Любов от пръв поглед

2470

Срещнах моята голяма любов на един фотосеанс. Аз съм манекен и трябваше да се снимам за каталог за мъжко бельо, а той беше фотографът. Искрата пламна веднага още там, на подиума. Това беше любов от пръв поглед- като тази, за която четем в книгите и гледаме във филмите. Поразява те като мълния, като божествено прозрение.

Не я срещаш често, но когато това стане, няма начин да не я познаеш…

След снимките нещата се развиха много бързо. По принцип никога не правя първата крачка при свалка, освен ако не съм сигурен, че и той е гей като мен. Сега обаче беше различно. Отидох при него докато прибираше техниката, твърдо решен да го заговоря, но той ме изпревари и каза с усмивка:

– Знаеш ли, че имаш страхотно тяло. Много бих искал пак да те снимам, но сам…
– А защо не още сега?- отвърнах на усмивката му. У нас или у вас?
– У дома си имам малко студио- плахо продължи той…
– Чудесно! Какво чакаме тогава? А, между другото, аз съм Етиен
– Викай ми Тони…

Тони живееше на последния етаж на една кооперация, в уютното си и пъстро обзаведено жилище на творец, а домашното му студио се намираше точно над главите ни- на таванския етаж. Ние обаче не стигнахме до студиото. Едва прекрачили прага на апартамента му, устните ни се сляха в страстна целувка, а езиците ни откриха доста по- пряк и приятен път да се опознаем взаимно от общуването с думи.

– Имам чувството, че съм се чакал цял живот ю- чух се да изричам вече в спалнята, докато разкопчавах панталона му.
– Шшшт, тихо, да не говорим повече- прекъсна евентуалната ми изповед той и нежно ме накара да коленича в краката му.

После сръчно доразкопчах дюкяна му, смъкнах панталона, а накрая бавно свалих и слипа…
– О, истинска прелест!- не успях да сдържа възторжения си възглас, когато зърнах великолепния му инструмент, който едва не ме перна по носа. Беше голям и красив…
– Хайде, лапни го!- Тони заголи главичката му с едната си ръка, а с другата подпря главата ми отзад и я тласна към слабините си. Само трябваше да отворя уста и той сам влезе в нея. Изпълни я до краен предел и застърга в гърлото ми.
– Духай, кучко!- изстена новият ми приятел, а аз ентусиазирано започнах да го смуча, ближа и целувам горещия му кур… След малко той вече пращеше от сила, надървен до пръсване. Налапах го чак до основата за последно и бавно го облизах като сладолед на клечка.
– Стига толкова, курво- сякаш прочете мислите ми Тони.- Сваляй гащите и лягай на леглото по корем!

Обичам истинските мъже, които знаят какво искат. Послушно направих каквото ми нареди и вирнах предизвикателно голото си дупе. Стегнато и апетитно, то беше моята гордост. След миг Тони вече се беше метнал на гърба ми и възбудено търкаше горещата си патка в цепката му. Това зверски ме възбуди…
– Ммм, ох, адски ми действаш, Тони! Не ме мъчи повече, вкарай ми го!d618557f7f09c8c77b6bf18e8316710b1 Любов от пръв поглед
– Колко силно ме желаеш, курво?- изръмжа в ухото ми той, а аз широко разтворих белите бузки на дупето си.
– О, да, ще те спукам от ебане!- твърдият му жезъл с горещо триене навлезе непоколебимо в ануса ми.

След първоначалната болка дойде и удоволствието. Не, това не беше обикновено удоволствие от секс, а едно всеобхватно и всепоглъщащо чувство. Неговият член, неговото същество изпълваше не само ануса ми, но и цялата ми същност…

Какъв кур, обаче! Усетих цялата му мощ, когато Тони ме изправи на коленеи започна да ме чука в кучешката в гъза. От тази поза той ме проникваше до последно. Беше ме сграбчил за раменете и при всеки тласък ме придърпваше назад, за да се надена още по- здраво на хуя му. И така, все по- бързо и по- бързо.
– О, да, Тони, толкова ми е хубаво! Ти си прекрасен!
– Затваряй си устата, кучко! Ох,ах…- достигна до мен тежкото му дишане.

А след малко:
– Дано да си жадна, кучко!- и той, пръхтейки възбудено, извади натегнатата си струна от ануса ми и ме хвана за косата, като ме извъртя с лице към кура си. Веднага разбрах какво трябва да направя и жадно засмуках пулсиращата му глава.
– Точно така, добро момиче- доволно потръпна Тони и продължи ожесточено да търка ствола.

На няколко пъти се наложи да изплюя главичката му, защото пръстите на ръката му болезнено ме удряха през устните. Тогава той грубо започваше да ме бие с надървения си кур през лицето, докато не успеех отново да я лапна с много мъки. Това адски го възбуждаше и когато за пореден път започна да ме млати с кожената си палка, от върха й се разхвърчаха на всички страни бели парцали, които започнаха да се лепят по лицето ми, тялото и всичко наоколо.

– Ахх- стенеше Тони, изкривил лицето си в блажена гримаса.- Хайде, отвори си устата…- той припряно навря кура си в не, а спермата потече директно в гърлото ми.- Цоцни си хубаво, мръснице, знам, че ти харесва…

Аз наистина обожавам вкуса на мъжката сперма, тази божествена амброзия, и затова, когато накрая струята секна, с огромно съжаление облизах последните капчици, които се нижеха като бели мъниста от върха на хуя му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук