях целия тя отново зави от страст и двамата отново изпитахме нов оргазъм а аз се изпразних мощно.
Сутринта го направихме отново.
Престоя в Москва ще остане в спомените ми с любовната авантюра с Марина. Правехме го редовно в офиса, у тях или в хотела а веднъж и сред природата. Тя го поемаше с всички дупки с удоволствие.
Когато командировката ми свърши я завещах на колегата си. Те май се сгодили.

Таня
Когато се върнах в София, вече като шеф, заварих нова секретарка –Таня. Тя изглежда бе подочула от предшественичките си за мен а и държеше много на това си работно място, защото се изчука с мен още на третия ден в банята до кабинета ми. Съблече се бързо сама и също сама смъкна панталоните ми , но прилежно ги окачи на закачалката. Направи ме един бърз и много ефективен минет от който аз се надървих максимално. След това се обърна с гръб към мен , наведе се и предложи на езика ми междокрачието си. Беше страшно овлажнена и възбудена. Вкарах и го и тя започна да върти дупето си и да охка блажено. Погалих с палец отворчето на ануса и и леко го вкарах вътре.
– О-о, виж го ти как умее! – възхити се тя.
Аз не чаках повече а измъкнах члена си от влагалището и и го мушнах леко в дупето и. Тя го пое целия. Явно не и беше за първи път и много и харесваше. Заклатихме се и двамата в такт.
– Давай! Още! Силно- крещеше тя в екстаз – Ах, как обичам така! Свършвам…
Двамата свършихме едновременно. Това бе един разтърсващ оргазъм и за двама ни.
Тя остана на работа за да се радваме взаимно на телата си.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук