Натрапник

3684

Свежият пролетен въздух изпълваше дробовете й, докато тичаше. Слънцето тъкмо се беше скрило зад хоризонта и нощта се очертаваше да е много ясна. По ярките звезди започваха да се появяват на нощното небе, а луната отдавна блестеше. Тя забави темпото, когато наближи квартирата си. Когато влезе във входа, усети хладният въздух върху покритата с пот шия.

Тя дръпна качулката върху кестенявата си коса и ускори крачка към апартамента. Когато стигна до вратата, чу кучето на съседите да лае. Някой му каза да млъкне и то спря да лае, но изглеждаше обезпокоено от нещо.

Тя отвори вратата и осъзна, че тя не беше заключена! Някоя от съквартирантките й я беше оставила отключена, отново! Понякога й се искаше да няма съквартирантки, но парите за наема и таксите за университета бяха прекалено много за заплатата, която вземаше. Тя съблече суитчера с който обикновено ходеше да бяха и тръгна към стаята си и така желаният душ. Мина по коридора, докато продължаваше да се съблича. Хвърли суитчера в коша за пране или поне се опита да го уцели. Поне падна близо до коша. Спортният сутиен също беше подгизнал от пот. Седна на леглото за да се събуе и разтри уморените си крака. Бяха малко напрегнати след като отново беше почнала да бяга. Събу чорапите й ги хвърли върху суитчера. Шортите също паднаха на пода и тръгна към душа, който я очакваше. Докато минаваше покрай огледалото се огледа. Не изглеждаше никак зле, а и винаги си беше имала хубава фигура. Редовното бягане си казваше думата.

Когато влезе в банята, тя светна лампата и се пресегна за да пусне горещата вода. От душа започна да излиза пара, докато тя сваляше сутиена и бикините си. Бяха любимият й зелен комплект. Пусна ги на пода и влезе под душа. Душът със слушалка-масажьор беше едно от най-хубавите неща в които беше инвестирала напоследък. Помагаше почти срещу всичко- изморени и напрегнати мускули, измиване на гъстата й коса и дори, когато имаше нужда от “специални” грижи за други части от тялото. Спомни си за нуждата от масажора преди няколко дена, когато си беше чатила с едно специално приятелче, късно вечерта. Беше му споделила, че е в много палаво настроение и той й беше писал най-възбуждащите съобщения, които можеше да измисли. Онази вечер тя беше много щастлива, че имаше достатъчно гореща вода.n3l0okZwtO1 Натрапник

Горещият душ и се отрази много добре. Докато се къпеше усети, как силите й се възвръщат. Започна да сапунисва краката си, като започна от бедрата, а после нагоре по бедрата… Когато се наведе напред усети как водата се удря в цепката на стегнатото й дупе и чувствителният й анус. Усещането беше вълшебно, но въпреки това тя се изправи и спусна ръката си към венериният си хълм и започна нежно да се търка с гъбата. Въпреки, че много й харесваше усещането на гъбата, тя нямаше търпение да усети горещите струи на слушалката-масажор.

Поставяйки крака си на ръба на ваната, тя започна да отмива сапунената пяна от тялото си. Първо гърдите, после стомаха и малкото храстче под него. След като изплакна и краката си, тя насочи струята към мокрите срамни устни. Разтвори ги нежно с пръсти и насочи топлите струи към втвърдяващият се клитор. Удоволствието беше толкова голямо, че тя едва стоеше на крака. Облегна се на стената на банята и насочи струята към разтворените от пръстите й устни. Вълни на удоволствие започнаха да я обливат. Оргазмът я заля и тя извика тихо, прехапвайки устни, докато отново насочваше струята към клитора си. Момента в който горещите струи докоснаха клитора й тя изпъшка гърлено. …

Едва успя да запази равновесие за да не се свлече на пода на душа. Пред очите й заиграха звездички, докато удоволствието се разливаше по тялото й. Тя спря водата и се пресегна към голяма жълта кърпа, която я очакваше на закачалката до душа. Парата беше изпълнила малката баня. Чувстваше се напълно освежена, въпреки че беше уморена. Усети, че се усмихва, а по гърдите й се разля червенина при мисълта за това, колко бързо беше свършила. Използва меката кърпа за да се подсуши, като отдели особено внимание на по-чувствителните части на тялото си. Меката материя я накара да потрепери приятно. Отвори вратата към спалнята и тръгна към гардероба. След първата крачка забеляза някакво движение с крайчето на окото си и замръзна на място. Нещо в другия край на тъмната стая отново помръдна.

– По дяволите!- каза тя на глас, докато отиваше да затвори прозореца, гледащ към двора отзад.

Движението на пердето я беше стреснало и отново беше разтупало сърцето й. Укори се за това, че е толкова плашлива. Денят беше прекалено дълъг и горещ и изглежда някоя от съквартирантките й го беше отворил за да стане малко течение. Странното беше, че не беше забелязала да е отворен, когато влизаше в банята. Махна с ръка, опитвайки се да пропъди тази мисъл от изморената си глава- сигурно не го беше забелязала от бързане да се пъхне под душа. След като обви главата си с кърпа тя отиде до гардероба си. Отвори го и избра бикини с изрисувано мече на тях, едни от любимите й, когато силна ръка я сграбчи изотзад. Обхвана я панически страх, сърцето й заби лудо, а очите й се разшириха от ужас, когато видя отражението на мъж в огледалото. Ръката на устата стискаше устата й и не й позволяваше да извика, а другата беше обгърнала кръста й и я държеше с лекота на място. Тя започна да се извива, но хватката се затегна.

– Не викай и не се съпротивлявай и всичко ще бъде наред!

Решителността в гласа на непознатия я накараха да потрепери. Тя осъзна, че е гола, а подутината притискаща се към дупето й я накара да се ужаси. Целият беше облечен в черно. Имаше от онези шапки с дупки за очите. Очите й се приковаха в светло зелените му очи. Тежкото му дишането в ухото й, само засили страха, който я беше завладял.

– Не се шашкай. От доста време е наблюдавам. Дори съм сигурен, че знаеше за присъствието ми около теб. Дотолкова свикна с това, че дори започна да ти харесва да те гледам… Вътре в себе си усещаше, че съм наблизо… като твой пазител. Знаеше, че си защитена от мен, но и те беше страх от моето присъствие. Мога да видя какво чувстваш. Като отворена книга си за мен, но аз мога да прочета дори и най-съкровените ти тайни и фантазии.

Гласът му сякаш я хипнотизира. Знаеше, че е прав за всяко едно от нещата, които каза, но съзнанието й отказваше да се предаде. Тя успя да откъсне очи от неговите и се спуснаха надолу към нощната масичка, на която имаше гребен с остра дръжка. Хватката му се затегна още.

– Дори не си го помисляй!.- мисълта за това да грабне гребена и да се опита да го използва срещу нападателя си се изпари мигновено от главата й.

Нападателят с лекота в повдигна я отнесе грубо до леглото. Бутна върху него с лицето надолу и покри тялото й със своето. Тя едва можеше да се движи, камо ли да се съпротивлява. Той беше много по-едър и силен от нея. Той махна кърпата от главата й, оставяйки мокрите й коси да се спуснат върху лицето й. Дори при тези обстоятелства, той не можа да не се възхити на пленителната й красота.

След като махна всичко, което покриваше тялото й, той завърза черен копринен шал върху очите й. Въпреки, че се опитваше да види нещо през шала, никаква светлина не преминаваше през него. Вдигайки ръцете над главата й, тя усети как мъжът ги завърза със здраво, но меко въже. Тя отново започна да се съпротивлява, но хватката му беше желязна.

– Спри.- каза той рязко и това я накара да замръзне отново, осъзнавайки, че той има пълен контрол над тялото й.

Усещането, че тялото й започва да се възбужда я накара да се вбеси на себе си. Как можеше това да й харесва? Този човек й отнемаше свободата, но въпреки това не се чувстваше застрашена. Дори точно обратното. Думите му предизвикаха съмнение в нея. Познаваше ли го? Беше ли, наистина усетила присъствието му? Наистина ли можеше да чете от мен, така както беше казал? През годините беше трупала толкова тайни в себе си и не беше ги разкривала пред никого. Училището, гимназията, следването, работата… беше се постарала да стане самостоятелна и независима от никого. Беше си обещала винаги да може да се справя с всичко сама.

Размърдването на леглото я върна обратно в спалнята й. След като ръцете й бяха сигурно завързани над главата й и превръзката на очите, мъжът се стана от нея и от леглото. Той стоеше там и гледаше красивото й тяло. Възхищаваше се на чудесното творение на природата. Колко беше копнял за това, всеки ден. Тя потрепери, когато пръстите му се плъзнаха по краката й. Докосването му не спря за секунда, докато се качваше нагоре по бедрото й. Ръката му запуши устата й и тя извика мислено в главата си.

Тя се опитваше да отрече факта, че тялото й беше започнало да откликва на докосванията му. Чу го да се смее и разбра, че сигурно беше забелязал настръхналата кожа на бедрата й. Усети как той повдигна дупето й нагоре, сгъвайки краката й в коленете.

– Охххххх… извика тя, когато устните му докоснаха венериният й хълм.

Меките, топли устни докосващи това толкова чувствително място. Тя се опита да се измъкне от хватката му, но позата и здравите му ръце. Чу го да се смее, когато отново започна да я целува, този път прокарвайки горещият си език по бедрата й краката й. Тя започна да се тресе и да пъшка. Когато устните му се обвиха около малките й пръстчета по тялото й се разнесоха електрически импулси, особено към овлажняващото се путе.

– О, Господи!- изпъшка тя.

Той знаеше, че тя едва издържа докосванията му, особено в чувствителните места за това започна да придвижва устните си нагоре по краката й. Всяка целувка беше последвана от нежни близване на езика му. Когато наближи нежната сгъвка на коляното й, краката й неволно се разтвориха. Това неволно действие го забавляваше, толкова много, колкото й изненада нея. Тялото й я предаваше и това я шокира.

Тя можеше да усети влагата между краката си и знаеше, че когато разтвори крака и мъжът можеше да види отблясъците от мъзгата, която се стичаше от разгорещената й путка. Освен това мъжът можеше и да подуши сладкият аромат, който се носеше от нея. Дишането й зачести, когато езикът му достигна вътрешната страна на бедрата й. Не можеше да контролира тялото си, когато пръстите му започнаха да драскат по вътрешната страна на бедрата й. Топлите му устни следваха пръстите му и той започна да хапе и ближе нежните й срамни устни. Ръцете му хванаха дупето й, всяка стискаща по една стегната бузка, докато той духаше леко по клитора й. Тя изстена високо, докато усещанията я завладяваха и се разстилаха по цялото й тяло. Трепереше неконтролируемо, но когато езикът му, широк и дебел, докосна путката й за първи, тя чу стенание, почти животинско. Стори й се, че минаха секунди, но всъщност почти веднага, осъзна, че това стенание идваше от нейните устни.

Първият й оргазъм я разтърси и разпръсна всичките й мисли за запазване на някакво приличие. Тя просто извика във възглавницата, докато електрически вълни разтърсваха тялото й. На него му харесваше да се храни с енергията, която тя излъчваше. Той контролираше удоволствието й, той решаваше колко и кога. Мъжът бързо ближеше соковете рукнали от младата й путка, отпивайки от сладкият нектар. Соковете й потекоха по брадичката му, докато тя бавно се съвземаше…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук