Първо анално изживяване

5536

Бях на осемнайсет, малко сладко девойче, което бе пощуряло за секс. По това време ходех с един сладур, казва се Стоян. Той беше наистина много здрав, работеше доста над тялото си, а членът му… аххх, направо исках да го схрускам!. Преди да се появи той, путенцето ми беше абсолютно девствено! Но това е съвсем различна история. Та… всичко започна една нощ, докато правехме секс.

О, Боже, наистина беше страхотно изживяване! Усещах как езикът му ме пронизва отдолу, много обичаше да ме лиже, оргазмът се надигаше в мен, докато в един момент… усетих пръстът му, който се опитваше да наниже анусчето ми. Това ме накара да се почувствам неудобно, но в същото време ме възбуди невъобразимо много. Той продължи да ме лиже, а аз се опитах да се дистанцирам и да не мисля за пръста, който пронизваше малката дупчица. Когато почти целият му пръст се плъзна в мен, усетих как цялото ми тяло сякаш затанцува под звуците на заливащия ме оргазъм, симфония от всякакви стонове се изля от устата ми. Не знаех какво се случва с мен, докато от путенцето ми не запръска онази дива течност, която сякаш ме постави в още по- удобно, но и неудобно положение.big3 Първо анално изживяване

След това се чукахме дълго и бавно, без да бързаме за никъде. Това определено беше най- хубавият секс в живота ми.

След като минаха няколко дни, Стоян започна да ме пита как съм се чувствала с пръстчето в дупето. Тогава бях доста малка и неопитна и не знаех как да подхвана темата, затова просто я избягвах, чувствах се неудобно. Не исках да знае, че това е оставило толкова ярък отпечатък в съзнанието ми и, че мечтая за това всяка нощ след случката, и че всяка нощ като се събудя, гащичките ми са мокри, подгизнали от соковете на сочната ми прасковка.

След още няколко дни, докато бяхме в леглото, търкаляхме се, и в един момент, той застана зад мен и започна да ме чука на задна, когато усетих как отново вкарва пръста си отзад. Усещането беше толкова хубаво, че само след миг се разтресох от умопомрачителен оргазъм, просто не можах да издържа с този огромен кур в путенцето и пръста му в дупето ми. Когато се поуспокоих, той ме погледна и ме попита дали искам да опитаме и отзад. Трябваше да се съглася, макар и да бях уплашена, че може и да ме нарани с дебелия си боздуган. Съгласих се, наистина, но му поставих условието, че ще ми го вкара само ако ме ближе отзад, тоест самата дупчица, докато не свърша отново. Той се разпали много от това и буквално ми се нахвърли, започна да ме гали и целува по гърдите, хапеше зърната ми, а после мина и надолу, започна да гали устничките на путенцето ми, докато си играеше с пръсти с ануса ми. Усетих езика му там, вече бях адски чувствителна и готова да му се изпразня още веднъж. Езикът му ту влизаше дълбоко, ту излизаше, пронизвайки ме, знаех, че само да докосне клитора ми и съм свършила на мига. След секунда, оргазмът отново ме погълна и преглъщайки тежко, се отпуснах на леглото, разлюлявайки се диво. Бях абсолютно готова.

Погледнах го и го замолих да ме чука. Той ме облада с нежни и бавни тласъци, докато не го помолих да спре, обърнах се и го помолих да каже на приятеля си да се присъедини към нас. Той ме погледна и се зачуди какво точно ми беше хрумнало. Разказах му дивата си фантазия, и само докато говорех, усетих как възбудата му се увеличи многократно, мислейки за това как може да чука задничето ми, докато приятелят му ме обладава в котенцето. Станах набързо от леглото и влетях в хола, където Михаил спеше. Беше страшно сексапилен, а от крачола на боксерките му висеше дебелият му хуй. Наведох се до него и хванах члена му в ръка, започвайки да го дразня. Той изпъшка, а аз продължих смело напред, поемайки го в устата си. Той се събуди и ме погледна страшно учудено, питайки ме къде е Стоян. Казах му, че той ни чака в спалнята.

Той веднага скочи от дивана и се отправи към спалнята, където ни чакаше гаджето ми. Мишо остана много доволен и някакси, успокоен, че може да го направи с мен, че има разрешението на приятеля ми…Когато легнахме на леглото, първи духах известно време и на двамата. После накарах Стоян да легне по гръб и легнах върху него, вкарвайки си члена му отзад бавно и внимателно. Казах на Мишо да легне върху мен и да ми го вкара в путенцето. Усещането от двата пронизващи ме хуя направо ме разтърси из основи, не можех да си поема дъх и за миг, усетих как оргазмите започнаха един след друг безспир След като упражнихме всички пози за секс с два хуя, ги оставих да си починат малко, надупих им се и им казах, че искам да ми се изпразнят на задничето, а през това време вкарвах пръсти ту в дупето, ту в путенцето си. Те се възрадваха страшно много, и след като първо Мишо ме почука отзад, а после и Стоян, двамата едновременно изригнаха върху ми, заливайки цялото ми дупе със сперма. Усещането беше невероятно! Сега се замислям, че нямаше и как да се случи по- добре от това. Сигурно другият път ще го направя и с трима за да видя какво е да са ти пълни абсолютно всичките дупки (не че сега не опитах де…).

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук