Я го покажи

9543

В приземния етаж у нас живееха на квартира Сиса и Герго, пияница и веченозасмян майтапчия. Обикновено вечер сядаше сам на масата пред ракията и почваше. Обект на неговите шеги бях все аз. Кажи сега за Елена. Казвам му , че нищо не се случва а той все повтаря-ама ти показа ли и го.

Честно казано имах какво да покажа защото в гащите ми природата бе сложила нещо за показване. Кажи речи малката бутилка пепси. Сиса обикновено негодуваше от пиянските му бръщолевения и изцлизаше в другата стая. Аз също излизах и Герго до късно пиеше, хилеше се сам на тъпотиите от тв и лягяше с дрехите.

Тогава Сиса почистваше масата и пушеше навън. Една вечер се прибирах по късно от дискотека и видях че банята долу свети. Погледнах през леко открехнатото прозорче и се опулих. Сиса бе клекнала и държеше нещо гумено в ръката си. После разбрах че е дамски хигиенен душ. Повдигаше дупето си нагоре и затваряше очи. Нищо повече не видях но итова ме впечатли. Седмица по-късно родителите ми заминаха за село и заръчаха на Сисето да ме контролира. През деня играхме мач и пострада коляното ми. Прибрах се в къщи измих се и легнах. Много ме болеше. След час дойде Сиска разтревожена и като ме видя поиска да вика лекар.

Естествено отказах. Направих се на мъж. Направи ми компрес с риванол излезе и каза че ще дойде пак да ме види. Успокоен от компреса съм задрямал. В просъница видях оная сцена в банята и ми стага гот. Надървих се и се мъчех да си представя че съм на мястото на онова нещо което Сиса държеше в ръката си. Дори си го извадих и започнах да си правя чекия. Не съм и усетил кога Сиса е влязла.Колко ли време ми го е гледала. Е показа ли го най-после и на мен? Бързо си го скрих и замигах глупаво.y0ung m0dels cast1ng masha 81 Я го покажи

Сиса седна до мен отвърза компреса и каза че бързо е спаднал отока. Започна леко да разтрива болното коляно като постепенноплъзгаше ръката си нагоре по бедрото ми. Възбудих се още повече.До болкаЕстествено Сиса бе впечатлено от големия ми член и не се сдържа да го погали през боксерките ми.Хванах я за ръката и премрях. Всеки момент можех да изригна. Сиса се присегна угаси лампата и допря устни в ухото ми.Спокойно,спокойно-пошепна. Свали си пенюара. Под него беше само голото и тяло. Розово,нежно,гладко.Легна върху мен със свити крака и започна да се търка в напрегнатия ми член.Гърдите и се притискаха в моите. Усещанито бе върховно. Опитвах се да отворя краката и но тя ме спираше.

Аз съм тук и няма да ти избягам. Не бъди толкова припрян. Шепнеше и дъхът и се учестяваше. Гърдите ставаха твърди. Изхлипа разтвори крака и даде възможност да влезя в нея но малко. Изтегли се нагоре и пак още малко.Тая игра подължи още малко и с едно рязко натискане се наниза цялата.Почти изкрещя и впи устни в моите.Започна оня бесен танц на който са способни само най нежните,най чувствените жени. Особено такива като Сиса.Съпруги на пияндета. Той дори и в този момент някъде плюскаше а нежната Сиса се раздира.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук