Да спечелиш спор

6701

Беше си направо страховит спор. Майка ми ме обвини, че задигам пари от портмонето й, и на мен вече започваше да ми писва от това да трябва да се защитавам всеки път при положение, че тя нямаше абсолютно никакво доказателство. Не можех да го повярвам.

Никога нищо не съм крал от нея през целия си живот, и сега тя ме заливаше с тия въшливи обвинения, защото й липсваха няколко банкноти.
„Имах над 50 лева вътре преди да отида да бягам, Митко! – ми викна тя. „Не може просто да са се изпарили от самосебе си!!!”

Бях бесен. Откакто татко ни напусна заради друга жена преди години, изглеждаше, че мъжете са за това – да бъдат обвинявани за всичко, което се случваше в живота на майка ми, без значение дали малко и по-важно. Дори това, че бях единствения мъж в къщата й, не ме спираше да обирам лайната.
„За последен път ти казвам, че нямам представа какво се е случило с парите ти! Хайде наистина да вземем да потърсим, вместо да крещиш като проклето дете!” – и изревах. Тя не отговори и мърморейки, тръгна да излиза от стаята. Тогава нещо ми стана, което ме накара да шокира и да превъртя.
Бях изключително възбуден. Начинът, по който майка ми ме гледаше, потрепването на устните й, изчеряването по бузите й… Изглеждаше така, сякаш й беше горещо. Плъзнах ръка надолу по тялото си и напипах едно кораво парче. Почти ме заболя, толкова болезнено беше стегнато. Тогава майка ми се върна обратно…

„Виж, знаеш ли какво? Няма да ти се разсърдя ако просто ми кажеш къде..” Гласът й утихна когато погледът й се спря втренчено на ръката ми, опитваща се безуспешно да прикрие очевидното. Майка ми ме изгледа с празен поглед и отново излезе от стаята.

„Мамка му!“ Си помислих. Тя сега НАИСТИНА сигурно беше ядосана. Отидох си в стаята и седнах на леглото, чувствайки се като пълен задник. Курът ми най-накрая беше започнал да омеква, когато дочух почукване на вратата. Въздъхнах и повдигнах глава.
„Митко?“ чух майка ми меко да казва през вратата.
„Кво?!“ отвърнах, все още засрамен при мисълта че се бях възбудил от майка си. Трябваше да призная, майка ми изглеждаше доста добре за нейната възраст. Стегнато дупе и гърди, който трепваха, когато не носеше сутиен. НО беше безсмислено да си мисля за това. Или поне така предполагах.
Вратата се отвори с леко скърцане и видях майчиното ми лице, все още задъхано, да наднича през прага. След това видях стиска банкноти в ръката й. Тя напълно отвори вратата и пристъпи вътре.
„Открих ги в другото ми яке. О, Митко! Толкова съжалявам!” – и тя потърка нос, докато сядаше на леглото до мен.141 Да спечелиш спор

„Бях толкова лоша с теб… Не мога да осъзная какво ми се случва въобще…Шибана работа, шибан съпруг-задник, който ме зарязва заради секретарката си,…” – тя започна да ридае. Обвих с ръка раменете й и се опитах да я успокоя.
„Не, Митко. Тоест, ти си единственият, който ме подкрепя и на който мога да разчитам ако нещо се обърка.” Тя сега вече плачеше. „Отчаях се от тоя шибан живот, дявол да го вземе, дори секс не съм правила от 5 години и вече полудявам!“ – изрече хлипайки в ръцете си. Веждите ми се повдигнаха като чух последното.
„Ауууу, мамо…..всичко е наред.“ Отвърнах.
„Има ли нещо, с което мога да ти се реванширам за днес?” каза тя, надничайки дълбоко в очите ми. Курът ми скочи в отговор на начина, по който ме гледаше. Не знаех как да отговоря на това. Тогава усетих нечия ръка да се плъзга през крака ми до цепката на панталона. Ръката не си беше моя. Сведох поглед надолу и видях как ръката на майка ми се плъзгаше около ципа на подутите ми панталони. Отново вдигнах поглед към лицето й.
„Видях реакцията ти към мен, Митко” – прошепна в ухото ми. „Не съм виждала такава откакто се записах в университета” Хватката й около твърдия ми чеп се стегна и притворих очи когато усетих вълните от удоволствие, които запълзяха по гърба ми. Бях се предал. И не знаех какво да правя. „Искаш да го направиш с мен?“ заекнах. Тя поклати утвърдително глава. Тогава нещо ми стана, нещо, което и двамата не очаквахме.
„Добре.“-казах, изправяйки се. Откопчах и разхлабих токата на колана си и хуят ми изскочи като нападаща кобра. Устата на майка ми се отвори, зървайки мъжеството ми. Сграбчих кестенявата й коса и насочих главата й към тръпнещия ми чеп. Устните й обвиваха парчето ми като влажна гореща коприна, докато ми духаше. Гледах как главата й се приближава и отдалечава от твърдия кур в устата й, докато пръстите й не се впиха в дупето ми, което почти ме накара да свърша. Изстенах, когато облиза топките и скротума ми. Тя погледна нагоре към мен и се усмихна, докато ръцете й заработиха по парчето ми.
„Не мога да понасям когато ми крещиш като обезумяла” – изрекох, гледйаки в очите й догато езикът й се увърташе около члена ми.

„Съжалявам. Не искам да се държа така с теб.” – отвърна тя, след като извади хуя ми от гърлото си. Господи, тя ми правеше убийствена свирка. Протегнах ръка и я хванах за косата. Държах главата й неподвижна, докато се движех между устните й. Тя го пое целия докато я чуках в устата.

След това се изправи срещу мен и се целунахме. Езиците ни се преплетоха. Ръцете ми се плъзнаха по ръба на гащичките й и ги свалих надолу до глезените й. Тя се освободи от тях. Блъснах я към леглото и се наместих върху нея.
Преди да успее да обели и дума, хуят ми вече натискаше отвора на розовата цепнатина на влажната й путка. Лицето й изразяваше някаква смесица между болка и удоволствие.
„Ооох, скъпи, по-леко, мина много време..” – изгука тя, докато обвиваше крака около задника ми. Спрях за около 5 секунди, усетих как путката й се отпуска и разтваря за нашествието ми.

„О, Господи! Чукай ме, Митко!” чух да вика майка ми, зарових устни в шията й и пронизах путката й колкото можах, по-силно. Тогава чух гласа си, собственитя ми глас, да казва:
„Ще ми крещиш, а?“ – изръмжах в ухото й, докато курът ми влизаше и излизаше от мократа й дупка.

„О, Боже, никога вече“ – извика тя. Излязох от майка ми и сграбчих крака й. Тя извъртя бедра и се озова по корем. Издърпах дупето й нагоре и хуят ми отново изчезна в гладната й путка. Изплющях я по задника.
„О, мамка му, съжалявам, Митко!“ изпищя тя. Усетих как путката и се стяга около кура ми , оргазмът й идваше. Собствената ми майка свършваше с мен, с кур в путката си!!!

„Мислиш, че бих откраднал от теб? – отново шамаросах задника й.

„О, мамка му, НЕЕЕЕ!… – изстена тя, гърчейки се. Оргазмът ми приближаваше бързо. Яростно пронизах мократа козина на путката й още няколко пъти и курът ми изригна като бомба в нея. Свлякохме се на лелото изтощени. Аз се изтърколих от нея. Майка ми ме погледна и се усмихна. „Нямам търпение да заубя още един спор.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук