На учителската катедра

2385

Ники изненадано зяпаше широко отворени очи, но и с нарастваща възбуда своята невероятно сексапилна съученичка, макар че последния път тя го накара да се чукат тайно на задните седалки в един тролейбус. Вече нищо не би трябвало да го изненадва. Сега двамата се намираха в един от училищните кабинети, в който им предстоеше час.

От другите им съученици никой не би дошъл, възможността да ги хванат, докато го правят, направо подлудяваше от желание момичето.big1 На учителската катедра

– Ники, вземи онази метла с дългата дръжка и залости вратата. Не трябва така открито да шокираме примерните си съученици. Ела сега при своята дащна сестричка. Искаш ме, нали палавнико?- смело заяви Тина.

Знойната тийнейджърка почти разкъса ризката си. Отдолу беше без сутиен и непокорните й цицки се разтърсиха. Разногледите им зърненца вече бяха започнали да се втвърдяват, както и хуят в гащите на Ники.

– Колко си красива, Тина…- замаян я гледаше той.
– Сам ли ще си свалиш панталона или аз да го направя? Хайде, бебчо, искам да си отъркам циците в големия ти хубав кур. Бързо, сега и слипа, как си го надръвчил само, ще ти се да ми го боцнеш в путенцето…- измърка Тина.

Тя леко разтреперана взе в нежните си изящни ръчички доста големия пенис на младежа и започна да му прави чекия. След малко чувствените й устни перверзно се разтвориха. Тя погледна нагоре към примижалия от удоволствие свой ученик, срещна за миг пламналия му взор, а след това хуят му потъна почти до корен в сочната й уста.
– Ах, Тина, ти си убийствена… Засмучи му главичката… Ще умра от кеф!- изстена Ники.
Тя се отдръпна леко и каза:
– Внимавай, гледай да задържиш…
– Добре, но ще трябва да спреш, не издържам повече на тия топли устни, ще се изпразня…- изръмжа той.

Тина спря “свирката” и се изправи. Момчето продължи бавно да мастурбира с ръка, докато възбудено наблюдаваше как сексапилната му приятелка доразголва съвършеното си свежо тяло. Тя свали късата си поличка, а след това демонстративно и бавно събу гащичките си, които имаха мокро петно отпред. Това го окуражи и той притегли в обятията си момичето. Голичките им, приятно затоплени от напрежението тела жадно се притиснаха едно в друго.

– Хайде, бебчо, искам те целия вътре в мен!- тихо каза тя.
– Искаш ли да се качим на учителската катедра? – предложи изведнъж Ники>
– Чудесна идея… Повдигни ме малко, идвай тук при мен, има място из а двама ни- каза Тина.

Тийнейджърите сръчно се покатериха върху катедрата. Ники зарови глава между дългите бедра на момичето и гладно заоблизва срамните устнички и малкото клиторче на мокрото й пиче, а след това похотливо се намести между краката й.

После той сви към тялото на Тина единия й крак, натисна я отгоре с тежестта си и яко надървеният му кур проникна в путката й.

– Ау, продължавай, набутай ми го целия!- изскимтя Тина.
– Здраво си се подмокрила!
– Давай, давай, разбий ме, пръсни ми малката сливка от ебане- влудяваше го с думи тя.

Девойката бе обвила здраво хубавите си крака около равномерно движещото се все по- бързо и по- бързо тяло на приятеля си, притегляйки го още по- дълбоко във върховния риск на живота! Слабините и на двамата вече бяха плувнали в сокове, идващи обилно от путенцето на Тина. Това улесняваше движението им и правеше сладостното триене между тях още по- интензивно…

– Давай, мръснико, искам сперма- почти извика тя.
– Ще я имаш, курвенце, само кажи къде я искаш?- отвърна Ники.
– Върху лицето си- простена Тина.

Още недоизрекла, Ники извади напращенлия си до пръсване кур от пичката й, покатери се бързо нагоре по тялото й и започна да бълва сперма в лицето й. Тя изригваше на потоци от цепката на главичката му, разбиваше се в лицето на красивата тийнейджърка и се стичаше по брадичката към гърдите й. Изпаднала в екстаз, Тина бе отворила уста и възбудено се опитваше да улови колкото се може повече от скъпоценната му течност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук