Преди сватбата

4234

Това се случваше винаги, щом двете се озовеха самички в една стая. Не бяха стопроцентови лесбийки и даже бяха луди по мъжете, но съберяха ли се, нямаха спиране. Самите Джулия и Ева нямаха обяснение. Сякаш елекричеството в стаята се освобождаваше, екстрогена неимоверно се повишаваше, телата им настръхваха и двете се нахвърляха една на друга, като подивели котки… !

 

Последният път, когато се случи, беше на сватбата на една тяхна приятелка. Двете бяха шаферки и булката ги прати да се преоблекат в спалнята на младоженците. Щом зърнаха красивото, меко легло, Джули и Ева се спогледаха, и в очите им се появиха познатите, опасни пламъчета.
-Нека ти помогна да се съблечеш, мила – рече присмехулно брюнетката Ева.
-Да, права си, имам нужда от помощ за ципчето на роклята – отвърна й по същия начин блондинката Джули.
-Ау, чакай-чакай, имаш нещо на устните, дай да ти го махна!
-Ау-у, непременно!
Джули нацупи предизвикателно свежи устенца, а Ева жадно впи своите в тях. Без да ги отлепят, работейки усърдно с езичета, двете приятелки приседнаха на края на спалнята и започнаха взаимно да се разсъбличат. Джули смъкна презрамките на рокличката на Ева и веднага засмука зърното на едната й оголена цицка, а пък брюнетката сръчно успя да придърпа надолу бикините на русокосата си дружка и напипа топлата й цепка. Разтърка я, облиза след това пръстите си, опитвайки вкуса й и примлясвайки доволно, се наведе между услужливо разтворилите се бедра.
-Точно така, мила, изпапкай я цялата! – окуражи я Джули и надигна таза си.

След малко блондинката също успя да смъкне гащичките на приятелката си и двете “станаха на кълбета”. Пръстите им започнаха да чезнат в гладно зиналите дупки, а езиците им потъваха в онези, които не бяха заети от пръстите. Младите им, свежи тела бяха в непрекъсното движение. Позите се сменяха една след друга от самосебе си. Все пак от време на време младите жени намаляха бясното темпо за да си отдъхнат, като само се целуваха и търкаха една в друга. После обаче отново се нахвърляха една на друга, жадни за ласки и чист екстаз. Всяка знаеше какво харесва другата и щедро й угаждаше. Например, Джули си умираше приятелката й да дразни с език срамните устни и входа на вагината й, докато едновременно с това гали клитора й с ръчичка. Ева пък много обичаше Джули да лиже анусчето й и да бърка с пръсти в мокрото й сливе… Тъкмо това и правеше в момента блондинката с приятелката си, която лежеше леко извърната на една страна, навирила нависоко едното си краче. Джули палаво боцкаше сладкото й, розовко анусче с връхчето на езика си, а пък ръчичката й, свита на “шпатула”, проникваше почти до китката в прогизналата сливка на стенещата от кеф брюнетка. Изведнъж обаче Джули се спря…
-Е-еей – сърдито изпротестира Ева, – тъкмо ми идваше… !preview.mp41 Преди сватбата
-Шшт, сетих се нещо! – вдигна пръстче блондинката, после го разклати, а върху лицето й цъфна лукава усмивчица. –Не си взех моя, защото не мислех, че ще можем да го използваме… на сватба сме, все пак… -Докато говореше, Джули трескаво започна да търси нещо из спалнята. Наведе се да погледне под леглото, издърпа всички шкафчета на раклата до него, а накрая се зае с гардероба…
-Ще ми кажеш ли какви ги вършиш, откачалке?! – започна да се вбесява не на шега Ева, докато следеше с поглед “неадекватните” действия на любовницата си.
-Да-а, моя не го взех, но… бъдещата “госпожа”… -Джули цялата се бе заровила вече на най-долния рафт на гардероба и само голото й дупе стърчеше отвън. -… но бъдещата съпруга, знам, че също имаше… ЙЕС – внезапно се изцепи блондинката – знаех си аз. Намерих го!!!

Когато видя “находката” й, гневът на Ева бързо-бързо се стопи. Ухилена победоносно, Джули стоеше пред нея стиснала в ръка огромен червен вибратор тип “пингвин”, със специална високоскоростна “човчица” за клитора.
-Давай го веднага насам, докато съвсем не съм се пресушила… !

Едва ли този вибратор можеше да попадне в по-сръчни и настървени женски ръчички. Джули продължи прекъснатата “шпакла” на приятелката си, но наместо ръчичка, в путето й набута мощния вибратор. Без да си губят времето, веднага го пуснаха на последната степен и двата “ствола” започнаха да се извиват и вибрират с впечатляваща скорост. Не след дълго Ева също се “заизвива” и “завибрира”, обхваната от страхотен оргазъм… !
-Ооухх, мило, ще се разцепя от кеф – сподели със сподавен от зверска възбуда глас брюнетката. Тя си пое шумно дъх, изпусна го и изстреля бързо: – Бързо, докато не ми е минал мерака и куража, набутай ми го в дупето… !

Джули знаеше, че приятелката й, по принцип, мрази аналния секс, но без да се замисля, на мига изпълни молбата й. Само със слюнка от собствената й уста, тя го вкара внимателно в ректума й и искрено се учуди от лекотата, с която огромния ствол на вибратора потъна в него.
-Може и да не обичам анален секс, но това не означава, че не го практикувам често… -Сякаш предугади въпроса й Ева. –Ооууу, сега обаче ще пукна… ще пукна от кеф… не спирай, давай, чукай ме, кучко!!!

Дупето на Ева сякаш досега не беше попадало на точния хуй и сега наведнъж беше решило да си навакса за пропуснатото удоволствие. Брюнетката застана на “четири крака”, изпъчила откровено прелестната си задница и започна лакомо да поема големия вибратор, насочван умело от ръката на приятелката й. А тя все по-бързо и винаги до откат й го забиваше в ануса. Ева избута другата й ръчичка завряна между краката й, за да не си “отклонявала” вниманието и собственоръчно започна да се разтрива по мократа пичка. Джули я плесна звучно по едната бузка с освободената ръка и още по-бясно пришпори приятелката си с “остена”.

Много скоро Ева вече не можеше да задържа оргазма си. Трепетните пориви на удоволствието така я заразтърсваха, че тя направи нещо, което до сега не беше правила или изпитвала. Оргазмът й беше толкова силен, че соковете й буквално изригнаха от шундата й и опръскаха лицето и гърдите на блондинката, която пък точно в същия миг се беше понавела, за да й тури едно последно езиче… !

-Кучка! – стресна се в първия момент Джули, след което обаче я напуши здрав смях, когато разбра какво точно се беше случило и започна да се хили.
След като чудната хватка на оргазма я поотпусна малко, на Ева също й стана смешно и двете приятелки започнаха да се кикотят полуистерично…

За малко щяха да закъснеят за церемонията на младоженците, но все пак се появиха навреме. Двете изглеждаха прекрасно с светлосините си, разкошни рокли на шаферки и с обилно зачервените си – от какво ли – красиви, млади лица. На пръв поглед всичко по тоалетите им беше наред, но ако човек се вгледаше малко по-внимателно в роклята на Джули, то със сигурност щеше да забележи няколкото малки, мокри петна по бюстието й. Няколко пръски чист, втечнен “екстаз” я бяха достигнали(роклята), докато си бе лежала мирно и тихо на края на леглото – представете си в такъв случай силата на струята, възпроизведена от нежните слабини на Ева… !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук