Фризьорката

3512

Лятото навлизаше в разгара си, а и след два дни заминавах на море в Несебър, където имах среща с другите от моята студентска компания. Ваканционното настроение бе отлично след успешно издържаната изпитна сесия и в мислите си вече бях с единия крак на плажа. Над вечер излязах да пазарувам, понеже имах нужда от някои козметични продукти, а и за 19:30 ч. си запазих час при фризьорката ми, за подстригване и боядисване – бях решила да променя тотално имиджа си.

 

Обиколката ми по магазините почти приключваше, след плажното масло, кремовете и млеката, оставаше да мина само през бутика, в който предварително си харесах един бански-прашка „Speedo“ и да си го купя. След това се запътих към ателието и в уречения час бях там. С Катя/фризьорката/ проведохме кратък разговор, от който разбрах, че съм последната клиентка за деня, така че имаше достатъчно време нещата около новата ми прическа да се обсъдят и доизпипат без да бързаме и без да се притесняваме. През това време разглеждахме множеството списания и се спирахме на различни възможности, но като краен вариант избрахме моделка подстригана на къса черта/ каре / и огненочервена коса – доста дръзко решение, като се има в предвид, че досега бях с дълга, изрусена коса, но бях имах желание да импровизирам, а и косата ми се бе поизтощила.
Междувременно климатика предаваше приятна атмосфера и лекия полъх на хладина бе блаженство, за разлика от жегата навън това бе предпоставка да съм с лека, ефирна рокличка, която от време на време въздушната струя повдигаше дискретно, но това не остана незабелязано от коафьорката ми.

Така Катя започна същинската работа като първо подложи косата ми на измиване, докато главата ми бе под умивалника, усетих как тя уж неволно надига рокличката ми и гледа прекрасното ми дупе. Първоначално се смутих и не реагирах, след това продължихме да си бъбрим. Така разкрих на Катя за покупките и тя настойчиво се поинтересува от новия ми бански, тъй като и на нея й предстояла почивка на море. Обещах, че ще й го покажа след като ме подстриже. Междудругото прическата ми придобиваше новия си вид. Така в един момент Катя застана пред мен, за да вземе бретона ми и се наведе леко. Бюста й се оказа твърде близо до лицето ми, а и видимо това действие имаше показен характер, разкриващ пищните й форми, предизвикателно освободени от сутиен. Катя видя впереният ми поглед и ме попита дали ми харесват циците й. Аз бях като онемяла, но все пак дадох положителна оценка /нямаше как и да бъде друго/, а нейният отговор бе, че и моите са страхотни, което ме втрещи още повече!

61086 10big1 Фризьорката
Красотата на моята фризьорка бе поразителна. Беше около 30 годишна и освен прекрасен бюст имаше още стегнато дупе, чуплива коса с гарвоновочерен отенък и големи, изрисувани устни – или с други думи: пищна мадама, хващаща окото. Облечена беше в бяла, плътно прилепнала по тялото блузка с изрязано деколте и къси джинсови панталонки, придаващи момичешки вид на тази ослепителна, дамска натура.

Безспорно новата линия на косата ми бе сполучлива и Катя само дооформяше врата ми с машинката за подстригване, после изчисти косъмчетата с леки подухвания, които бяха доста приятни. Оставаше само боядисването. Но преди това ме подкани да облека новия бански и ме придружи до банята, която изпълняваше ролята и на пробна, но вместо да я напусне, остана при мен с аргумента, че ще помогне при закопчаването на горнището. Не знам защо, но се съгласих.

Великолептният начин, по който ми стоеше банския, обра овациите и впечатли Катя, но от професионалното й око не убегнаха космите, които щях да отсраня у дома, а и не можех да си позволя да бъда толкова космата на плажа. Вместо това тя ми предложи „да окоси ливадката“ и аз не устоях на предложението някой друг да ме обръсне отдолу, и се съгласих. Тогава Катя взе отново машинката за подстригване, като ми оформи тънка лентичка по-средата, после използва крем за бричене, който старателно разнесе с помоща на една четка, прекара няколко бръснача отстрани, докато стана супер гладко и накрая резултата беше чудесен. Междувременно Катя използва момента, че съм гола и вкара единият си пръст в путката ми, пусна езиче по интимните ми части и ме възбуди. Случваше ми се за пръв път с жена. След това започна да лиже гърдите ми, като едновременно им прилагаше масаж. Зърната ми се втърдиха и набъбнаха. Стенех и пъшках учестено. Дойде момента, в който фризьорката ме хвана за ръка и ме изведе от банята…

Застана пред мен, сграбчи една ножица и съблазнително сряза блузката си между циците. Гледката не беше за изтърване. Направи знак с ръце, който означаваше, че пред нас няма табута. Без да му мисля много пуснах език по-шията й, хванах я за бомбите и се отдадох на любовна игра с тях. На дясната си цица имаше пиърсинг/халка/, която донякъде издаваше сторилото ми се по-рано странно, по-едро зърно. Доставяше ми голямо удоволствие да лижа тези доста масивни цици, но пълното удоволствие тепърва предстоеше, а и Катя вече бе започнала да разкопчава копчетата на панталонките си. Усетила помоща ми, тя се усмихна задоволително. Чувствах се някак неуверено, но Катя бе моят пътеводител, който следвах безотказно. Изненадите продължиха. С любопитство разбрах, че е без бельо – просто не й понасяло в жегите. Тя лъсна чисто гола, седна на фризьорският стол и леко изнесе предницата си напред. Отдолу беше с добре поддържани къси косми, наподобяващи миниатюрен триъгълник. После аз се зарових в междубедрието. Лижех за първи път в живота си, но на Катя видимо й харесваше. Издаваше учестени стенания, пъшкаше и охкаше силно. Путето й придоби прекрасен розов цвят. Овлажнената и разцъфтяла катеричка буквално туптеше пред лицето ми, готова да експлоадира всеки момент. После Катя изкара от един шкаф достатъчно дълга гумена играчка във формата на фалос. Пипна ме отдолу и намаза единият край с моите сокове, а другия – с нейните. Седнахме на пода, Катя ме помоли да държа „хуя“, докато се наниже отгоре му, а след това го навря и в моята сливка. Така лежахме по гръб на пода и с луди движения се лашкахме, съпроводени от страстни дихания, мачкане на цомбите и възбуждащи врътки на езиците. Не след дълго почти едновременно получихме оргазъм. Всичко беше влажно и мокро, тръкнахме се по сливките, лежахме и се любувахме една на друга.

Едва накрая, след тази незабравима случка, дойде ред Катя да боядиса косата ми. Червеният цвят ми подхождаше, а бе и актуален за сезона. Заключихме ателието и си тръгнахме заедно, като по-пътя коментирахме случката. На раздяла се разбрахме да имаме още такива срещи. От това събитие останах неочакванно доволна, както от двете ми нови фризури и като цяло от новият ми външен вид, така и от преживяното. Сега пред мен стоеше дилемата, дали да споделя на някого за случката или да остане инкогнито.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук