Първото ебане на Мария

6602

Наближаваше изпита по математика в унивирситета, затова компанията решихме заедно да се подготвяме. Докато се уговаряхме, случайно ни чу Мария – едно страхотно парче от нашия група и предложи да се присъедини към нас.

Отидохме в Иван, защото техните ги нямаше. Почнахме ученето, но очите и мислите ми бяха непрекъснато в Мария. Нейните огромни гърди, дългите и бедра, заоблен ханш и страхотно дупе – направо ме влудяваха. Тя забеляза това, а може би не беше дошла заради задачите по математика. И хващайки погледа ми, ми посочи с леко кимване към вратата. Втора покана не чаках, казах че отивам до тоалетната, а всъщност тръгнах към спалнята. Идването на Мария не се забави.f24c025fa90cc86ce2033a9aadcd8f991 Първото ебане на Мария

Тя се доближи до мен и без да казва нищо просто почна да ме целува. Аз също не казах нищо, просто свалих блузката и – от там се показаха огромни и стегнати гърди. След това свалих полата и, оставяйки я само по прашка. Продължавах да я целувам, но ръцете ми вместо да опипват това прекрасно тяло треперещи от страст се опитваха да свалят ципа на панталона. Накрая успяха и се подадe огромен кур който вeчe сe бeшe надървил. Зениците на момичето леко се разшириха виждайки 20 сантиметров и доста дебел хуй. Вече не издържах, натиснах я за раменете да клекне в краката ми и поставих кура между циците и.

Те обгърнаха хуя и тя почна да ги движи нагоре-надолу. Чувството беше неописуемо. Възбудих се страшно, а главата на хуя ми стана мораво червена. Хванах я грубо за косата и се опитах да вкарам парчето си в устата и. Мария успя да налапа само главата. Почувствах как езика я обикаляше. Почнах леко да движа хуя, държейки я за косата. Внезапно силно натиснах, главата на кура опря до гърлото и. Тя пребледня, а аз започнах да изхвърлям сперма, пълнейки устата и.

Количеството беше доста и течността почна да се стича по брадичката. Мария почна да преглъща, а част от спермата тя размаза по лицето си. Мъжествеността ми изобщо не беше спаднала. Олигавеният вече хуй продължих да търкам известно време между циците, след което и го начуках и почнах яко да клатя. Въпреки че беше влажна, трудно проникнах. Дори и мен малко ме заболя, нея видимо много повече. Тя изпадна в транс, почна да дращи с нокти гърба ми. Аз така я помпах, че краката и циците и описваха осморки, а главата и се удряше в стената. В този момeнт вратата сe отвори и влязоха Жоро, Пешо и Иван. Те се вцeпeниха и затвориха вратата. Стана сконфузна обстановка. Видях и чаршафите, че са омазани с кръв. Оказа се, че е девствена. Кофти първи имаше Мария, но за сметка на това следващите бяха супер!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук