Писмо от Лола

713

Здравей, съкровище,

И тъй.. напоследък много мислих за тази серия от сценарии и искам да ги споделя с теб. Сигурна съм, че ще се радваш да ме видиш след повече от месец въздържание. Знам, че ще бъда много развълнувана да те видя. Може да не нося бельо когато идвам да те взема от летището.

Мисля да облека нещо късо, така че да видиш само миниатюрна част от мен. Може да е пола, за да бъда по-достъпна за теб и ръцете ти.
Ще бъда до колата си, за да не се налага да ходя до паркинга, и моето скъпо съкровище ще излезе през вратата с огромното си количество багаж,натоварен на количката, за да са свободни ръцете му да ме прегърне и да ми даде щедра целувка.
След като сме натоварили багажа ти в багажника, се гушкаме и глезим няколко секунди в колата. Устните ти са толкова меки, и ми доставят невъобразимо удоволствие. Идва ми прекалено, за да не те докосна след всичкото това чакане. Усещам как се подмокрям само от допира на кожата ти до моята. Искам те толкова много,но светофарът на летището продължава да свети оранжево, а аз трябва да внимавам.

Някак си, с многобройни животозастрашаващи действие, успяваме да се доберем до хотела, в който съм направила резервация. Не мога да откъсна ръцете си от теб и докато шофирам, те целувам при всяка възможност. Толкова са вкусни устните ти! Прокарвам длан от гърдите ти до издутината в панталона ти. Той потръпва при моето докосване и започва да се втвърдява докато нежно го галя през панталоните.
Мога да усетя топлината, която излъчваш, докато тихо стенеш от докосването ми. Твоите ръце вече са освободили гърдите ми от блузата, която нося, и те са настръхнали и готови за лизане. Хладният въздух, който климатика циркулира в колата, ги кара да се втвърдяват като лешници.

Стават дори по-твърди, когато нежно ги лизваш и ги оставяш мокри и копнеещи за още. Разтворила съм си краката толкова широко, колкото мога, като се има предвид, че в момента шофирам, и се наслаждавам на усещането от докосването на пръстите ти до гладко избръснатата си катеричка. Ставам мокра и едва сдържам дъха си когато пръстите ти ме разтварят. По тялото ми минава като че ли електрически импулс, усещането е страхотно.
Когато ме докосваш за пръв път едва се удържам да не затворя очи, тъй като трябва да съм съсредоточена в шофирането. Не искам обаче и да те спирам. Просто несъзнателно галя члена ти през панталоните ти, на които вече се е образувало мокро петно. Налага се аз да вляза и да взема ключа за стаята, тъй като ерекцията ти е твърде очевидна, за да се срещнеш с хора. За щастие можем да спрем колата много близо до асансьора за 9-тия етаж. Завъртам ключа в ключалката и попадаме в изключително уютна обстановка. Пред нас застава изключително засукана палавница, която държи табла с питиета….
Напращялата хубавица е облечена с корсет, който не покрива много от гърдите й и едва скрива зърната й. Полата й е толкова къса, че отдолу можеш да видиш гладката й путка. Носи мрежести жартиери с колан. Бедрата й са гладки, дупето – стегнато и малко. Единствената й цел за тази нощ е да ни накара да свършваме отново и отново. Тя е нашата секс играчка и ще прави каквото й кажем.

На нас ни помага това, че тя е нимфоманка и се наслаждава на секса във всичките му форми толкова много, че не издържа и ден без подобно преживяване. Всъщност, путката й вече е толкова влажна, че соковете й се стичат надолу по вътрешната част на бедрото й в очакване на нашия малък секс-купон.

Зад нея, седнал на ръба на горещото джакузи, се намира напълно гол мъж. Той е симпатичен млад мъж. Висок и набит е, но не говори много. В този момент той стене, тъй като се самозадоволява с извънредно лубрикираната си ръка. Членът му не е толкова голям, колкото твоя, но все пак е дебел и много твърд.

Той гледа телевизия и когато поглеждаме към екрана, виждаме, че той гледа едно младо момиче, ученичка, с много къса пола, набрана до кръста й, и изрязана блузка, почти откриваща гърдите й, да коленичи зад някакво бюро пред мъж, облечен в костюм. Мъжът, очевидно е учител. Двамата почти се скриват зад катедрата, докато останалите ученици се занимават с контролно. Момичето като че ли в началото се срамува, и почти с нежелание разкопчава ципа на панталоните му, за да пусне на воля един голям и щръкнал дебел член. Очите й се разширяват при вида на това предизвикателство пред нея, но храбро разтваря устни и лакомо облизва члена по дължината му с дългия си гладък език. След това дразни главичката му с език, и отново се спуска надолу. Отмества панталона от топките му и нежно започва да лиже и тях.stephanie and paloma ffm threesome fuck1 Писмо от Лола
Докато ти и аз гледаме тази гореща сцена, забелязвам, че мадамата върви в крак с филма и прави същите неща с теб, подобно на момичето от екрана с неговия учител. Започвам да се галя с пръсти, наблюдавайки как члена ти изскача от панталоните и бива лизан лакомо от тази прелъстителна жена на колене пред теб.

Поглеждам отново към филма, ти също, и виждаме че момичето започва все по-малко и по-малко да го е грижа дали няма да разкрият действията й зад бюрото и сега стене, докато често движи главата си нагоре-надолу върху дебелия член на учителя си. Мъжът е отпуснал глава назад и също стене доволно „О, даа…- ммм- как добре духаш! М-мм, мамка му, поеми го, поеми го целия, оближи го целия, м-м-м, устата ти е толкова гореща.., толкова влажна, м-м-м..”
Класът започва да шуми нервно, няколко от тях започват да се събличат и да се галят едни други.

Един от тях е толкова възбуден, че застава зад ученичката и започва да я клати в очевидно много тясната и влажна сливка. Това я кара да застене по-силно докато продължава да лиже и гали члена на учителя си с език. В един момент бързо сваля блузата си, за да пусне на воля големите си гърди, поставя члена му между тях и започва да го чука по този начин. На мъжа му харесва тази гледка и щипе зърната й, докато не станат розови и твърди. Хваща косата й, поставя члена си отново в устата й и е толкова възбуден, че започва да движи главата й по начин, все едно я чука в путката.

Другият зад нея не му отстъпва по настървение и двамата я чукат здраво колкото могат. Останалите от класа вече са се вкопчили в масова оргия навсякъде из стаята. Обратно на учителската катедра действието се развива с бесни темпове. Момичето свършва силно и стене звучно с големия член в устата си. Други двама са дошли наоколо и гледат как ебат диво малката уличница. Момчето зад нея помпа все по-бързо и по-бързо, докато в един момент не се измъква от нея и облива малкото й розово задниче с топли гъсти струи.

Учителят хваща главата й с две ръце и я навежда надолу, тoпките му се стягат и той кулминира право в гърлото й. От стиснатите й устни около члена му потича сперма. Другите двама воайори се побъркват при вида на гледката. Момичето бързо обслужва с уста и единия, и другия. Свършват върху гърдите й.

Впечатлението от всички тези горещи сцени се подсилва и от факта, че можех да гледам как мадамата си играе с члена ти. Все още те докосвам и драскам задника ти и целувам и хапя зърната ти докато ти правят страхотна свирка. Събула ти е панталоните и търка гърдите си в бедрата ти. С една ръка гали путката си, а с другата гали топките ти. Толкова си възбуден, че скоро ще свършиш. Мога да предположа това по тежкото ти дишане и напрегнатите ти мускули.

Заставам на колене, за да ти помогна. Поемам топките ти в уста една по една, засмуквайки ги нежно и описвайки с език кръгове около тях, след това ги поемам и двете. После започвам да лижа основата на члена ти, докато момичето е заето с главичката , и после и двете започваме да те лижем по дължина. Междувременно се целуваме и галим с езици, но след това отново подновяваме свирката с устите си. Гледката да виждаш две жени да си играят с члена ти е достатъчна да те изстреля на върха. Точно преди да свършиш, стоновете ти са толкова високи, че усещам вибрациите им в устата си. Започваш да свършваш право в устата на партньорката ни, която услужливо вече е разтворила устни за теб. След това облизваме пръските по члена ти.

Стаята се изпълва с аромата на секс докато телата ни горят от жега. Целувам те когато момичето приключва със събличането ти. Изтощен си от оргазма си и отиваш да си починеш в бълбукащото горещо джакузи. Другият мъж започва да разтрива раменте и врата ти.

Все още съм облечена, но момичето до мен гори от желание да окрие голотата ми. Започва да ме целува и прокарwа ръце нагоре-надолу по тялото ми. Отговарям на нейното докосване и съм възбудена от всичко, което се е случило дотук. Цялото ми тяло крещи за оргазъм и вече притискам путката си към нейния гладък крак. Тя прокарва пръсти през косата ми, отмята я, открива ухото ми и леко и бавно започва да го лиже. В същото време откопчава горнището на блузата ми и разкопчава сутиена ми.
 
Тя си проправя път с уста надолу по шията ми към гърдите и внимателно лиже зърната ми, докато леко стиска и повдига гърдите ми. Докато ме смуче и лиже свеждам глава надолу и се присъединвам към нея с уста, галейки езиците си върху зърната ми.

Това ги омокря и втвърдява много. Копнеят да получат още. Извивам гръб към нея, за да й предложа още от себе си. Събличам горнището си , в това време нейната ръка бавно сваля полата ми надолу.
Тя се свлича в краката ми. Сграбчвам стегнатия й задник и я притискам към себе си, докато трия хлъзгавата си путка в гладкото й бедро. Тя отпуска глава назад докато диво смуча зърната й. Повдигам полата й и обхващам стегнатото й дупе. Разтварям бузите й, омазвам я с лубрикант и с цяла длан го разтърквам по продължение на цепнатината между краката й, пристискайки я силно към себе си. Един от пръстите ми намира намусения й анус и го притискам силно, карайки я да изстене силно и да притисне путката си в моето бедро. Докато трие мокрите си устни в бедрото ми, задничето й се повдига ритмично за да посреща проникващия ми пръст. Тя навлажнява и своя, и започва да прави същото с мен, и скоро и двете се чукаме с пръсти, триейки путките си една в друга, и разтваряйки широко полукълбата на другата, за да видите вие, двамата мъже, какво правим. Глухите мляскащи звуци се заглушават от сподавените ни стонове. Дишането на партньорката ми се учестява много и тя започва бързо да се трие в мен, масажирайки клитора ми с путката си, докато буквално набива задника си в пръста ми. Тя буквално стене и ме моли да я чукам още по-силно в дупето.

Плъзвам два пръста в стегнатото й дупе, и още два в подгизналата й путка и тя доволно измърква. През тънката преграда мога да усетя как контракциите на путенцето й започват. Сякаш за нея всичко се изпарява докато свършва силно от пръстите ми в двете й отверстия. Тя ръмжи: „Чукай ме… Чукай ме… ммм, ооох, мила, чукай ме.!” Когато оргазмът и затихва в тихи въздишки, внимателно изваждам пръстите си и ме повежда към купчината възглавници, пръснати в средата на стаята пред вас в джакузито.

Внимателно ме полага да легна и ме подготвя за дълго и продължително лизане. Вече прегрявам до лудост от жега, но някак си успявам да се успокоя достатъчно, за да й позволя да започне отначало, съсредоточавайкии се върху пламналите ми зърна. Тя поема едно по едно в устата си, редувайки ги, всмуквайки ги нежно. Гърдите ми са мокри от слюнката й и зърната ми са изключително чувствителни на фона на въздуха от климатика. Тя обаче не мисли, че са достатъчно хлъзгави, и излива лубрикант отгоре им. Стена, докато ме масажира и плъзга длани надолу по тялото ми, връща се нагоре и търка и дразни зърната ми. Все още хлъзгайки ръце по мен, тя се смъква надолу към слабините ми. Целува и лиже венериния ми хълм, без да се спуска към клитора ми. Лекичко целува външните ми устни, като едва ги докосва, но горещият й дъх ме докарва до лудост. С мекия си влажен език ме лиже от двете страни.

Без да разбирам, повдигам тръпнещата си путка към нея, възбудена съм ужасно много и едва издържам. Тя не ми дава достъп до езика си и се отдръпва, което ме раздразва допълнително. Напълно е омокрила вътрешната страна на бедрото ми ниско долу и сега се прехвърля на другото. Внимателно всмуква подпухналите ми външни устни в устата си една по една, прокарва езика си нагоре и надолу по външните и по вътрешните гънки. В това време путката ми вече толкова е набъбнала, че й е трудно да всмуква целите ми устни и клиторът ми е толкова уголемен, че й е невъзможно да не го докосва. Струва ми се цяла вечност, когато тя отдръпва устни от мен, стяга дългия си език и го заравя в дълбоката ми цепнатина. Прави това четири пъти и всеки път ме облива гореща тръпка на разочарование и очакване едновременно. На петия път тя разтваря путката ми широко. Клиторът ми гори в огън, докато тя продължава много бавно да прокарва език от цепнатината ми и едва-едва да го докосва с полустегнатия си език. Това е почти повече отколкото мога да понеса, затова тя отпуска език и ме лиже разточително отново, този път, натискайки по-силно. Стена високо от облекчение и напрежение, защото тялото ми е искало този език твърде дълго време, че още малко щях да се моля за него.
Тя повтаря това действие много бавно и всеки път натиска малко повече. Вече стена високо, разтварям широко крака колкото мога. Толкова ми е хубаво да ме лиже тази курва.

Позволява ми да разтворя устните на путката си и да ме лиже, докато тя самата разтваря бузите на дупето ми и започва да ме гали в кръг. На метър от нея са няколко вибратора и с другата ръка тя грабва един доста голям. Включва го на средна степен и го поставя на входа на путката ми. Много е дебел за мен и трябва да го вкарва бавно, въпреки, че путката ми е подгизнала. Обзема ме изключително чувство – цялата ми генитална зона е стимулирана и се чувствам страхотно. Все едно, че останалата част от тялото ми не съществува.

Обожавам пръста й, който ритмично се движи в задника ми, докато тя ме чука с големия вибратор в путката, и в същото време езикът й ме лиже тоооолкова нежно!!! Всеки мускул в тялото ми се напряга, толкова съм готова. В един момент тя свива езика си на фунийка и започва да го използва като тясна вагина, за да чука изключително възбудения ми и щръкнал клитор. Назад-напред. Иска ми се изцяло да превземе путката ми,и натискам главата й надолу към себе си, молейки я:“ Лижи клитора ми –смучи го здраво и ме чукай по-здраво – и в двете ми дупки!! Искам го –здраво-чукай стегнатия ми задник-блъскай в путката ми – здраво- мммммм, – тоооолкова е хубаво – толкова яко го правиш – продължавай да ме лижеш, мила! Да! – вкарай тоя пръст вътре- колкото можеш навътре – в задника ми, мила – мммм – толкова е хубаво – сега по-бързо, да, по-бързо, мамка му, мила, свършвам, свършвам, свършвам толкова силно!!!!
Всичкото това лизане, чукане и смукане на цялата ми путка и дупе ми идва твърде много и започвам неконтролируемо да експлодирам на вълни от контракции,които сякаш нямат край. Гърча се и се извивам и тя едва успява да продължи стимулацията ми. Всичко е тооолкова хубаво и сякаш продължава вечно, но накрая утихва и аз отново отварям очи. Приветства ме гледката на вас двамата, стоящи на ръба на джакузито и леко галите напращелите си чепове.

Следва продължение…

(Трябва да ходя на часа по социология, така че ще те лижа по-късно.)

Твоя, Лола

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук