Планинари

2412

Мариян вървеше пред мен. Стегнатият му задник ми действаше… палаво! Беше ми гадже от повече от половин година, но все още не можех да свикна с красивия му вид, който можеше да влуди всеки гей у нас. Имаше тъмно-руса коса и кафяви очи, плочки по корема, твърди зърна, беше добре окосмен навсякъде и обичаше да чука. Какво повече би искал някой?

 

            Бяхме решили да си вземем малка почивка и да се разходим по билата на Стара планина. Предполагаше се, че ще се държим като аристократи, отишли на излет или планина, за да отдъхнат, но природата, лъскавото му трико и мъжествен чатал събуждаха у мен желание за нещо повече от разходка.

–          Да си починем малко, а? – предложих след като запъхтян се спрях на върха на едно било.

–          Ами аз не съм изморен, ама щом казваш… – съгласи се той.

Седнах, а той остана прав пред мен. Големият му хуй се очертаваше с прелъстителни подробности. Беше точно на нивото на челото ми и бих могъл съвсем лесно да го паркирам там, където му беше мястото – в устата ми.

–          Виждам топките ти – пошегувах се аз.

–          Не може да ги виждаш, облечен съм – заоглежда се той надолу.

–          Знам, но се очертават идеално на тия планински гащи. Бих могъл да стана доста палав, особено щом съм така близо до тях.

–          Някой се е разгонил, а? – намигна ми той.phpnNE5KzAM Планинари

–          Ела тук! – сграбчих го за дупето и го придърпах към себе си. Членът му реагира светкавично – само за секунди можех да видя как главичката му ясно се откроява. Започнах да го лапам през трикото. Леко го захапвах. Знаех, че му харесва!

Дразних го известно време, но реших, че е дошло време за истинската работа и му свалих трикото. Курът му гордо се изпъчи напред. Ах, с каква сласт му го налапах до дъно! Не го оставих да си поеме дъх и да види за секунда дневна светлина. Но знаех, че му харесва да е на тъмно, влажно, топло и меко в устата ми. Езикът ми описваше осморки около розовата му главичка, после правеше въртеливи движения и леко го потупваше по дупчицата отпред. Продължих така около 15 минути, но исках да запазя нещо и за себе си. Свалих боксерките си и се надупих към него.

–          Сега ли? Тук? – ошашави се Мариян.

–          Сега! Тук! – наредих аз и без да чакам реакция наплюнчих обилно загорялата си анална дупчица, хванах пениса му и го заврях до корен в аналното си отверстие.

–          Да, точно така, чукай ме! Чукай ме силно! По-силно! – запъшках аз и започнах да говоря мръснишки. Той харесва това. – Еби ме! Еби ме дълбоко! Вкарвай го до дъно, искам да го усетя целия! О, да, да, да!

Чувствах как твърдият му чеп забелва главичка при всяко влизане и излизане от тесния ми мускул. Не издържах и започнах да си бия чекии. Хуят му се допираше до простата ми и я дразнеше с върха на главичката, а това ме подлудяваше и ме правеше все по-надървен. Знаех, че имам броени минутки докато свърша, но не можех да се сдържа и продължавах да си лъскам, докато пишката му ме пореше здраво! Не след дълго се изпразних с дивашко стенание, а после го извадих от себе си. Обърнах се и по погледа на Мариян разбрах, че и той е близо. Налапах го. Започнах да му правя чекия, да смуча и да го поемам дълбоко, докато след секунди усетих гореща течност да се излива в устата ми! Спермата му имаше божествен вкус! Можех да я пия вместо вода.

–          Добри планинари сме, нали? – засмях се аз, а омекващата му пишка все още беше на сантиметри от устата ми. Гледах го отдолу като долна курва, която той току-що е изчукал.

–          От най-добрите! – рече той.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук