Да, Господарю… Да!

2646

– Идвай, кучко! – каза той заповеднически. Кримсън отиде до него и коленичи. Стегнатите й бедра се разтвориха, докато ръцете й бяха завързани зад гърба й около лактите. Той поклати глава в знак на одобрение. Господарят се наведе над нея и погали лицето й с предната част на пръстите си.

Кримсън се усмихна притеснено и огъна гръб, гордо изпъчвайки гърди напред срещу сатенената блузка и се притискаше в пръстите му. Господарят погали шията й, а после намери зърната й през материята и ги погали внимателно. Кримсън разтвори широко крака, почти болезнено… Нейната вече лъскава катеричка беше напълно изложена на показ.

– Толкова си красива!- прошепна той. Тя наведе свенливо глава и се изчерви. Господарят й се усмихна широко, а после щипна зърното й, дръпвайки го силно към себе си. Тя не успя да се удържи и се наведе напред с него. Клиторът й беше страшно набъбнал и възбуден. Господарят й плъзна нашийник около шията й и го заключи. После я повдигна на крака и я поведе към масата за връзване. Тя го последва с тихи леки стъпки. Той бързо заключи закопчалката на нашийника й на масата, оставяйки я точно в средата, а дупето й остана на ръба.

– Разтвори крака за стойката, кучко!- заповяда той. Тя го послуша и той я завърза, пристягайки краката й с въжета. Кримсън затвори очи и въздъхна тежко- гърдите й се надигаха бързо и възбудено.

Господарят се премести до гърдите й, повдигайки подпорите така, че да има пълен достъп до нея. После сложи по една щипка на всяко зърно и завърза тежести за тях. Кримсън прехапа език и започна да губи самообладание. Той завърза още една тежест за веригата, а после ги раздвижи напред- назад. Тя изстена. Зърната й висяха и се разтягаха все повече, а болката разкъсваше тялото й. Господарят се премести на дупето й и започна да пляска всяка бузка. Отначало ударите му бяха леки и слаби, но всеки следващ, силата на плесниците му се увеличаваше. Тя прехапваше устни при всеки следващ удар, докато горещите вълни от болката разтърсваха тялото и гореща пот капеше по челото й. Тя стенеше от болката, която караше устните на путето й да изтръпват. Той смъкна кожения си колан и започна да я бие жадно и злобно, оставяйки червени следи с всеки следващ удар.

Кримсън отвори уста и завика с глас. Той разтвори краката й, а после и устничките й. Тя изръмжа от нетърпение, когато усети, че разтварят краката й, надигайки дупе като дива разгонена кучка.

– Да, кучко, хайде размърдай това сладко дупе!- разхили се той мазно и злобно. После нетърпеливо плесна с колана тежестите по гърдите й, карайки я да заридае от болка. Големите й кафяви зърна станаха още по- болезнени и огромни. Кучката изръмжа, когато гърдите й се разтресоха. Без притеснения, той разтърка путето й, галейки устничките й възбудено. Тя се отърси малко и се изви, а той само се усмихна. Той я удари още веднъж, но страшно силно и каза:

– Добре, кучко… Ти си моята малка кучка, нали?- и се усмихна.5 341 Да, Господарю… Да!
Макар и да бе прехапала устни, тя прошепна съвсем тихо:
– Да, Господарю… Да!

Кримсън се бореше и той я удари още веднъж, но този път през путката. Удряше путето й диво и необуздано, опитвайки се да хване и клитора й и да го накаже. Очите й бяха затворени, но тя усещаше добре колана при всеки удар през котенцето й. Тя се разтърси, когато усети кожата по дупето си и болката се разля отново по тялото й. Чувстваше се сякаш е оставила тялото си, усещаше вече само тишината и спокойствието. Господарят й видя, че Кримсън се нуждаеше от почивка и хвърли колана настрани и тръгна да дири олио. Силните му здрави ръце започнаха да масажират белезите й, карайки я да потрепери. Ръцете му галеха всеки сантиметър червенина по бузите й.

Съвсем преднамерено, пръстите му заиграха по дупето й, а после откриха и измъчените й устнички. Кримсън заскимтя като загубено кученце. Господарят й започна да масажира и подулата се пъпка между краката й, олиото се плъзна по набъбналия клитор и тя изстена:
– Господарю, трябва да свърша!

– Не, няма да го правиш, докато не ти кажа!- изръмжа той заплашително. Тя захапа долната си устна и зарида високо. Той вкара три пръста в путенцето й, докарвайки я почти до лудост. Тя се разтърси и изригна като вулкан. Той изръмжа и вкара четвърти пръст в топлото й подгизнало местенце.

Кримсън хлипаше и скимтеше жално, докато Господарят й я изследваше. Той стисна клитора й с палец и продължи да работи топлата й цепка. Удоволствие и болка се преплетоха и тя завъртя глава в несвяст. След като се успокои той вкара целия си юмрук в нея. Пръстите му се забиха в стените на влагалището й и тя се отпусна омаломощена, не знаеше как точно се чувства- уязвена, възбудена или изнасилена?

– Виж само как чукам путката ти? Знаеш, че си задължена да ме задоволяваш. И ако насилието ме задоволява, тогава ще го правя без да ми мигне окото!- изръмжа той, докато чукаше тясната й путка. Тя го замоли отново и отново. Имаше нужда от облекчение. Тялото й се разтресе неконтролируемо и Кримсън започна да се удря жестоко. Господарят я видя и зашиба безмилостно клитора й.

– Моля ви, Господарю, позволете ми да свърша! – замоли се тя. Той само натисна дълбоко палеца си, търкайки клитора й и каза:
– Готова ли си да се изпразниш, курвичке?

Той се засмя, а тя изпъшка и кимна. Тогава той се наведе и засмука клитора й, докато юмрукът му все още чукаше путката й.
– Хайде, курво, искам да те видя!

Кримсън се отпусна и тялото й само отговори на заповедта, освобождавайки всичкото насъбрало се в нея удоволствие и напрежение. Тя стисна бедра като диво животно зарита назад и напред. Господарят й продължи да смучи клитора й, а в устата му се разкапа сладкия й нектар и той го събра. Тялото й бавно се отпусна, а зачервената й кожа лъщеше от избилата пот. Той я освободи от оковите й, но преди това изкара юмрука си от дълбините й със силен пляскащ звук.

– Благодаря ви, Господарю!- прошепна тя.
– Благодаря ти, малка кукло! Наистина ме караш да се гордея с теб!- усмихна й се той.“Да, Господарю… Да!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук