Робиня

3426

Беше вечер, а той си седеше на масата в кухнята, бос, само по дънки и тениска, четейки вестник. Аз се размотавах наоколо, не знам с какво точно бях заета, докато Стоян беше напълно погълнат от вестника.
Изведнъж се появи едно невероятно усещане, че трябва да направя едно от онези неща, които адски много ме възбуждаха. Качих се горе в спалнята ни и си облякох една от любимите ми нощнички.

После слязох пак при него и застанах насреща му, върху масата, докато Стоян не ме загледа учудено.

– Мило, в настроение съм да изпълня всичките ти фантазии… какво ще кажеш?- казах аз… не му казах, че искам да правя див секс, защото не беше нужно. Стоян протегна ръка и стигна долната част на бедрото ми. Върховете на пръстите му се понесоха бавно нагоре, под нощницата ми. Докосването на ръката му, разчесваща интимната прическа по пубиса ми, ме възбуди страшно много. Върхът на ръката му съвсем леко притисна цепката ми и Стоян усети топлината и влагата, извираща от мен. Той винаги ме дразнеше така нежно и внимателно. А го правеше и между другото като в същото време оглеждаше и стаята сякаш търсеше нещо. Аз се възбудих още повече и започнах да му се търкам в ръката, търсейки по- близък контакт.26 4181 Робиня

Той погледна нагоре, така, че очите ни се срещнаха. Зениците му се бяха разширили, беше с много влажен и възбуден поглед.

– Събличай нощницата. – заповяда ми той. Аз я съблякох и я пуснах на кухненския под. Той обърна стола така, че да се изправи срещу мен, докато ръката му ме галеше отпред. Вкара два пръста в путето ми за по- реално усещане, близко до това с дебелия му член, който толкова обичам да чукам.

Докато вкарваше и изкарваше пръстите си от вече подгизналото ми путенце, езикът му се плъзна от корема ми надолу, стигайки малко под пъпа ми. Скоро започнах да се движа малко по- бързо, забързана в собствената си буря от усещания, усетих, че съм на ръба… И свърших! Колената ми се подкосиха, но силните му ръце ме задържаха изправена.

– Хареса ли ти, сладурче?

Дишайки тежко, аз само кимнах и се усмихнах.

– Чудесно! Сега искам да отидеш в спалнята и да коленичиш върху леглото. Вдигни ръце на дъската и ме чакай. – Той облиза пръстите, които тъкмо бе измъкнал от влажното ми путе – Явно наистина си готова- и се усмихна.

Стоян се забави малко. Теорията му гласи, че очакването е много хубаво нещо, но само, когато е възнаградено с друго нещо. А Стоян винаги осигуряваше награда. Той си отдели достатъчно време за да реши с какво да ме зарадва тази нощ. Мрази да е предвидим и винаги иска нещо ново и различно. Смята, че независимо колко приятно е било нещо първия път, повтаряйки го после пак, води само до отегчаване и неприятни емоции. А той не обича да отегчава.

След около десетина минути той се върна в спалнята ни. Аз бях изпълнила стриктно задачката си и това го зарадва. Погледнах назад през рамо и го видях как сваля тениската си. Той я хвърли назад без да му пука къде точно падна. Чух как откопча колана си и започна да го измъква. Чух металната катарама да издрънчава, Стоян знаеше, че това играе основна роля при моята възбуда и винаги го включваше в сексуалните ни игрички. Усетих и свистенето при измъкването на колана от гайките на дънките му. Сигурна бях, че усети лекото ми притеснение, докато го гледах. Той знае, че съм наясно, че когато говорим за изпълнение на фантазии, винаги има риск да включи и колана… Веднъж ми беше казал: “ твоето сладко дупенце се примирява с какви ли не сексуални игрички, така, че съм сигурен, че ще понесе и още нещо…” Познаваше ме чудесно, чух как дънките му се свлякоха, а после ги изрита настрани. Последваха го и боксерките му, които пък бяха запратени в някой ъгъл.

Когато вдигна колана си, аз се обърнах и огънах гръб, така, че да представя дупенцето си по възможно най- хубавия начин. Той явно си имаше други планове, но оцени готовността ми и за това.

– Мила, легни напред, поставяйки глава на възглавницата, но си остани така на колене. Сега искам да сложиш ръце отзад на гърба.

Аз изпълнявах без да задавам въпроси. След като веднъж осъзнах какъв човек е и на какво е способен, спрях да питам каквото и да е. Всъщност ако си нямахме доверие, значи нямахме нищо. Той направи примка с колана си и овърза ръцете ми с нея. Стегна я хубаво около ръцете ми, кожата на колана се забиваше в моята собствена, усетих, че ръцете ми са здраво затегнати.

Стоян започна да говори бавно, хипнотизиращо.

– Затвори очи, Дида . Представи си… че е 16 век. Ти си част от плантация от роби. Една от многото на пазара за роби. Някои от тях са хванали и други жени. Други пък държат мъже. Всички вие сте пленници от друга страна и всички сте там с една цел- да бъдете продадени. Съдбата ти зависи от това да се харесаш на някого или на всеки! Една хубавица като теб спокойно може да бъде бяла робиня, или даже и повече! Ако изпълняваш прищевките на господаря или господарката си, можеш да се издигнеш и да станеш любовница с положение и привилегии. Малко възможно е да постигнеш повече. Наясно си с всички тези възможности, защото си интелигентна и имаш опит от предишния си живот. Но всичко започва тук. Една малка групичка мъже спира и иска да те проучи. Слушаш съсредоточено, докато собственикът ти представя предимствата ти.

– Тя е от добро тесто, благородно семейство. Достатъчно умна за да знае в какво положение е сега. Няма да създава никакви проблеми иначе ще я биете с камшика. – чувайки тези думи, усещаш и силен удар по дупето си. – Погледнете дупето й. Много здраво и непорочно, за съвсем кратко е била робиня. Дори още не сме я чукали там. Затова искам и по- висока цена, както виждате.

Тогава чуваш и твърд, дрезгав, но уверен мъжки глас, звучащ почти като команда:

– Значи искаш да кажеш, че тази робиня или поне хубавия й задник е девствен, така ли?

А, не Господорю, нямам никаква представа какво е правила в родната си страна. Но ако погледнеш по- отблизо ще видиш, че задникът й е още много стегнат и непокътнат. – Пръстите му разтварят бузите ти, сякаш иска да те провери. Усещаш пръст в путката си, който така или иначе разтваряше бузите ти.

– Хмм… путката й също изглежда доста тясна, явно не е много използвана. – един от другите мъже се засмива и казва, че вероятно това е в следствие на употреба с малък атрибут.

Робовладелецът вижда, че господарят е заинтересуван. Той прокарва ръка по косите ти, усещайки мекотата й. Вдига брадичката ти за да се вгледа в очите ти. Те са ясни и той вижда много разум в тях.

Робовладелецът ти заповядва да си отвориш устата. Когато го правиш, господарят прокарва пръсти по устните ти, а после вкарва ръката си и вътре за да усети зъбите ти. Усещайки голямата печалба, робовладелецът предлага на кандидат- господарят ти да те пробва за да види какво горещо парче си. Господарят отваря робата си и освобождава невероятно големият си еректирал фалос. Когато го поставя между устните ти, ти отваряш широко уста и го поглеждаш в очите, очаквайки някакъв знак за това, което иска от теб. Той само ти кимва и ти го поемаш дълбоко. Започва да чука красивата ти уста, повтаряйки движението пак и пак. Свитата му гледа напрегнато, с пъшкания и стенания. Трепването на ръката му ти показва, че трябва да спреш.

Той минава зад теб. Проверява те и за негово щастие ти си вече мокра. Слага го между устничките ти и те обяздва без проблеми! Докато дебелият му чеп се вмъква навътре и после се плъзга навън, той наблюдава топлата ти влажна путка как се отваря и затваря и как го приема. Путето ти е розово и много влажно, а соковете ти го впечатляват. Другите са почти в екстаз и завиждат, особено, когато от устните ти се изплъзва запъхтян стон. Той поглежда към всеки един от свитата си и очаква знак на одобрение от всеки един от тях. Но тестът продължава. За дълго той те обладава с различни темпове, на няколко пъти усеща, че стигаш до абсолютния екстаз. Коментарите на останалите стават по- ентусиазирани. Робовладелецът сияе!

– Опитай и другата й дупка, Господарю!

Сигурно е много сигурен в продажбата ти! Господарят изкарва дебелият си чеп от путката ти и го търка в ануса ти. После започва бавно и внимателно да го вкарва в топлото ти дупе. Там определено му е по- уютно. Стенанията му показват, че не си свикнала да те оправят там. Поне не и мъже с подобни размери на членовете. Той започва да те клати по начин, който ще повтори по- нататък поне хиляда пъти. Твоите стенания се превръщат в непрестанно пъшкане, докато той отново и отново го забива отзад. За кратко време усеща как стигаш до върха, но той все така продължава да го забива в теб. Забележките на приятелите му вече са пълни с възхвала и радост, чудят му се как е попаднал на такава щастлива покупка. Дори робовладелеца се чуди как се е намерило такова злато в плантацията му.

Очаква те още един тест! Той чука тясното бяло дупенце пред погледа на всички сега, но докато ти го вкарва започва да пляска дупето ти с ръка… и така все по- силно. Скоро плесниците по дупето ти са толкова силни, че от устните ти започва да се издава силно стенание от удвоеното удоволствие. Той спира с тласъците. За минута потрепва съвсем леко в теб. С всяко потреперване те очаква и силна плесница.

– Да! Да!- викаш ти. Още веднъж той наказва с вик и удар дупето ти. Другите се събират за да гледат. Отново и отново дебелият му топуз се забива в теб. Най- накрая той вдига ръце към небето и изпищява с все сила. Викът му се слива с плачът на дивата женска, която чука той. Семето му се излива дълбоко в недрата ти. След секунда той изкарва вече поспадналия си боздуган от дупето ти с бели капки по него. Няколко се плисват на земята. Тълпата затихва.

Той кимва на компанията си и друг мъж стоварва торба злато пред робовладелеца, който дори не ги брои. Тълпата започва да жужи диво.

Той те завива с плаща си и те отвежда.

Лежах с лице на леглото, докато Стоян ме почваше. Разтворих крака добре за да се настани удобно върху мен. Тежкото ми дишане най- после беше възнаградено.

– Боли ли те дупето, мило?- попита той.
– Ох, да… Възхитително е… Точно от това имах нужда.
– Аз ще си стоя точно тук докато заспиш. Когато свършиш с дрямката си… ела да ме намериш…

Дълга целувка… и аз затворих очи. Последната ми мисъл преди да заспя беше: “ О, определено ще го направя, скъпи… непременно…”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук