Завръщането на съпруга

1960

Беше студена и дъждовна вечер, когато тя прекоси господарската спалня. Каменният под бе покрит с фини килими в бургундско червено, а камината – запалена, за да държат влагата надалеч. Съпругът й скоро щеше да се върне у дома след дългите месеци път, прекаран в търговия с други градове. Семейството им не беше много богато, но не им липсваха пари, за да живеят в голямата къща,

която обитаваха. Носеше се слух, че мъжът й ще се прибере по някое време през деня или тази вечер.

Беше си взела дълга баня и се бе напарфюмирала с изтънчени аромати, готова да приспи съпруга си когато се върнеше. Пръстите й можеха да доставят неимоверно удоволствие и тя копнееше горещото му семе да се излее в нея. Носеше тънка светлозелена копринена нощница, която едва скриваше зърната й, разкривайки щедра част от великолепните й гърди. Зърната й бяха чувствителни и стегнати, и през целия ден се триеха болезнено в материята на роклята й, това я възбуждаше и тя цял ден беше влажна. Не носеше бельо и коприната всеки път дразнеше клитора й щом се докоснеше до него. Върху прелъстителната дреха носеше рокля от тъмнозелен цвят и никой не знаеше какво се крие отдолу.
 
Най-сетне зърна съпруга си да се задава по пътя към имението им. Веднага прати слуги да се прогиржат за коня и товара му, и го поведе по стълбите на втория етаж към горещата успокояваща вана. Бавно го разсъблече, първо събу ботушите му, след това разкопча колана и панталоните му, свали ризата и накрая бельото му. Той стъпи във ваната и се отпусна по гръб в топлата вода, протягайки се изцяло. Тихо се насапуниса и се изплакна, тя доля още гореща вода, за да се отпусне и да се сгрее. Tой тихо се насапуниса и се изплакна във водата, докато тя доливаше още нова гореща, за да се отпусне и да си почине от дългия път. Мъжът затвори очи и отпусна глава назад.

Тя тихо съблече роклята си, оставайки само по бледозелената нощничка, пламъците от камината осветиха гърдите й. „Харесва ли милорд това, което вижда?” рече тя закачливо.
„Харесва го.”
 
Тя се надвеси над ваната и обхвана големия му член, дразнейки го с една ръка, след това и с двете, движейки ги нагоре-надолу…докато той не застена от удоволствие. Гърдите й едва не изскочиха от тънката нощничка докато му доставяше удоволствие, а краят й се повдигаше по начин, по който той можеше да види, че тя не носеше нищо отдолу…

След това го заоблизва, вкусвайки го, изкусно поемайки го целия в дълбокото си гърло. На нея много й харесваше тази част, харесваше топлината на члена му във всяка една пролука в себе си, докато бързо движеше глава нагоре-надолу и той стенеше от удоволствие.

„О, Боже, не още, не ме карай все още да свърша”  прошепна той през две вдишвания и тя бавно отдели устни от мъжеството му, от устните до главичката му се процеди сребърна нишка мъзга.

Тя го обкрачи в горещата вана, все още с нощничката по себе си, но не я беше грижа, тъй като бързо се намести върху члена му, оставяйки го да я изпълни, и обхвана гърдите си през плата, за да гали зърната си.
 
В отговор ръката му се потопи под водата, за да гали клитора й, тя леко прехапа устни, за да сподави стона от първия си малък оргазъм. Съпругата му затвори очи и усети как краката й омекват. Той обхвана гърдите й с ръце, дразнейки с показалци зърната й, леко стискайки ги, от което тя застена тихо. Скоро, тя не можеше да чака дълго…romeo juliet1 Завръщането на съпруга

Тя го яздеше диво, нощницата й все повече подгизваше и стана напълно прозрачна, докато путенцето й се пляскаше в топките на набъбналия му член. Опирайки се с ръце на гърдите му, докато той се повдигаше към нея, тласъците им станаха по-невъздържани и силни, гърдите й се полюшваха под мократа дреха, и изведнъж тялото й се загърчи в сладостни спазми от връхлетелия я оргазъм. Съпругът й започна да свършва почти заедно с нея, и семето му бликна в нея, докато тя тихо простенваше, обожавайки всеки един негов мощен тласък…. След това се отпусна на гърдите му, облиза устните му. Пламналата й слива гореше, пълна с горещото му семе…

Тя доволно засмука езика му. Нощницата й сега беше напълно подгизнала и тялото й лежеше под водата, все още обгърнала с бедра таза му. Членът му тръпнеше в нея.
След това проследи с език пътя до зърната на гърдите му, игриво захапвайки ги, засмуквайки ги и усети как той отново започва да се изправя в нея. Дари му игрива, загадъчна усмивка. Внимателно се поизправи и отново започна да го язди, повдигайки бедра, нанизвайки го дълбоко в себе си, и започна да сваля мократа нощница от себе си, като най-накрая откри на съпруга си щръкналите си зърна. Той жадно ги засмука, дразнейки ги по начин, по който тя беше дразнела неговите, а тя започна да трепери в очакване на предстоящото.

Измъкна се от нея и я обърна с лице към орнаментираната вана и проникна в нея изотзад, хващайки здраво раменете й здраво я заклати. Това й харесваше, и на него също… Това беше любимата им поза.

„Да, сър, моля ви… нуждая се от още, а-а-ах…” – извика тя, наслаждавайки се на всеки сантиметър от него, докато той започна да я води към върха, тласъците му ставаха все по-силни и бързи на фона на стоновете й, соковете й течаха между млечнобелите й бедра, докато тя получаваше своя оргазъм.
 
Нощта за нея щеше да бъде много дълга, а тяхното забавление едва сега започваше. Тя беше удовлетворена…засега… но щеше да иска повече…,много повече…. и много скоро….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук