Бразилска любов

924

Обичам бразилците. Не искам да обиждам нашите мъже, но нито един не ме е докарал до оргазъм. Много години съм живяла в чужбина. Имала съм доста мъже от различна националност: французи, канадци, италианци и др. Обичам когато мъжът е с необичайно меки ръце, да си помислиш направо, че само жена може да те докосва толкова нежно. Секс с жена в мъжки образ.

 

Запознах се с бразилеца чрез един мой приятел. Това, което ме привлече беше липсата на вулгарност в неговите възгледи, жестове и думи. Мургава кожа, широки рамене, мускулести ръце, татуировка на дясното рамо, не много остри черти на лицето …и детски поглед. При това той беше невероятно сексапилен.

Първата вечер ние се целувахме на всяка крачка , на всеки  пет минути, всички наоколо ни мислеха за влюбени.На първата вечер той дори не се опита да направи нищо.На втората вечер той ме изплаши,по времето когато ме целуваше много страстно, дръпна рязко косата ми назад. Трябва да си призная, че не бях във възторг. На третата ни среща ме изплаши още повече. Представете си, вие стоите с млад човек в бара, всичко е много романтично, той целува вашите ръце, пръсти, шия и изведнъж пита:“Може ли да те обладая?“ Едва не паднах от стола при този въпрос. През първата ми нощ с него бях много пияна и веднага заспах.

Секса започна на сутринта. Той ме събуди с нежна целувка, устните му целуваха шията ми, спускаха се по надолу и по надолу,задържаха се на гърдите ми, играеше си с език с зърната ми. Езика му целуваше цялото ми тяло, започна да целува клитора ми, спускайки се към влагалището. Колко добре го правеше, с какво удоволствие той пъхна езика си между устните на путката ми.

Исках това никога да не свършва. Присъединяваше пръстите си в моята пещеричка. Да… няколко движения и свърших.

Той легна по гръб. Какво тяло само. Просто идеално, мургаво, покрито с татуировки и надървен.

По рано е бил модел на бельо. Торс, подмишници,  кур всичко гладко и избръснато. Необикновено съчетание между сила, мъжественост и женска мекота.Sexy tattooed latino Joey Rico 06 Young nude Boy Twink Strips Naked and Strokes His Big Hard Cock torrent photo11 Бразилска любов

Какъв красив кур,среден размер, красива форма и голяма глава. Докоснах го с устни, отначало само главата, целувах го и го облизвах като сладолед. Подлуди се от това , включих пръстите и ръката си.Започнах да го лапам все по надълбоко и по надълбоко , като едновременно масажирах с ръка неговите мъде.Той ме притегли към себе си и ме целуна. Нежно проникна в мен,  движи се в мен, шепнеше, че искал да ме почувства точно така, масажираше клитора ми. Задишах учестено.

Това беше страхотно. Няколко минути и …свърших. Направо се разтекох, той продължаваше да се движи в мен, забързваше темпото и галеше клитора ми. Изведнъж спря, не извади кур си от мен, прекара ръката си няколко пъти по клитора ми. Обърната с гръб към него, чувствах дъха му във врата си, галеше клитора ми и едновременно с това ми пъхаше кура си. Още няколко минути и отново свърших. Той спря движенията за няколко минути. Чувствах пръстите му, галещи зърната ми, продължи да се движи в мен, слушах стоновете му. Помоли ме да ускоря темпото. Да красавецо мой, всичко за теб, слез четири оргазма! Ускорих темпото, той със сила хвана хълбоците ми, блокира по – нататъшните ми движения.

Останахме в токова положение няколко минути… Изкара го, нежно ме ме целуна и ме зави с одеялото. Заспах в неговите обятия. Силни, мусколисти ръце, покрити с татуировки, нежно галещи ме по косата. Невероятно съчетание на сила и поти женска мекота.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук