Шокиращи разкрития

4654

Кремена беше шокирана, когато научи, че три от най-близките й приятелки имат сексуална връзка помежду си. Разбра това от бившия приятел на Мая, който един ден изненадващо се прибрал по-рано вкъщи и ги спипал тричките, вкупом, в леглото си. Мая, разбира се, побързала да му обясни, че ги е довела заради него, за да разнообразели сексуалната си връзка, но той нито за миг не й повярвал,

понеже и преди това вече бил намирал на няколко пъти чуждо, женско бельо в апартамента си, – но едва сега направил връзката. С тяхната връзка обаче, вече било свършено…teen lesbian sex 131 Шокиращи разкрития

Когато я видя, Кремена веднага сподели с Мая какво й бе наговорил нейния бивш, като накрая дори се позасмя смутено.
-Бившите са големи гадняри, нали, способни са да измислят всякакви гнусотии и лъжи, за да те очернят пред другите…
-Той не те е излъгал, мила, истина е.
-Моля?!
-С Мими и Катя се виждаме от време на време…
-Какво искаш да кажеш?
-Това, че трите се “чукаме” – заедно!
Кремена се почувства така, сякаш някой токущо я беше фраснал с мокър парцал по главата! След малко, като се посъвзе, тя също така откровено заяви, че не знае дали би могла да продължи да бъде приятелка с “три лесбийки”, на което пък Мая съобразително контрира, че това е разговор, на който задължително трябва да присъстват и Мими, и Катя, за да могат лично да се защитят. Затова се разбраха да се срещнат отново същата вечер в апартамента на Мая да се доизяснат.

photo Anal Ass Teen GIF Pussy 591964597 Шокиращи разкрития
Когато Кремена пристигна, трите вече я очакваха в хола, а вината се четеше в очите им.
-Ние не сме лесбийки – започна Мими – бисексуални сме, като повечето жени. Не вършим нищо лошо, даже напротив. Само да знаеше колко по-различно и… готино е!
В този момент Кремена с ужас почувства опипващия тялото й поглед на приятелката си и побърза да гаврътне питието, което домакинята й наля. Беше водка… След четвъртата чашка се почувства много по-добре, а неспирните оправдания и обяснения на момичетата вече не звучаха толкова смущаващо и нелогично.
-Искаш ли и ти да опиташ, мила, не трябва да се цепиш от колектива, нали знаеш?! – изненада я точно в този момент с предложението си Кати и многозначително разтвори бедра, както бе седнала точно срещу нея.

Под късата си пола Кати не носеше бикини и Кремена с нарастващо вълнение зърна перфектно избръснатата й, късичка цепка надзъртаща дръзко между бедрата й.
-Давай, сестричке, опитай да видиш как е – подкани я и Мая! –Никой никога няма да разбере, заклеваме се… !
После нежно взе ръката й и започна да смуче пръстите й. Кремена почувства как влагата предателски завладява собствените й слабини и цялата настръхна от възбуда. А в следващия момент, без да разбере как се случи, вече ближеше пичката на приятелката си отсреща… !

Мая и Мими веднага се присъединиха към тях, като започнаха да опипват и галят гърдите на Кати.
За Кремена това преживяване беше като да се сбъднат наяве най-дълбоките й и тъмни, сексуални фантазии.tumblr mwyjlzWgeV1shezb5o1 500 Шокиращи разкрития И ето че тя вече лежеше полугола само по чорапи с жартиери на дивана, а трите й верни приятелки опсипваха с целувки и ласки тялото й, дарявайки я с невъобразима наслада. Кати още по-широко разтвори бедрата й и прокара език от клитора чак до ануса й. В това време Мая поднесе собствените си, сочни дупки над лицето й и Кремена опита вкуса им. Новоизпечената лесбийка усърдно се стараеше да я излиже така, както това правеше с нея Кати, а сега и Мими. Двете се сменяха между бедрата й, непрекъснато повишавайки нивото на възбудата й. Тогава почувства как нещо далеч по-твърдо проникна в подмокрената й сливка и разбра, че става въпрос за изкуствен пенис, подобен на онзи, който криеше под леглото си у дома. Сега обаче усещането беше далеч по-силно и приятно. Много по-различно беше, когато чужда ръка го направляваше, а Мая се справяше наистина чудесно. Тя го плъзгаше все по-навътре и по-надълбоко в тръпнещата й вагина, разпъвайки я до последно. След това момичетата накараха Кремена да се надигне за момент, докато Мая заеме нейното място и я наместиха върху нея в “69-тка”. Мая разтвори бузките на дупето й с ръце и захапала розовото дилдо с уста, го набута отново в пичката й. Малко след това Кати и Мими пък навряха в зиналото й анусче оня убийствен, червен вибратор, наречен “рибена кост”! Задействаха го и вибрациите му накараха Кремена да закрещи от удоволствие. В това време отдолу Мая неуморно продължаваше да я чука в путката. Кремена никога не се бе подмокряла толкова обилно. Приятелките й я чукаха така сякаш им беше за последно…

-Свършва-ам!!! – изплака с пресипнало гласче тя, неспособна повече да се съпротивлява на прииждащия като огромна приливна вълна оргазъм. Накрая той я заля и удави в екстаз!

-Е, какво, още ли сме приятелки?! – попита я малко по-късно Мая.
-Не знам – лукаво се усмихна Кремена – мисля, че трябва да го обсъдим на още една такава среща… !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук