Мръсният моряк

1193

Вие сигурно знаете, че ние жените когато сме в мензис изпитваме силни болки, нямаме настроение, нервни сме, непрекъснато се оплакваме и търсим с кого да се скараме. Повечето от нас предпочитат престоя в къщи и досаждат на околните със своите болки. Но освен това една голяма част от нас изпитват огромна възбуда и горещи вълни.

Готови са на всичко за да получат задоволяване, излизат на лов, дори понякога не избират партньора си.

Миналото лято реших да отида на почивка в Сочи. От туристическата агенция ми предложиха да пътувам с малък ферибот. Оначало се притесних от пътуването по море, мислех че ще ми бъде скучно сама, но след това се престраших и реших да опитам. Никога не бях плавала с кораб.

Когато видях ферибота той изглеждаше огромен. Стъпих на стълбичката и усетих тънки струйки кръв по краката си, а силните болки в яйчниците ме побъркаха. Притесних се много.

След това ми показаха каютата в която щях да остана два дена. Бързо влязох в банята и започнах да псувам на глас. Как можа това нещо да ми провали почивката. След банята се пооправих и излязох малко на палубата. Времето беше прекрасно, слънцето печеше силно, вятъра нежно галеше косата ми, ферибота цепеше морето и три делфина се състезаваха с него.

– Мале тая ще я скъсам! – обърнах се не видях никой.

Наведох се, на долния етаж няколко много мръсни момчета с работни дрехи високо коментираха полата ми. Единият от групата ме погледна срамежливо. Висок с едни красиви къдрици – типичен италианец. Изкарах цигара, наведох се надолу:

– Извинете имате ли огънче?

Той се качи на един варел и ми запали цигарата, така тръгна разговора. Беше толкова мръсен, че само очите му светеха. Свали си работното яке и ооо, боже мой, отдолу бе с потник, който очертаваше мускулите му, цялата треперех. Започнах да фантазирам, а клитората ми силно туптеше. Той хвана ръката ми и каза,че тръгва, защото е на работа и обеща вечерта да ме разведе из кораба. Прибрах се в каютата си, легнах и не можех да спра да мисля за него. Започнах нежно да галя тялото си, леко докоснах клитора си, опипвах зърната си, облизвах с влажен език устните си. Изпотих се цялата, оргазма щеше да изригне във вагината, венереният ми хълм пулсираше но спрях.

Исках да изчакам вечерта и да споделя насладата с непознатия моряк. Дойде момента за срещата, оправих се бързо и слязох долу, където той ме чакаше. Идва кам мен, колко е мръсен, а аз се надявах поне да се е изкъпал.

– Току що свърших. Гласът му разцепи тишината.

Миризмата на масло ме лъхна в носа, страно вместо да ме отблъсне тя засили възбудата ми.imageedit 5 6135595139 Мръсният моряк

– Искам да ти покажа моето скривалище.

Отидохме на кърмата, беше тъмно, само лунната светлина огряваше телата ни. Целуна ме, дигна ме на ръце, свали ме на мръсния под. Откопча дрехите ми и започна да ме гали нежно. Разкрачи краката ми докосна клитора ми и оооо извади нежно тампона. Започна да ме ближе и страстно засмука срамните ми усни. Цялата се разтреперих, сърцето ми щеше да изскочи. После почувствах езика му с цялото си тяло. Исках го вътре. Той сякаш прочете мислите ми и със сила проникна в мен. Развиках се, но освен вълните нищо не се чуваше. Почна да ме гали по ануса. Горещите вълни пълзяха по тялото ми, а капките солена вода допълнително ме разтърсваха.

Палеца му бавно влезе в дупето ми и и се срещана с пемниса му . Чукаше ме в ритъма на вълните. Крещях. Конвулсиите на оргазма разтресоха тялото ми. Извих гръбнака си и захапах ухото му. Кръв изпълни устата ми сладка и топла. Ръцете ми стискаха малкото му дупе и ноктите ми се забиха в него. Той изкрещя и силно ме избута настрана. Хвана пениса си и спермата му потече по устните ми. След това засмуках пулсиращият му пенис, а той леко простенваше.

Това продължи дакато съвсем остана без сили. Легнахме изморени на палубата, наблюдавахме звездите и въобще не ни пукаше, че целите сме мръсни.

После станах облякох се и бързо се измъкнах. Само чух след мен –“Чакай не каза как се казваш, как да те откря”. Не се обърнах, защото исках у мен да остане само спомен. На сутринта слязох от кораба…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук