Медицинската сестра 2

644

Бях в болницата да лекувам тежка депресия. Трябваше да премина през всичките глупости на терапията, така че не бях особено щастлив. След няколко дни там забелязах нова медицинска сестра. Беше красива, с дълга черна коса и прекрасни форми на тялото. Бях я забелязал при гениколога на жена ми и още тогава ми допадна много.

 

На следващия ден тя говореше с един пациент, кикотеха се и гледаха към мен. Това не беше зле, защото тя флиртуваше.”Как по дяволите може да флиртувате , когато ние сме тука да получаваме помощ?”помислих си аз. По-късно вечерта те седнаха близо до мен. Тя стана и бавно пристъпи към мен. Очите й сякаш ме изпиваха на малки глътки. Беше без сутиен, не мога да скрия явното си желания да просто да й го вкарам здраво. За миг пред очите ми се развиха милион еротични сцени. Представих си как ме язди необуздано и диво със забити нокти в моите гърди… О, да щеше да боли, но това беше сладка болка. Аз я пляскам по страхотното стегнато дупе, което тръпне в очакване да вляза.103901 Медицинската сестра 2

– Виждам как ме гледаш… прошепна ми тя… Довечера ме чакай.. Приготвила съм ти изненада.

– Каква? – не спирах да я зяпам в гърдите през полупрозрачната престилка прозираха нежните малки зърна набъбнали от възбуда..

– Ще видиш… Между другото казвам се Ивелина.

По късно когато си стоях в стаята и чаках да мине визитация тя влезе и затвори вратата след себе си. Под бялата си прозрачна униформа беше облечена само по бельо.Престилката й беше толкова къса че се виждаха края на чорапите й и жартиерите, които ги придържаха. Посегна към копчетата на престилката и започна бавно да ги разкопчава едно по едно.Отдолу се показаха , много големи, но стегнати гърди, тънка талия и крак ,който имах чувството ,че започва от сливиците. Седна на един стол срещу мен и започна много бавно да масажира гърдите си. Ръката й се плъзна надолу по талията от там напипаха клитора.

Стоях и гледах как ръката и си играе закачливо ту с клитора , ту с зърната на гърдите й.

– Харесва ти, нали?

– И още как, давай изчукай ме!! ! Желая те!!

– Ще почакаш още малко искам да ме бленуваш, не просто да ме желаеш. Искам да съм ти мечта…

Постепенно тя започна да вкарва един пръст в путката си , после два, като не спираше да стене. Бях толкова надървен, но гледката толкова ми харесваше ,че за момента не предприемах никакво действие само гледах. Усетих задоволството й от това, че съм се покорил. Тя продължаваше със скречовете, докато вече не можеше да издържи.

– Искаш ли ме?! Жадуваш ли ме ?!

– ДА! Искам те!! Не ме мъчи повече … моля те…- вече наистина не издържах, путето и беше толкова мокро и само ме чакаше да вляза …

Приближи се до мен, свали ми панталона и го пое с уста. Започна с въртеливо движение на езика върху главичката на пениса ми, после леко плъзна език по цялата дължина на кура ми накрая го налапа и започна до го смуче. Не можех вече да издържам и трябваше да й го начукам. Тя се изправи и седна върху мен. С бавни движения на таза усещах как се плъзга постепенно, докато не влезе целия. Първоначално движенията бяха леки поклащания, постепенно започнаха да се усилват, накрая бяха все едно галопираше. През цялото време тя владееше положението. Точно когато бях на върха тя го изкара и го пъхна в малкото си стегнато дупе. Направо щях да експлотирам. С леки движения усещах как прониква все по навътре и по навътре. Започнах да усещам как дишането й започва да се участява, движенията се забързват, стават все по – дълбоки и по- дълбоки. Започна да стене, разбрах че наближава пиковият момент и се отпуснах. Вече можеше да свърша. Свършихме едновременно и усещането беше невероятно. Бяхме вплели телата си едно в друга и стояхме така притиснати един до друг няколко минути. После Ивелина стана, облече се и си тръгна. Остави ме със спомените за клиниката, в която се лекувах от тежка депресия.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук