Късна нощ край басейна

2811

Трябва да си припомня добре, или поне за по-интензивното си преживяване да бъдеш играчка за самозадоволяване на мъжа край един басейн, случило се преди години, когато и най-лудите изпълнения бяха лечими. Беше дълга нощ, по средата на седмицата, в провинцията, и търсех някой чеп, около който да обвия устните си.

Следователно, една такава обиколка до най-близкия плувен басейн в града ми изглеждаше напълно в реда на нещата.
Там нямаше никой, освен един по-възрастен мъж, който издаваше ключовете и хавлиите. Заприказвахме се на работното му място и скоро бях вече на колене, обслужвайки този внушителен, и искам да кажа, огромен член, с устните и езика си толкова добре, колкото можех.

161 Късна нощ край басейнаСлед продължителната хубава част от час удоволствия, в делириумна радост, опитвайки се да поема в гърлото си колкото можех, повече от парчето месо, докато той отдръпна главата ми и ми предложи да идем в офиса му и да се уединим там, тъй като друг член на персонала беше пристигнал, за да бутне едно рамо за предполагаемата късна тълпа край басейна. Нямах против, разбира се, въобще, другият човек ме гледаше как се потя върху чепа на колегата му. Не съм си мислила дори, че получателят на тези удоволствия би се смутил от малката ни аудитория. Щеше да ми стане ясно ако не беше предпочел да продължа нашето „опознаване” на по-спокойно място, както ще ви стане ясно по-нататък.

Веднъж озовали се в стаичката, го помолих да седне на ръба на бюрото, така че да мога да коленича на пода и да продължа това, което бях започнала и да изпия мъжките му сокове с устни и език.
Все още не бях изпитвала усещането устата ми да бъде така запълнена; може би никога нямаше да узная, когато ми каза, че иска да запознае рошавото ми путенце с масивния си приятел. Въпреки, че се изплаших да кажа следното, никога не съм харесвала истинската болка толкова много, но най-накрая се съгласих и се покатерих на бюрото и застанах в поза на четири крака; забележимо потрепнах от страх, че буквално ще разкъса малкото ми съкровище с огромния си размер. Ако трябва да бъда честна, бях пристрастена до момента към огромния му чеп и не исках нищо друго във вселената толкова много, колкото да го поема в себе си и да направя притежателя му щастлив.

Той се оказа невероятелно внимателен любовник, поне в началото. Щом като ме успокои и се притисна към мен, така че да усетя слабините му в нежното си дупе, чудовищният му член вече ме изпълваше до края….

Постепенно започна сериозно да ме чука по-здраво и по-здраво. Цялото ми тяло, понеже той беше два пъти по-едър от мен, се повдигаше от бюрото при всяко негово засилване и се притисках към стената под напора на любящите му тласъци, чиято честота растеше адски бързо. Най-накрая почти лежах по корем и той завираше чудовището си,цялото, в мен, и усещах как космите му гъделичкат задника ми, при всяко негово отдръпване и наново инвазия, и това се повтаряше отново и отново.

Най-накрая се отказах дори да повдигам дупето си, за да улесня проникването и да го задържа в себе си, докато той се отдръпваше и отново засилваше в мен, навън-навътре, все по-здраво и по-здраво и по-навътре.

По едно време си помислих, че това издевателство никога няма да приключи, и бих могла да прекарам вечността като ходещ кондом или украшение към мъжкото му достойнство. Тялото ми буквално се бе превърнало в ръкавица, направена по калъп за гигантското му любовно чудовище.

Тогава, внезапно главата на члена му, която сякаш изглежда притежаваше дълбините ми, достигна простата ми по страхотен начин и незабавно отново станах себе си, и нито един от двама ни дори не докосваше щръкналия ми, плувнал в сокове клитор. Докато сока на собственият ми оргазъм се изливаше навън на ритмични вълни, той продължи да ме помпи с почти отчаян опит да завземе изцяло задника ми, докато лежах по лице в локвата на собствената си кулминация и усещах масивният му орган да пулсира и изстрелваше струя след струя семе дълбоко в мен, за радост на гладната ми същност.

Отпусна се върху мен, с омекващ с мен член, и ми подари момент на невероятна близост докато си възстановяваше дишането. Единственото, което можех да направя беше с благодарност и мързел да се притисна в него и да обвия с ръце това, което можех да стигна от тялото му.

Твърде скоро ми каза, че трябва да се връща към задълженията си. Преди да си тръгне, остави нежна целувка върху дупето ми. След като се изправи, беше достатъчно мил да ми позволи да целуна, оближа и нежно заслмуча стихващото му парче корава плът в отплата на екстаза, който ми беше подарил в последните няколко часа, и се върна към ключовете и хавлиите.

Лежах, твърде изтощена и удовлетворена дори да стана, и твърде развълнувана, за да дремна, докато вибриращия бас на местната банда, свиреща в клуба над главата ми, ми служеше като фон на спомените ми от това вълшебно време, което имах с него. Докато лежах в соковете ни, можех да усетя как семето му се излива по малко от измореното ми дупе. Все още бях в екстаз, когато най-накрая се облякох и излязох на улицата, за да стъпя в раждащия се чисто нов ден.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук