Да се сринеш хормонално

1923

Това си беше истинска лудост. Безумие. За всичко обаче бяха виновни побеснелите ни хормони, заедно с погълнатият алкохол.
Бяхме в любимия и на двама ни нощен клуб. Тази вечер имаше “латино парти”. Дънеше гореща музика, навсякъде се кълчеха красиви и порядъчно разголени, млади хора и тела, а във въздуха се долавяше вкуса на пощурели летни хормони – това си беше същински коктейл “Молотов”.

Анджела, моето захарче, също беше повече от оскъдно облечена, съвсем в тон с горещите лятна нощ и настроение. Носеше впити по дупето й сребристи шорти, сутиен тип “колан” от същата материя и сандали с висок прозрачен ток и прозрачни “каишки”. Аз пък се бях съблякъл гол до кръста – танците и атмосерата в клуба здраво ме бяха разгорещили, а надолу бях по къси панталонки и леки сандали. Двамата се вихрехме в знойна салса, потни и възбудени, когато лека-полека, някак неусетно, започнахме да преминаваме границата на благоприличието. Но беше наизбежно – обстановката наоколо, вплетените в страстен танц, полуголи тела – всичко ни тласкаше към безумието, което щяхме да извършим…
Анджи ме беше хванала през врата и влудяващо въртеше апетитното си дупе, в което алчно се впиваха сребристите шорти, когато русата й главица съвсем се долепи до моята и я чух да изрича с леко подрезгавяло, превъзбудено гласче:
-Бебчо, цялата съм мокра отдолу! Писенцето ми направо гори за горещия ти кур! – за миг тя замълча, за да си поеме дъх треперливо и след това ме “довърши” с думите: – Хайде да го направим, искам те… !
-Какво?! Къде?! – признавам, че малко се шашнах. –Къде, в кенефа ли?!
-Не, тук, на дансинга! – изтърси прекрасната ми приятелка и “свенливо” прехапа изкусително червените си, сочни устни. – Ще се дръпнем ей там, в оня тъмен ъгъл, никой няма да разбере! Хайде!!!
Анджи направо ме сграбчи за издутия пакет и ме повлече към тъмното ъгълче, където почти не се забелязваха други хора. Именно интимността, която предлагаше, беше една от причините толкова да харесваме този клуб. Макар и на два етажа, заведението не беше голямо, като дансинга се намираше в приземието, което някога сигурно е било най-обикновено мазе. Тук се намираше царството на сумрака и лазерните светлини. Двамата продължавахме да извиваме потните си тела в ритъма на салсата. След миг обаче усетих как похотливата ми приятелка разкопча дюкяна на панталонките ми и бръкна вътре с нежната си, но много умела ръчичка. Секунда по-късно яко назлобелия ми хуй напрягаше възли в малкото й юмруче. След като го забели няколко пъти на чекия, Анджи се извърна с гръб към мен и започна да търка сърцевидното си, изпъкнало дупе в него, без да спира да танцува. Малко смутено се огледах наоколо, но гаджето ми беше право – на никой не му пукаше какво правим…
Обгърнах с ръце сластно помръдващото телце, след което бръкнах отпред под сутиена й и набарах цицките й – зърната им се бяха втвърдили като грахчета. Изкарах гърдите й отгоре над тънкото парче сребрист плат, след което набутах пламтящия си кур отзад между бедрата й. Тя ги стисна, обгръщайки го в луфта и аз започнах ритмично да си го търкам вътре. Това съвсем ме влуди – нея също! В следващия момент Анджи се обърна, задъхана, коленичи в краката ми и лакомо го налапа.
Чак сега няколко глави в сумрака изненадано се обърнаха в нашата посока. На фона на проблясващите светлини успях да уловя няколко любопитно вперени погледа, които постепенно се изцъклиха от възбуда – или поне на мен така ми се стори. С Анджи обаче така се бяхме възбудили, че нищо не можеше да ни смути или спре. Тя продължаваше настървено да ми духа, а аз й помагах, като й го ръгах в устата в такт с музиката. Чуках я в нея с въртеливи и плавни тласъци от кръста, сякаш все още танцувах.
След малко русокосата палавница се изправи, подпря се на стената с ръце и подканящо навири дупето си. Смъкнах сребристите й шорти ведно с бикините и плъзнах обезумелия си кур в междукрачието й. Тя веднага го насочи с ръка и миг по-късно вече я шибах в пичката като разгонен нерес… !
Мръсницата така се беше подмокрила, че мъзгичката й се стичаше и по моите бедра.

Едва сега с периферното си зрение успях да забележа, че около нас се е сформила нещо като малка агитка и дори долових окуражителните им възгласи. Безумието продължаваше…Ava Dalush Euro Sex Parties Да се сринеш хормонално
Нямаше нищо по-лесно и приятно от това да чукам Анджи и голото й “чипо” дупенце, от задна прашка. Курът ми я работеше бързо и дълбоко, бедрата ми пружинираха леко в нейната плът и след това без особено усилие отново набираха скорост напред.
След малко обаче лудетината се извърна с лице към мен, скокна нагоре и уви бедра около кръста ми като лакома анаконда, захващайки щръкналия ми пенис в горещата си вагина. Вече трябваше да полагам немалко физически усилия и цялото си умение, за да съм на ниво и за да поддържам ритъма. Потта се лееше по цялото ми тяло, но възбудата и адреналина вършеха чудеса, и на моменти я чувствах по-лека и от перце. Тя пък се подпираше от време на време в стената отзад с ръце, за да ме облекчи и тогава кура ми се превръщаше в шевна машина – ръгах я отдолу като пощурял. Целувах и смучех жадно островърхите й цицки и дори се опитвах отново да вляза в ритъма на салсата…
В първия момент реших, че просто така ми се е сторило, но след това една серия от по-дълги проблясвания на светлините разкриха истината. Изглежда че край нас няколко по-освободени младежи бяха извадили пенисите си и откровено си лъскаха чекии, наслаждавайки се на “живото” шоу, което им предлагахме с Анджи. Вече дори бяха започнали да се заформят и други двойки…
-Леле, Анджи, гледай какво става – изстенах аз в ухото на гаджето ми – стартирахме цяла шибана оргия!
Сега вече направо луднахме от възбуда и след малко приятелката ми на няколко пъти ми изкрещя, че свършва. Аз самият също едва се сдържах вече. Все пак успях да устискам още малко, за да си направя последния и най-голям кеф – да й го начукам в ануса. Не беше много лесно, както я придържах във въздуха, но затова пък и удоволствието след това беше двойно. Сграбчих с ръце влажното й, голо дупе и лакомо разтворих бузките му, сякаш беше апетитна бяла пита. Тя отново ми помогна с ръчичка, спускайки я отзад, леко побутна горещото острие и то без проблем потъна в ануса й.
Възбудата ми обаче беше толкова голяма, че не можах по-дълго да се насладя на това неземно удоволствие. А двойките, тройките и групичките младежи без задръжки около нас продължаваха да се множат. В краката ми дори – усещах как се потриват от време на време – голобрад младеж помпаше от задна прашка в сливката, набрал минижупчето й на кръста, съвсем младо девойче. Друга тийнейджърка пък духаше два здраво начиличени хуя до тях.
Анджи се набра няколко пъти, после аз я подпрях с гръб о стената и направих серия от бързи фрикции, пръхтейки и стенейки. Тогава почувствах как спермата ми просто тръгва да излиза, тръгва да избие на повърхността. Прошепнах веднага на Анджи едно:”Идва ми!” – и я пуснах на пода. Затова я обичах толкова – винаги разбираше какво искам, без да се налага да го изричам. Бързо коленичи на пода и налапа напращялата ми краставица. Заизпразвах се на талази в устата й, като с превъзбуден поглед оглеждах наоколо вихрещата се с пълна сила оргия, спирайки за кратко вниманието си на отделни двойки, тройки и групички, които бяха по-атрактивни от останалите. Да, това си беше една безумна, шибана оргия! Как ли, мамка му, се беше случило всичко това… !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук