В нея

6387

Един ден й беше скучно и ме покани на гости. Посрещна ме с една червена блузка, която заголваше рамото й и къса дънкова поличка. Не можех да откъсна поглед от голите й бедра. Изглеждаше ужасно секси. Беше гримирала очите си и това й придаваше толкова сексапилен вид, че се страхувах че не мога да скрия възбудата си. Не бях свикнал да я виждам така.

Обикновено я срещах облечена в спортен анцуг или някакви панталони и риза, с които ходеше на училище. А сега седеше срещу мен, смееше се и от време на време хващаше блузката си и я дърпаше леко и невнимателно надолу, заголвайки по този начин голяма част от раменете си. Това 16 годишно момиченце, на което дотогава не бях обръщал толкова внимание, изглеждаше така женствено и еротично в този стол… Тя вдигна краката си върху дръжката на стола и ме загледа в очите. Замълчахме, а след това тя се усмихна леко. Мисля че забеляза възбудата и притеснението ми. И това й хареса. Предложи ми да седна на пода и аз се подчиних. Отново замълчахме и тя продължи да ме гледа в очите. Едва когато слезе на пода и се приближи към мен разбрах, че и тя е ужасно възбудена.

Настани се много близо до мен на земята, така че можех да чувствам дъха й в лицето си, тя дишаше учестено и блузката й се издуваше при всяко вдишване и издишване. В един момент вдигна единия си крак и стъпи с него на земята, докато продължаваше да лежи срещу мен и да се усмихва леко. По този начин разтвори поличката си можах да видя белите гащички, които носеше отдолу. Бяха мокри. Целите бяха навлажнени и на нея й харесваше, че виждам това. Беше толкова сладка и чаровна когато се усмихваше така. Наведе се към мен и прошушна в ухото ми, че иска да сваля панталоните си и да мастурбирам пред нея. Бързо разкопчах дънките си, макар че бях възбуден докрай и ръцете ми трепереха. Членът ми беше твърд, непоносимо възбуден и излетя от слиповете ми веднага щом ги дръпнах надолу. Започнах да го галя леко, а тя ми се усмихваше и разкопчаваше бавно дънковата си поличка.115594 16big1 В нея

Накрая я изхлузи от краката си, изправи се над мен, стъпи с босото си краче върху голия ми член и започна да го гали нагоре-надолу. Беше толкова красива. Започнах да целувам нежното й краче, да го излизвам жадно с езика си. Тя свали блузката и застана срещу мен. Сега виждах щръкналите й възбудени гърди. Сваляше бавно гащичките си както беше изправена и продължаваше да ме гледа в очите. Започнах да дърпам члена си по-силно и по-бързо. Имах чувството че всеки момент ще свърша. Тя седна на стола, бършеше мокрите гащички в краката си и ми се усмихваше. Харесваше й да чува стоновете ми докато движех все по-бързо ръката си по превъзбудения си член. Тогава ме повика с пръстче, изправих се пред нея, а тя хвана с ръчичка члена ми и започна да плюе върху него. След това разтри нежно с пръстчета слюнката и го засмука адски силно в топлата си уста. Усещаше, че целият треперя. Когато го извади от устата си, целият ми член беше влажен от устните й. Отново ме погледна и се усмихна. Знаеше, че ако ме докосне още веднъж ще облея щръкналите й гърди и красивото й полудетско личице с горещата си сперма. Стана от стола и се излегна по корем върху един зелен фотьойл в стаята. Целуваше се нежно по ръцете. Погледна ме и простена: Ела! Искаше да изпразня всичко от себе си в тясното й, щръкнало срещу мен дупе. Напъхах бързо огромния си член отзад, натъпках го в малкото й дупе и тя извика, а след това захапа силно кожата на ръката си. Движех го с бързи и мощни тласъци в ануса й, докато тя не изкрещя: Изпразни се в мен! Напълни дупето ми, моля те! Моля те! Моля те… Толкова искам да ме напълниш сега. Свърших в нея, докато крещяхме едновременно. След това тя пъхна пръстчето си отзад, извади го горещо и цялото мокро, покрито с моята бяла течност и докато ми се усмихваше отново толкова неустоимо го засмука в сладката си устичка… Беше толкова красива.

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук