В час по биология

7964

Днес в 11-ти Б г-жа Петрова имаше час по биология. Влизайки в класната стая тя се сети, че за урока днес се нуждае от пластмасовия скелет, а той се съхраняваше в склада намиращ се в мазето.
– Емиле, Жоро, я елате с мен да донесем вашият любимец!

Момчетата веднага скочиха от местата си и последваха учителката си по коридора. Докато тя вървеше пред тях двамата си размениха поглед който красноречиво говореше за това какво мислят за учителката си. Емилия Петрова беше на 28 години и за първа година преподаваше на единадесетите класове, висока беше 175см с дълга чуплива коса а теглото и не надминаваше 53кг, гледана в гръб приличаше на тяхна съученичка. Стилния панталон който носеше подчертаваше прекрасно оформеното и дупе, което потдържаше с упорити тренировки в кварталния фитнес. А що се отнасяше за гърдите и, в тях се заглеждаха всички момчета над 5-ти клас!! Жоро и Емо отдавна бяха изчукали повечето от съученичките си и често си говореха как биха дали поне по един пръст от ръката си за да им се отвори парашута с биоложката. Сега вървейки след нея по стълбите към мазето и гледайки потрепващия при движението прекрасен задник в главите им се зароди една и съща мисъл! Вече бяха стигнали до мазето и г-жа Петрова отключи стаята където държаха учебните пособия, отваряйки вратата връзката с ключовете се изплъзна от ръката й и падна на пода. Тя се наведе да я вземе и в този момент влизащия след нея Емо без да успее да раегира се блъсна в вирнатото и дупе.311 В час по биология
– Внимавай де! – скара му се учителката – да не искаш да ме смачкаш? Отворете шкафа и взимайте скелета.
Тъкмо двамата вдигнаха стойката с „Братото“ както му викаха и една от вратите на шкафа се откачи от пантите:
-Пазете се! – извика Емилиян и се опита да хване падащата врата.
Обаче тя беше твърде тежка и откъсвайки се от ръцете и удари „Братото“ по гърба повличайки носачите му на пода. Тримата се намериха един върху друг с вратата и скелета отгоре им! Младите момчета бързо се изправиха и разчистиха бъркотията от предмети. Оказа се обаче че при падането си г-жа Петрова е ударила главата си и сега лежеше без да помръдва, а едната ръка на „Братото“ беше скъсала копчетата на копринената и блуза и се виждаше дантеления и сутиен и движещите се под него гърди. Гледката беше повече от възбуждаща и прилива на адреналин и хормони в Емо и Жоро предизвика моментална възбуда. Намираха се сами в мазето а пред тях лежеше в безсъзнание жена създадена сякаш само за наслади!
– Емо – каза Жорето, ако сега не разберем какви бикини носи, може никога да не разберем!
– Съгласен съм, давай да видим. – съгласи се Емо. Ти сваляй панталоните, а аз ще махна този сутиен да видим какви съкровища крие!
Без да губят време двамата се заеха с приятната задача, която си поставиха.Трескаво разкопчавайки колана и ципа на панталона на изпадналата в безсъзнание жена Жоро издърпа ефирната материя от краката и. Гледката го накара да стигне до най-болезнената ерекция която някога беше получавал. Дългите и идеално гладки бедра бяха с цвят на праскова а сатенените бикини покриваха една прекрасна издутина с малка вдлъбнатина по средата! В това време Емо беше махнал разкъсаната блузка и в момента разкопчаваше дантеления сутиен, сваляйки го, едрите гърди на биоложката изскочиха от затвора си а големите им зърна щръкнаха предизвикателно. Дори и в това положение циците на г-жа Петрова не се разливаха а стояха твърди и заоблени като прекрасни топки сметанов сладолед с черешки отгоре!
-Мамка му!!! – В един глас извикаха двамата. Такова нещо не съм виждал и на порно филм!
-Не ми пука даже и да ме изключат от училище. – каза с надебелял език Жоро, сега ще я изчукам!
– В затвора влизам ако трябва. – допълни Емил, давай да и разкажем играта!
Момчетата без да се замислят свалиха панталоните и слиповете си и надървените им членове щръкнаха като копия. Жоровият беше дълъг около 18 см. не много дебел, но с огромна главичка, обратното – на Емо беше по-къс, но диаметъра му достигаше почти до бутилка от „Швепс“. Жоро хвана с две ръце ластика на бикините и с рязко движение ги скъса, после ги притисна до лицето си и вдъхна аромата на женските гениталий. – Ха, тя не се бръсне!! – удиви се Емо. Още по добре, обичам косматите пички!

-Да но по задната дупка е гладка като бебе! Скивай какво анусче, като от картинка! – забеляза Жоро. Лелеее ще се побъркам! В ъгъла имаше стар кожен диван и те решиха че е по добре да използват него вместо студения и мръсен цимент. Повдигнаха лекото тяло на учителката си и го сложиха върху дивана. Гледката на голата им и безпомощна учителка просната на дивана минаваше границите на фантазийте им!
– Първо ще я оближа навсякъде ,искам да разбера дали и на вкус е толкова готина?! – каза Емил
-Добре ти и пусни един език а аз ще потърся нещо в шкафа с материалите, имам си една идейка! – отговори му Жорo Емо клекна до дивана и разтвори краката на Емилия.
Каква беше изненадата му когато видя между срамните и устни да виси един конец!
– Копеле тая е в мензис!! Набутала си е тампонче в катеричката!
– Даже да е с катинар не ме интересува ,така съм се надървил че и СПИН не може да ме откаже. Вади тампона и деиствай!
Емо хвана конеца изтегли подгизналия тампон и…..в този момент учителката изохка и се събуди. Гледката я накара да помисли че сънува, лежеше чисто гола на диван в мазето, а двамата и ученици я гледаха похотливо с надървени парчета!!
– Какво правите перверзни типове такива! Веднага си обувайте панталоните и тръгваите с мен при директора! извика тя и се опита да стане.
– Лягай долу и да не си мръднала! – блъсна я грубо Емил.
– Какво си мислите, аз съм ви учителка! Веднага престанете! – каза Емилия като с ръце се опитваше да прикрие прелестите си.
– Сега не си ни учителка, а една гола кучка в мензис и ако не млъкнеш ще ти запуша устата с онзи парцал в ъгъла! – плясваики я по бузата каза Емо.
– Какво си се разприказвал? Давай да започваме, аз си намерих каквото ми трябваше – в ръката си младежа държеше бурканче с вазелин. Като видя вазелина и огромната главичка на члена му на Петрова и призля от страх, отвори уста в вик за помощ:
– Пооо….. – не можа да довърши защото ръката на Емил запуши устата и.
– Казах ли ти да не викаш, курво? Жоро дай парцала!!!
След малко учителката се озова с мръсния парцал в устата, очите и ужасено гледаха ставащото а едрите гърди се движеха от учестеното и дишане.. Емил отново клекна до краката и, разтвори ги въпреки съпротивата й, и заблиза жадно овлажнената от тампона вулва.
– Охаа, досега не бях близал жена в мензис, но сега ще си наваксам. Мммм малко е странно на вкус, но ми харесва пичката му с пичка! – говорейки той засмука с устни клитора и.
Слюнката му мокреше процепа и се смесваше с бледорозовия секрет на отминаващия цикъл. Стискаше здраво с ръце задника й, и яростно ровеше с език във влагалището на вцепенената жена. Сълзи на безсилие се стичаха от очите на Емилия. Това че един от учениците й ближеше путката й по време на мензиса я караше да се чувства унизена до краен предел! Парцала я задушаваше и тя едва си поемаше въздух през носа. В този момент въртейки глава в усилието си да се освободи забеляза какво прави Жоро. Държейки в едната си ръка възелина с другата той щедро размазваше от него по надървения си хуй. Гледката на приятеля му ближещ мензисната катеричка на разчекната биоложка караше главата на члена му да моравее от възбуда. В този момент Емил отлепи устни от клитора на учителката си и се изправи. Сега Емилия видя ,че не само от члена на Жоро е трябвало да се страхува!!! Дебелия чеп на Емил изглеждаше като уред за мъчение с изпъкналите и пулсиращи вени по него. Той го хвана с ръка и допря главата му до разлигавения вход на вулвата й. Натисна рязко и жената почти припадна от прерязалата я в слабините болка. Очите и се изцъклиха, а жилите на врата и щяха да изскочат при опита да поеме огромното парче в себе си! Емо почуства как главата на чепа му прониква в топлата дупка и натисна колкото можеше стискайки я яростно за циците. Краката на Петрова се разтресоха в конвулсий, езика и се блъскаше в парцала и имаше чувството, че чува звука от раздираща се плът. Сякаш в нея влизаше петролна сонда и разкъсвайки я дълбаеше все по дълбоко и по дълбоко. Вкарал целия си член в това място за което мечтаеше от година Емо спря за момент за да се наслади на спазмите минаващи по тялото на биоложката. След това с постепенно засилващо се темпо започна да помпи с резки движения жената скимтяща под него. Стискаше с пръсти зърната и, лижеше ги с език, облизваше и лицето на учителката си а таза му не преставаше да се движи вкарвайки и изкарвайки от размекнатата путка огромния му жезъл. Главата на Петрова се удряше в облегалката на дивана, бомбите й се мятаха напред назад а петите и описваха широки кръгове във въздуха. Усещайки че няма дълго да издържи на това темпо той се отдръпна от нея, като при това отвора на на разчекнатата и пичка остана все едно че още е в нея, дотолкова мускулите се бяха разтегнали че не можеха да приемат нормалното си положение, гъста течност покапа по кожата на дивана.
– Сега ще ти извадя парцала от устата, но ако викнеш ще го натикам още по дълбоко, разбра ли? – каза гледайки плуващите в сълзи очи на биоложката.
Тя кимна с глава в знак на съгласие. Емил извади парцала от устата и, но преди да успее тя да си поеме дъх напъха на негово място омазания си с кръв и слуз член.
– Смучи го сега, или ще ти избия зъбите! – нареди и той.
Учителката без малко да повърне когато усети вкуса на собствения си мензис и секрети, но успя да се въздържи и започна да облизва с език запълнилото цялата и уста парче месо. Младия мъж хвана дългите и чупливи коси и натисна главата към себе си при което тя захърка полузадушена. Слюнката потече по брадичката й от усилието да държи устата си широко отворена за движещия се в нея ствол. След малко насилника извади лъщящото си и мокро оръдие с проточилите се от него слюнки и се обърна към приятеля си:
– Като прахосмукачка е, но мисля малко да почина. Позабавлявай се и ти!
– Най-после, вече се побърках от чекий, ама и ти добре и напълни дупката! Сега да видим дали като направя това дето ми се иска ще може да седне без де се опусне!! Мисълта за това което щеше да последва накара стомаха на учителката да се обърне. Представи си как това нещо влиза в ануса й цялата се разтрепера.
– Моля ви, недейте, много ви моля! Никога не съм се чукала отзад! Ще направя всичко, което пойскате само недейте да правите това! – с разтреперан глас молеше тя!
– Ще направиш разбира се, всичко ще направиш, но на гъза ти няма да му се размине! Откога в къщи си правя чекий като си представям че те оправям отзад, и сега да се откажа! Ха-ха ха – засмя се Жоро. А щом ти е за първи път ще ме запомниш за цял живот! Емо я ми помогни да я обърнем!
Двамата хванаха бясно извиващата се и ритаща жена и я сложиха по корем, а Жоро седна върху бедрата й. Разтвори здраво с ръце бузите й, и навеждайки се започна да облизва ануса й! Притисната от тежкото му тяло трепереща жената с ужас очакваше насилието, но някаква перверзна възбуда започна да я обзема като почуства езика на ученика и да са трие по най-интимното и място. Първичните, и животински инстинкти за момент изместиха реалността. Без да се усети започна сама да надига таза си към него, а от устата и се изтръгна стон на удоволствие. Жоро от своя страна мушна два от пръстите си в доста разширения от приятеля му отвор между краката движейки ги в ритъм с езика си. След малко ги извади покрити с розов секрет и женска мъзга и рязко ги вкара в добре навлажнения от слюнката му анус. Петрова извика от леката болка която усети, но веднага тя бе заместена от надигащата се вълна на удоволствие. Усещаше аналния си отвор горещ и вибриращ а пръстите в него докосваха точки на наслада за който не бе подозирала! Вече стенеше силно и усукваше тялото си по кожата на стария диван в желанието си да усети по плътно галещите я отвътре пръсти. В този момент обаче Жоро извади ръката си от стегнатата малка дупка, и хвана вкаменения си от възбуда член. Без да се колебае и секунда той намести главата му на мястото където досега дълбаеха пръстите му и отпусна тежеста си непред!! Сега учителката по биология разбра защо приятелките й говореха със страх за аналния секс! Болката от проникването на дебелия член на Емил в сливата й не бе нищо в сравнение с това което изпита сега! В устата и вече нямаше парцал и писъка който излезе от нея накара стъклата на шкафа да вибрират.
– Ааааааа,болиииии!! Неееее моля те спри, ще ме разцепиш! Оооо гъза ми!! Умирам, не мога да дишам! Господи ще умра! – викаше младата жена а от очите и пак потекоха сълзи.
От силните спазми на мускулите й пикучния й мехур се освободи и топлата течност избликна като фонтан разплисквайки се по пода! Халката на ануса и беше се опънала до скъсване, но главичката вече беше преодоляла съпротивата на сфинктера и сега се джижеше в правото и черво.
– Не се бой, няма да умреш, след малко ще ти мине и ще видиш колко ще ти хареса! Е това се вика да се напикаеш от зор, запомни го, че го няма в учебника по биология! -говореше Жоро докато нанизваше тясното и дупе на кура си.
Кожата й беше толкова гладка и мека, а бузите така добре закръглени!! Жоро не се стърпя и здраво плесна с една си ръка дупето и, после с другата и увеличавайки силата на ударите продължи така докато целия й задник не почервеня. След всеки удар тялото на учителката му потрперваше, гърлен вик на болка излизаше от устата й, а ануса й конвулсивно се свиваше което изпълваше тялото на момчето с възбуда! Студена пот обливаше биоложката, краката и трепереха а в гъза и сякаш вкарваха нажежен кол! Устата й беше отворена, слюнките и капеха по дивана, дишаше тежко като дълго тичала кобила. Никога не си бе представяла че нещо толкова голямо ще може да се набута в задника й! А Жоро хванал я здраво за ханша забиваше дългия си инструмент в разтвореното и да краен предел задно отверствие и ташаците му се блъскаха в клитора и. После пусна талията й, и пресягайки се с ръце сграбчи напращелите цици на учителката. При това движение проникна докрай в нея и на Емилия и се стори че главата му ще се покаже през устата й!
– Ъъъъъъоооууу !-нечленоразделен звук излезе от устата й а тялото и се затресе в неконтролируем спазъм събрал в себе си жестока болка и онова зараждащо се перверзно удоволствие.
Усещането за огромната глава в дупето и след преминаването на първоначалната болка започна да добива нови измерения. Вазелина също беше свършил работата си и сега чепа на Жоро се плъзгаше в разширилия се отвор с леко мляскане. Зърната на гърдите й се бяха наострили като бутони и стискането им предизвикваше у нея вълни на възбуда.
– Много е тясна, ако не почина малко ще свърша без време! – Жоро спря да трамбова и извади хуя си от гъза на учителката.
Треперещия от възбуда орган бе покрит с слой от вазелин и оцветен в кафяво от съдържанието на правото й черво. В отвора на ануса можеше да влезе топка за тенис на маса без да опира никъде. Тънка кафеникава струйка потече към срамните устни на жената.
– Ще запомниш кога са ти разпечатали ануса! – изсмя се Жоро и отново напъна халката й!
Този път на Петрова и беше по лесно да издържи на проникването, но за момент и причерня пред очите. След първите 3-4 по-болезнени тласъци отново се появи онва чувство на перверзно удоволствие и влагалището й започна да се изпълва с желание. Рецепторите около аналния й отвор също раегираха на екстремното дразнение и тя бързо премина от болката към граничещо с екстаз удоволствие. „Каква мръсница съм! Извратена направо, шибат ме отзад напиках се а ще получа оргазъм!“ бяха мислите на учителката промъкващи се покрай изпълващото я задоволство. Жоро вече плуваше в пот от усилието и възбудата докато цепеше тясното й дупе. Забелязвайки промяната в движенията и звуците й, той реши че е време за последната фаза.
– Емо, ела сега и ти да се включиш, че да има какво да си спомня госпожата от 11-Б!! – Да и направим сандвич, а?!? Охааа сега ще и разкажем играта.
Емил забели главата на боздугана си и се приближи към дивана.
– Изправи я за да легна отдолу и после ми я спусни! – предложи той на Жоро. Ти не го вади изобщо!
Биоложката вече вече беше преживяла много за този ден, но това беше нещо за което не си бе мислила и в най-разюзданите си представи!! Тези два огромни кура заедно в нея! Само като си го представи от утробата и прокапаха сокове а зърната на гърдите и достигнаха невиждани размери, всичко в нея изгаряше от желание да се почуства нанизана на горещите и корави шишове! Емо вече се беше наместил под нея и главата на сондата му докосваше срамните и устни. Жоро чийто член все още разпъваше ануса й силно натисна раменете и надолу! Тя се замята в сладка агония, като усети как утробата й се разпъва за да поеме огромния си посетител. Не можеше вече да диша, само тънък писък излизаше от устата й, очите й се подбелиха а в ушите и бучеше водопад. Жоро хвана изотзад гърдите й а Емо стисна и разпъна задника й. Двамата младежи я работеха здраво издавайки животински звуци. От разчекнатата и пичка течаха сокове и менструална кръв и се смесваха с втечнения вазелин. Емилия вече беше в екстаз, стискаше здраво с ръцете си главата на Емил, въртеше таза си нанизвайки се до дъно и викаше:
– Дааа, още! Чукайте ме! Скъсайте ме! Искам да ме побъркате! Изкормете ме! Още, още, още!!
И тримата бяха обляни в пот, преплитаха се ръце, крака и гърди, носеше се миризма на пот, урина и изпражнения. Проникващите в дупките членове издаваха мляскащи и гъргорещи звуци. Жоро почуства, че скоро ще изригне и захапа врата на учителката.
– Ще се изпразня курво! Ще ти напълня задника със сперма, чуваш ли?! Искаш ли, а? Искаш ли да усетиш как се празня в тeб?! Дааааа ето сега! Оааааа! Дааааа! – струята заби в правото черво на биоложката, като клизма предизвиквайки оргазмен спазъм и у нея.
После течността изби под напора на още движещия се член и обля зачервения задник на учителката, прокапвайки и по топките на Емил. Това, и спазъма на вагиналните мускули на жената при първите вълни на оргазма докараха и него до върха и той на свой ред впивайки нокти в хлъзгавите полукълба започна да изстрелва спермата си в матката на изпадналата в делириум развратница. Сега вече екстаза на Емилия стигна върха си и тя виейки като вълчица се понесе в най-дългия и разтърсващ оразъм, който една жена може да изпита. Ануса и беше разкъсан, влагалището и разширено като водопроводна тръба, циците одрани от стискане, омазана беше навсякъде с кръв и сперма, косата й беше залепнала по лицето, търкаляше се в собствената си урина и фекалий, но никога не се беше чувствала по задоволена. Момчетата завряха още пулсиращите си членове в лицето й, а тя с удоволствие започна поред да ги лапа и облизва вкусвайки собствените си сокове, спермата и всичко полепнало по тях, докато с ръце размазваше по гърдите и корема си изтичащото от двете й дупки!!!
– Момчета сега бягайте в клас и кажете че съм получила криза! А от утре ще се наложи да идвате на частни уроци в моя апартамент!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук