Духах на непознат в Бургас

8447
Духах на непознат

Обичам да се разхождам вечер. Една вечер през януари 2015 година, бях на разходка по центъра на Бургас. Аз съм от София, но точно в този момент бях в командировка. Хотелът в който бях настанена е близо до централната улица на града.

Докато се разхождах сама, забелязах някаква група пияни мъже, които ме гледаха. Допада ми да ме гледат мъже, и не протестирах изобщо. Седнах на една пейка и си взех чай. След 30 минути ми беше толкова студено, че всичко ми трепереше. Май беше време да си ходя.

Докато вървях към хотела, много ми се доходи до тоалетна. Познато ви е онова чувство, да ти се пикае до болка и ако мръднеш, ще се напикаеш. Ето така се чувствах аз. Влязох в малките улички и бързо потърсих къде да клекна да се изпикая. Видях една кола на един гол паркинг и викам, тук ще е. Нямах повече сили да търся по-скрито място, а и беше късно – нямаше хора.

Духах на непознатКлекнах и започнах да се облекчавам . Ах това блаженно чувство. Пет секунди по късно усетих, че някой тича и изведнъж се нареди до мен мъж и започна да пикае, като ме видя се стресна. Не очакваше да има друг. Аз наведох глава от срам и се вцепених. Погледнах отново нагоре и видях, че ме зяпа. Мълчахме.

Реших да изчакам да се махне и тогава да си вдигна дънките, защото ме беше срам да ме гледа. Той се изпика и започна да си тръска кура. Но тръскането премина в заигравка докато ме зяпа. Реших, че е нагъл и ще го гледам и аз за да се усети, че не ми е приятно. Погледнах го в очите и той ми се усмихна. Изплаших се. Кура му стана 17-18 см, но дебел и твърд.

Тъкмо обмислях как да го наредя и да му стане неудобно на тоя перверзник, и той направи крачка към мен и кура му опря бузата ми. Още беше влажен. Не знам какво ми стана, но от леката миризма на мъжки хуй, само се обърнах и го лапнах. Той се изкефи и започна да ме чука в устата. Започна да ми тъпче топките си в устата ми и да си прави чекия. Много му хареса как му ги лигавя.

Хвана ме за ръката и ме натисна на капака на колата и си заби кура в мен. Започна да ме чука, но се притесних, че някой ще ни види. Избутах го грубо и той разбра намека. Клекнах да му духам. Докато го поемах, усетих спермата в устата си. Ееее свърши толкова бързо. Изгълтах всичко и си оправих дрехите.

Той ми проговори за първи път. С плътен глас ми каза, имаш ли цигара. Казах му, чакай…сега ще купя и идвам. Тръгнах и не се върнах. Пребрах се в хотелската стая, а там бях забравила климатика. Беше горещо.  Изкъпах се и гледах порно. Чувствах се прецакана, аз го изпразних… а той мен не. Скоро ще пътувам отново за Бургас, но ще внимавам къде пикая.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук