Да не си казал и дума за това!!!

10256

Боян и Яна никога не се бяха разбирали добре. Още откакто бяха тръгнали на училище, братът и сестрата, постоянно се съревноваваха за вниманието на родителите си и много често се караха. Много рядко имаше ден в който да не намерят нещо за което да се скарат или нещо за което да не се дразнят един друг.

Нещата се бяха подобрили през последните няколко месеца, но не прекалено много.
Делеше ги по-малко от година. 19 годишната Яна беше по-възрастна от Боян само с 11 месеца и 3 дена. Тя тъкмо завършваше гимназия, но дори и този факт беше омаловажен от 18тия рожден ден на брат й. Той щеше да почне последната година в гимназията и тя знаеше, че няма да може да направи нищо за да му развали празника догодина, когато завършва.
Яна беше висока, с чуплива кафява коса и красиво лице. Беше слабичка с малкия гърди. Краката й бяха дълги и изваяни и момчетата много я харесваха, въпреки че не можеше да се конкурира с цицорестите мажоретки от училищния отбор.
Брат й беше висок 180 сантиметра, малко по-висок от Яна. Беше си пуснал дълга коса и се опитваше да си пусне и брада, но без голям успех и сестра му постоянно го подиграваше за редкия мъх по брадичката му.
Боян не беше нищо особено, нито на външен вид, нито като ученик, за разлика от сестра си, а и беше с по-особен характер. Той беше излизал с няколко момичета, но винаги се бяха разделяли преди връзката им да се задълбочи. Всъщност, като се изключи една чекия от едно от бившите му гаджета и посещението при една проститутка в тъмна алея и една свирка с презерватив, можеше да се каже, че Боян си е девствен.
Боян беше поканил няколко от приятелите си за рождения си ден. Родителите му дори се бяха съгласили да им купят бира при условие, че приятелите му останат да преспят в тях. Това беше още една подробност, която подразни Яна, защото родителите й не бяха направили това за нея, когато тя беше станала на 18 години. Бяха се оправдали, че по него време Боян и приятелите му били малки и нямало да бъде честно да се пие бира пред тях, без да им се дава.
Малката подробност, че Яна ще е в къщата за купона за рождения му ден, подразни Боян. Него го бяха накарали да остави сестра си и приятелките й сами, когато тя беше празнувала. Сега обаче и бяха разрешили да остане и да дойде на рождения му ден, заедно с приятелите му.
Самото й присъствие не дразнеше Боян. Тя беше намерила друг начин да ядосва брат си. През последните две години тя беше излизала с четирима от приятелите му и им беше правила свирки. Тя наистина ги беше харесвала, но истинската причина за свирките беше и факта, че брат й рано или късно ще разбере за това и това много ще го раздразни, защото по този начин тя щеше да застане между него и приятелите му. Кой глупак би отказал готиното момиче с което излиза да му извърти една свирка, какво като е сестра на негов приятел?!
Освен това, като допълнение трима от четиримата му приятели бяха получили първите си впечатления за секса преди него. Въпреки, че се опитваше да се прикрие, Яна отлично знаеше, че той никога не е правил секс и винаги намираше начин да го подразни с това. Тя дори не знаеше за проститутката, а ако знаеше и за това нещата щяха да станат още по-лоши за Боян.Да не си казал и дума за това!!!
Партито за рождения ден протече добре, без някакви особени проблеми между брата и сестрата. Яна пийна малко повече и колкото по-късно ставаше, толкова повече проличаваше нарастващият интерес на Яна към един от приятелите на Боян. Миро беше симпатично момче. На Яна той й заприлича на един от солистите на известна група. Миро беше забелязал зле прикритият й интерес към него.
Боян също забеляза прехвърчащите искри и се ядосваше за случващото се. Той се ядоса толкова много, че в един момент дръпна сестра си настрани и направо и каза да остави Миро на мира. Това толкова подразни подпийналата Яна, че тя си обеща, че преди да е изтекла нощта тя ще е добавила пети приятел на Боян към списъка с ощастливените от палавата й уста.

Стана късно и дойде време за лягане. Яна беше пратена в стаята си, докато Боян и приятелите му се разполагаха в стаята му и във голямата всекидневна, всеки снаражен с възглавница и одеяло. Преди да излезе Яна обърна особено внимание където точно ще легне Миро.
Понеже бяха само момчета те не се притесниха да се съблекат по бельо, като само двама останаха по панталони. Когато Миро стана да отиде до тоалетната, Боян се намести на неговото място до стената, където беше по-топло, а и нямаше много хора наблизо. Когато Миро се върна, той просто легна на друго място, без да се сърди на Боян, все пак това си беше неговият рожден ден.
Скоро лампите бяха угасени и стаята се изпълни с похъркването на девет пияни момчета.
Яна лежеше в леглото си, облечена в бикини и потник и търкаше путенцето си, докато си мислеше за Миро. Тя искаше да се промъкне във всекидневната и да го събуди с една гореща свирка. Тя знаеше, че стаята е тъмна и, че ако са достатъчно тихи никой няма да ги усети. Тя продължи да търка клитора си, усещайки как тялото й се подготвя за наближаващия оргазъм, докато си мислеше за това което мисли да направи.
Яна обичаше да прави свирки. Беше се усъвършенствала с няколкото момчета, с които беше излизала през годините в гимназията. Беше правила секс само с четири от бившите си гаджета, но в момента нямаше гадже.
Тя се докара до оргазъм и остана да лежи разтреперана, поемайки си дъх и събирайки смелост да стане и да се измъкне от стаята си. Трябваше да се увери, че родителите й няма да я хванат, защото сигурно щяха да я изгонят от къщата ако разберяха за това, което мислеше да направи.
Тя стана, облече си халата и се измъкна от стаята си. Отиде в тоалетната и се изпишка, но остана там за да се увери, че няма други будни освен нея. След това угаси лампата и тихо започна да се промъква надолу по коридора. Съжали, че не беше оставила лампата в тоалетната светната, защото беше толкова тъмно, че нищо не виждаше. Когато влезе в хола се спря за минута за да свикне с мрака. След малко започна да вижда неясните очертания на мебелите и момчетата, но нищо повече. Тя знаеше къде спи Миро и успя да види, че около него няма никой друг. По похъркването и дълбокото дишане на момчетата разбра, че всички спят. Тя застана на четири крака и се промъкна до покритата с одеяло фигура, която спеше до стената.
Тя дръпна одеялото настрана и с радост откри, че Миро е по боксерки. Яна бавно плъзна ръката си към чатала му, пъхна ръка в крачола на боксерките и нежно хвана топлия хуй. Точно тук, Яна научи нещо за брат си, което никога преди не беше разбрала…
Хуят потрепери и се събуди за живот, докато Яна си играеше с него. Тя усети как той се втвърдява и осъзна, че този хуй е по-голям от всички досегашни хуйове с които си беше играла. Беше толкова дебел, че тя не можеше да го обгърне с тънките си пръсти, а дори когато сложеше и двете си ръце около ствола, главичката оставаше да стърчи отгоре.
В този момент Боян се събуди, от усещането, че някой си играе с члена му. Отвори уста да се развика, но усети как две сочни, топли и влажни устни се обвиват около хуя му и започват да го смучат.
– О, Господи!- помисли си той.- Сестра ми, ми лапа хуя!
Тогава всичко му стана ясно. Той си спомни, как зае мястото на Миро, а Яна беше решила да направи свирка на приятеля му. И, разбира се, сега го беше взела за Миро. Той искаше да се разсмее на висок глас, като си представи колко унижена и ядосана ще е Яна, когато той й заговори, а тя разбере, че хуят в устата й е не кой да е, а този на омразният й брат. Тъкмо се канеше да проговори, когато се замисли и за това, колко добра свиркаджийка е сестра му.
Единствените му впечатления за това бяха от срещата му с онази проститутка, а дори и тогава беше с презерватив. Това, сега, беше много по-хубаво, а и усещаше, че след малко ще се изпразни.
– Майната му!- каза си той.- Тъкмо ще й дам още по-голям урок като й се изхвърля в устата!
Боян реши да се изкефи максимално да свирката, а после да се направи, че оргазмът го е събудил и да каже нещо на сестра си, за да я унижи тотално. Той се отпусна и се остави в ръцете на сестра си, която движеше бързо главата и устата си нагоре надолу по голямото му парче. Боян издиша рязко, когато усети как почва да се празни.
Яна се наслаждаваше на големият хуй в устата си, не знаейки че това я хуят на брат й, а не на приятеля му. Путката й беше подгизнала от мъзга и тя търкаше бедрата си, докато смучеше здраво. Яна усети как хуят потрепери и знаеше, че ще се изпразни секунда преди спермата да започне да изригва в устата й. Тя не спря да го смуче, преглъщайки горещият сироп, усещайки как момчето под нея се напряга. Тя знаеше, че дори и да е бил сънен, то той сега определено е много буден.
Яна едва издържаше. Тя продължи да изсмуква спермата, докато не остана и капка. Тя осъзна, че трябва да изчука този прекрасен хуй. Той се беше отпуснал малко, но тя продължи да го смуче и не спря, докато не го надърви пак. Тя махна бързо халата си и събу бикините си, без да изпуска хуя от устата си. При други условия би използвала презерватив, но след като го беше изцедила реши, че ще може да му се начука, да се докара до оргазъм и да го извади преди да се е изпразнил в нея. Ако се наложеше, пак щеше да му направи свирка за да му изпие спермата.
Яна стана бързо и яхна момчето, сграбчи хуя му, постави го на входа на сочната си путка и се наниза до край на него.
Боян се изкефи на оргазма си. Почувства се малко гузен за това, че се беше изпразнил в устата на сестра си, но тя си го заслужаваше! Той щеше да твърди, че е спал през повечето време, докато не се е изпразнил и че вината не е негова. Той тъкмо щеше да проговори, когато Яна измъкна хуя му от устата си и го яхна, нанизвайки се на хуя му.
– О, мамка му!- помисли си той, сестра му щеше да му се начука!
Яна се наведе напред и долепи устните си до ухото му и прошепна:
– Само недей да казваш на Боян, че сме се ебали!
Боян се подсмихна в тъмното и прошепна:
– Няма, не се безпокой!
Яна се скова, когато чу гласът. Боян сграбчи ръцете й, точно когато тя се готвеше да го отблъсне и да скочи от него.
– Какво, по дяволите, си мислиш, че прави!- прошепна злобно Яна.
– Аз ли?!- отговори Боян.- Ти си тази, която се промъкна в тъмното и ми духа!
– Аз… мислех, че е Миро!- каза тя.- Ти защо нищо не каза?
– Събудих се, точно когато се изпразних и… беше много късно. – излъга той.- После ти ми се метна и седна на хуя ми, преди да мога да кажа нещо.
– Пусни ме!- изсъска Яна.
– Какво? След като почна да ме чукаш?- отговори Боян.
Яна можеше да усети вкуса на спермата в устата си. Спомни си колко много й беше харесало и се почувства отвратена. Дори и сега, тя седеше върху брат си, а големият му хуй беше заровен дълбоко в нея.
– Няма да позволя, първият ми път да свърши толкова бързо!- каза той.
– Не говориш сериозно!!!
Той сам не можеше да повярва, че отива толкова далеч. Сестра му вече беше достатъчно унижена от това, че му беше направила свирка. Той знаеше, че трябва да я пусне да стане от него, но тясната й путка, обвита около хуя му беше нещо, което не искаше да изпусне. Той беше искал да се ебе, толкова време, че сега нямаше да се откаже от възможността, която му се беше предоставила сама. Боян си спомни, как сестра му беше заставала между него и приятелите му. Спомни си как те бяха говорили за желанието си да я наебат. Какво ли щяха да кажат те сега, когато той беше загубил девствеността си с нея?
Боян знаеше, че това не е правилно, но не можеше да каже, че не му харесва путката й и реши да се възползва от нея.
– Чукай ме.- прошепна той.
– Ти си луд!- отговори Яна.
– Ако се опиташ да станеш от мен ще се развикам и всички ще се събудят. Да те видя тогава какво ще обясняваш на наште и на момчетата…
Яна замръзна. Тя знаеше, че той е способен на това. Щеше да е ужасно всички да се събудят и да я намерят гола върху надървеният хуй на брат й. А родителите й направо щяха да я убият за тази лудория.
– Добре… прошепна тя.- Ще те чукам малко, ако обещаеш да не казваш на никого за това!
Тя се наведе напред и започна да язди брат си. Боян надигна потника й и го изхлузи от главата й и започна да си играе с малките й гърди. Той също започна да надига задника си и да набива надървения си хуй в тясната, влажна путка на сестра си. Чувстваше малко вина от това, което прави, но приятните усещания изместиха това назад в мислите ми. Не можеше да повярва, че не кой да е, а сестра му беше тази с която губеше девствеността си. Тази перверзна мисъл му достави огромно удоволствие.
Яна не можеше да повярва, че се ебе с брат си. Още по-лошо беше и това, че тялото й започваше да откликва на стимулациите. Хуят му беше дълъг и дебел, а меките устнички на путката й го бяха обвили плътно и не го изпускаха, докато тя се движеше нагоре надолу по него.
Яна беше бясна на брат си, че я накара да продължи, но беше още по-ядосана на себе си за това, че се беше поставила в такава унизителна ситуация. Току що, тя беше направила свирка на брат си, а сега го яздеше. Още по-лошо беше и това, че колкото повече се чукаше с него, толкова по-хубаво й ставаше.
Яна се срамуваше от себе си, но срамът й скоро изчезна. “Ох, колко страхотно се чувствам с този голям хуй с путката си!” си помисли тя. Никога преди не се беше чувствала толкова добра изпълнена. Тя се наведе леко напред, наслаждавайки се на силните пръсти на брат й, които си играеха с гърдите и зърната си, докато му се нанизваше. Яна си наложи да не вдига много шум, защото тогава нещата щяха да са наистина ужасни.
Боян усети промяната в сестра си. Той разбра, че на нея й харесва повече отколкото показваше. Това го накара да се почувства още по-добре. Чувството за вина изчезна напълно и той започна да се наслаждава напълно на случващото се.
Яна подскачаше върху него, а путката й пламтеше от възбуда. Тя се засрами, когато осъзна, че единствено хуят на брат й може да я докара до оргазъм и да угаси бурният огън в нея. Тя щеше да се изпразни на хуя на брат си и това беше всичко, което искаше в момента. Тя изстена тихо и стисна зъби за да не извика. Тялото й се разтрепери, докато продължаваше да се набива здраво на хуя на брат си, поемайки всеки сантиметър дълбоко в себе си.
– О, да! – прошепна тя малко по-високо, когато оргазмът й започна.
Краката й се разтрепериха, а тялото й се тресеше върху Боян, а хуят му я накара да избухне от удоволствие. Боян усещаше как путката на сестра му стяга хуя му, докато тя свършваше. Мъзгата й се разтече по топките му и той се изкефи, че тя свърша върху неговия хуй. Яна лежеше изчервена върху него, от срам че е достигнала до оргазъм.
– Не спирай.- прошепна Боян.
– Моля те, не свършвай в мен.- каза тя.
– Казах да не спираш!- каза той, малко по високо, докато продължаваше да набива хуя си в путката на сестра си.
Яна не посмя да спре. Тя продължи да се чука с брат си, надявайки се той да я предупреди, преди да е станало много късно, но Боян нямаше никакво да намерение да си го вади. Това беше първото му чукане и той щеше да му се наслади до край.
– Охххх…- изпъшка той и обви ръцете си около сестра си, притискайки я плътно към себе си, докато се празнеше.
Яна усети пулсиращия хуй на брат си в себе си. Боян й го вкарваше по-силно и по-надълбоко, докато изстрелваше спермата си в путката й. Боян си беше представял какво ще е усещането, но това надминаваше всичките му фантазии. Той набиваше хуя си в нея, докато не изля и последната капка сперма. Чак тогава той я пусна и се отпусна задъхан.
Яна се надигна и седна върху брат си, усещайки омекващият му хуй в себе си. Тя се надигна и го извади от себе си, изненадвайки се от порива да остане върху него и нежеланието с което стана от него.
– Да не си казал и дума за това!- каза тя.
– И на кого точно мислиш, че ще кажа, че съм се ебал със сестра си?!- отговори Боян.
Яна изчезна в мрака оставяйки брат си на пода, се прибра в стаята си и се тръшна леглото си. И двамата лежаха в мрака. Враждата между тях отново щеше се събуди на сутринта и може би Боян щеше да каже, че той е спечелил, но нито един от двамата нямаше да си признае, че тази нощ щеше да е един от най-приятните им взаимни спомени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук