Моята девственост

3827

Съмненията у мен се породиха още от ранна възраст. Бях усещала неясни трепети в моментите, когато зърнех гърдите на друго момиче, но може би не съм могла да бъда напълно сигурна какво точно изпитвам. Може би моментът, в който настъпих в пубертета, разкри пред мен една моя невероятна страна, която до тогава не съм подозирала, че притежавам – привличането към други жени.

 

            Не знаех как да реагирам. Нощите си прекарвах в необуздана мастурбация, мислейки си за известни жени като Риана. Тя ме съблазняваше с големите си влажни очи, сочните си екзотични гърди и обли бедра. Представях си я надвесена над мен, чисто гола и с горяща вагина, готова да се отърка в моята с божествена сладост! През деня обаче усещах лек срам от самата себе си – не съм подозирала, че съм способна на подобни фантазии. Та аз приличам по-скоро на нормалната българска зубърка, която чете книги като „Здрач” – не е ли ненормално в следващия момент да се държа и мисля като авторка на някоя еротична публикация от сорта на „50 нюанса сиво” и то в лесбийски вариант?

            Засрамена от себе си през деня, едва смеех да погледна съученичките си, когато в часовете по физическо напъпилите им гърди сеочертаваха през тънките бели потничета, а твърдите им зърна изпъкваха като малки хълмчета. В подобни на тези моменти изпитвах нуждата да ги засмуча, да ги накарам да се отъркат в мократа ми и тясна дупчица, да ги накарам да бъдат лоши с мен, да плюят в мен и по мен, да ми удрят шамари там долу и да хапят възбудения ми клитор… Гащичките ми се намокряха и аз бързах да се скрия, за да не усетят другите момичета моите бурни пориви и вулгарни желания!

            Един ден учителят ни по физическо беше заменен с нов. Очаквахме поредния стар мераклия, който си търси причина да влиза в съблекалнята, за да хвърля погледи към заголените бедра и коремчета на ученичките. Но, бога ми! Той всъщност беше тя! Беше облечена в бледорозов спортен анцуг, а на огромните ѝ гърди висеше свирка. Косата ѝ беше руса и вързана на конска опашка, а устните ѝ… Ах, тези устни! Плътни, прасковени и със сигурност убийствено сладки! Когато застана пред нас, вече си бях представила всякакви сценарии, всичките свързани с това как тя разкопчава горнището на дрехата си, а гърдите ѝ се люшват над мен, след това се заравят в лицето ми и започват да ме удрят с плътността и тежестта си. При тези помисли инстинктивно свих краката си, защото усетих топла влага в лакомата ми дупчица. Бях толкова възбудена!AD9C7811 Моята девственост

            И с такава невероятна учителка това не беше учудващо! Тя беше на около 40 и с всеки изминал ден събуждаше у мен сексуални фантазии, които ме караха да се червя без очевидна за околните причина. Мечтаех си да я докосна, да прокарам ръката си там долу и да усетя женствеността ѝ. Представях си как ме бута назад върху дюшеците, сваля бикините ми и красивата ѝ глава се заравя в дебрите на мокрото ми влагалище, което изтръпва за секунди преди да избухне в главозамайващ оргазъм! Но тя не спира до там! Езикът ѝ продължава да ме обладава и дори да ме чука зверски, докато пръстите ѝ лакомо проникват в дупето ми. Искам да я усещам изцяло в мен! Искам езикът ѝ, устните ѝ, пръстите ѝ и дори цялата ѝ ръка в себе си! Знам, че с опитна жена като нея ще преживея мигове на изпепеляващи оргазми – вагинални, клиторни, дори анални! Знам, че тя може да ме докара до край само с едно докосване! Знам го, защото именно тя бе жената, която отне моята девственост…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук