Сърдиш ли ми се ,че се прибрах по -рано?

3427

Не очаквах да се прибере рано, защото имаше курс вечерта, а оставаше поне още час до края на курса. Бях в спалнята и прибирах изпраните дрехи в шкафа, когато чух входната врата да се затръшва.

– Скъпа, ти ли си?- извиках аз, но никой не ми отговори.

– Охо… добре.- казах аз, усмихвайки се.

 

Тя започна да ме целува страстно, а ръцете й веднага сграбчиха гърдите ми и ги замачкаха. За нула време ризата ми беше разкопчана, след това сутиена ми и накрая и двете дрехи литнаха към пода.

Аз също й помогнах да се съблече и зародих лице в гърдите й.

– А, не!- каза тя и разклати глава, след което хвана ръцете ми и ги вдигна над главата ми, притискайки ги към леглото.

Усмихнах се. Тази игра ми беше добре позната. Тя се наведе и обви устните си около зърното ми. Езикът й разтърка чувствителната пъпка преди зъбите й да се забият в мен, карайки ме да извикам силно. Тя смучеше силно, а аз скимтях жално, стискайки възглавниците с всичка сила. Тя използва свободната си ръка за да разкопчее панталона ми и разтърка мокрите ми бикини с гъвкавите си пръсти.

– На някой това му харесва… – каза тя, закачливо.

Изстенах одобрително. Тя се усмихна и грубо събу панталона и бикините ми. Устните й освободиха зърното ми и се сключиха около другото, докато натикваше два пръста в путката ми.

– Ох, Господи!- извиках аз, когато тя започна да ме чука с пръсти.

Тя пусна ръцете ми и аз веднага разбрах намека й. Сграбчих косата й и натиснах главата й към потръпващият си клитор. Тя се гмурна лакомо, облизвайки розовите ми срамни устни и аленият ми клитор, без да спира да вкарва целите си пръсти в мен.

– О, да! Давай, скъпа! Чукай ме! По-силно!- извиках аз.

Ръката й се удряше в чатала ми, набивайки пръстите й в мократа ми сливка и търкаше отвора на ануса ми. Тя ме ближеше и хапеше леко клитора ми, а аз драсках по леглото и се извивах като котка.

– О,дааа! Дааааа…tumblr mu7lhr6Rip1qfw8vgo2 400 Сърдиш ли ми се ,че се прибрах по -рано?

Свърших бурно. Всеки мускул в тялото ми се гърчеше от удоволствие и ми се стори, че направо разкъсах чаршафа с голи ръце. Тя извади пръстите си от мен и ме остави да си поема въздух, без да спира да дълбае с език в мен, облизвайки мъзгата която обилно бях изпуснала.

Качи се нагоре по леглото и се отпусна до мен, усмихвайки се сладко. Оставих я да лежи победоносно до мен за около 15 секунди и скочих отгоре й. Застанах на колене и я възседнах, притискайки ръцете й над главата й.

– Мислиш се за много хитра, а? – тя само ми се усмихна.- Ей, сега ще ти покажа аз!- прошепнах аз в ухото й.

Наведох се към купчинката от разхвърляни дрехи на пода и дръпнах един чорапогащник и го използвах за да завържа ръцете й. Щеше да ми хареса. Наведох се и облизах ухото й, пъшкайки съвсем тихо, усещайки треперещото й тяло притиснато под мен.

Прокарах езика си по шията й, а после близнах зърното й, отдръпвайки се бързо, когато тя се опита да притисне гърдата си към устните ми. Засмях се гърлено и отново плъзнах езика си надолу по тялото й, по стомахът й и надолу. Спрях се за да махна панталона й и близнах подутите й устнички.

-Ох… моля те…- прошепна тя.
Усмихнах се доволно и отделих устните си от сладката й путка и започнах да галя вътрешната страна на бедрото й с език. Продължих така чак до глезенът й. Там започнах леко да облизвам малките й пръстчета. Едно по едно. Първо поставях устните си около него, а след това го облизвах нежно с език. Стенанията й ставаха все по силни и жални. Скочих отново върху нея и я целунах страстно. Сграбчих едно от щръкналите й зърна и го ощипах с всичка сила. Продължих сладкото мъчение, хапейки шията й и спускайки устните й малките си остри зъбки към венериният й хълм, смучейки и хапейки все по-силно и по-силно.

– О, скъпа!- извика тя от болка или от удоволствие, а може би и от болка.

Натиках ръката си между краката й и ощипах клитора й. Тя изви гръб и започна да се притиска към ръката ми. Вкарах два пръста в пламналата й путка и започнах да ги набивам в нея. Тя се тресеше диво под мен, за това се смъкнах надолу и зарових лице в мократа й пещеричка.

– Страхотно! Да, скъпа! Да!

Смучех и ближех клитора й, като подивяла и използвах възбудата й за да пъхна едно пръстче в дупето й. Тя се разтърси силно и цялата заподскача на леглото. Изглежда от цялото дърпане успя да се измъкне от чорапогащника с който беше завързана, защото изведнъж усетих острите й нокти да се забиват в свободната ми ръка. Това само ме накара да продължа с това, което правех, още по ентусиазирано.

– Да! По-силно! Още по-силно!- извика тя.

Тя стана и ме сграбчи за косата, притискайки устните ми към путката си и стискаше лицето ми с бедра. Усетих мускулите й да се напрягат и разбрах, че е близо. Натиснах в всичка сила и я ухапах по клитора.

– Мамка мууу! Да!
Усетих как путенцето й запулсира и тя се сгромоляса на леглото и започна да се мята диво. Когато най-накрая се отпусна извадих пръстите си от нея и прокарах езика си по блестящата й цепка и погалих леко ануса й. След това легнах до нея и я загледах как се свестява след силният оргазъм. След няколко минути тя обърна лицето си към мен и ме целуна.

– Ще ми дадеш ли чаша вода?- попита тя.

– Разбира се, сладурче.- казах аз и тръгнах към кухнята.

Тъкмо затварях вратата на хладилника, когато усетих ръцете й да хващат раменете ми. Тя ме завъртя към себе си и ме целуна по устните. Притисна се към мен и усетих, че си беше сложила пенис колана и знаех, какво иска да ми направи с него.

Тя взе чашата от ръката ми и я постави на кухненския плот и ме бутна към масата. Тя постави ръце на гърдите ми и нежно ме натисна да легна на кухненската маса. Застана между краката ми и започна да ме дразни с върха на изкуственият пенис. Опитах се да се преместя напред, да притисна клитора си към пениса.

– Какво има, скъпа?tumblr mdunwpPAhP1rl258zo1 5001 Сърдиш ли ми се ,че се прибрах по -рано?

Знаех какво иска от мен. Искаше да се моля, но нямаше да се дам толкова лесно. Погледнах я в очите и продължих да въртя дупето си, притискайки се към пениса. Тя повдигна единият ми крак на рамото си и започна да движи изкуственият хуй от клитора ми, през устните на путката ми, чак до малката дупка на дупето ми. Наведе се към ухото ми и започна да шепне:

– Какво има, бебчо? Искаш ли го? Искаш ли да те изчукам с този голям хуй? Искаш ли да го усетиш в себе си? А? Това ли искаш, кажи ми?

Това ми трябваше. Още когато започна да ми говори, затворих очи, отметнах глава и знаех, че съм изцяло нейна.

– О, да! Чукай ме! Хайде! Моля те!- изпъшках аз.

– Какво каза?- подразни ме тя.

– Моля те! Изчукай ме! Веднага!

Доволна от победата си тя започна да вкарва дебелият пенис в мен.

– О, дааааааааааа! – изстенах аз.

– Харесва ти, нали?- каза тя, започвайки да движи дупето си и да вкарва и изкарва хуя от мен.

– Да, харесва ми… много ми харесва… точно така ми харесва…

Тя започна да се движи по-бързо и да ми го вкарва по-рязко. Хванах се за ръба на масата, която се тресеше от силните й тласъци.

– Да! По-силно… чукай ме… чукай ме…- проплаках аз.

Тя легна върху мен, хвана ме за косата и изви главата ми силно назад, без да спира да ме чука яростно. Усещах как латексовият член ме пронизва и изпълва и забих ноктите си в гърба й.

– Хайде, скъпа! Начукай му се!- прошепна тя в ухото ми.- Така, да… мръсницата ми… поеми го целия!

Обичах да ми говори мръсотийки. Направо ме подлудяваше от възбуда. Не спираше да ме чука и усетих как главата ми ще избухне, как цялата ще избухна от удоволствие и изкрещях, толкова силно, че стъклата зазвънтяха.

– О, Господи! Дааааааааааааааааааааа!

Тресях се като луда върху масата и драсках гърба й, оставяйки червени резки по бялата й кожа. Тя стана от мен, изхлузи колана от себе си и дойде при мен на масата. Обвих ръцете си около нея и я притеглих към себе си.

– Как мина деня ти, миличко?- казах аз, с дяволите усмивка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук