Дядо Коледа и Снежанка

1497

Искам да разкажа една история от моята доста обширна сексуална практика.

Това се случи в края на декември точно преди Нова година. Колегите от фирмата не наеха за децата Дядо Коледа и Снежанка и ние решихме да се организираме сами. По-рано с родителите събрахме пари за подаръци, за дядо Коледа избраха мен, а за Снежанка една млада колежка на име Светлана.

Избора падна върху нея още от първия път, защото първо тя изглеждаше по-млада от своите 28 години и второ беше неомъжена.

Трябва да си призная , че имам успехи сред женската половина при това не само сред младите и неомъжените. За четирите години работа във фирмата съм преспал с повечето колежки. На тази Светлана отдавна съм и навит. Тя е не много висока блондинка със хубави стегнати гърди,тънка талия и тънки и стройни крака-с една дума всичко е по моя вкус. От самото начала на работата си се завъртях покрай нея но без успех. Светлана с усмивка  приемаше флиртовете поддържаше приятелско отношение, но нищо повече. Доколкото знам не съм единствения ,който е опитвал, но всички опити са приключвали с нищо. Постепенно аз си изградих мнения за нея – недостъпна.

И така на 28 декември заедно със Светлана, облечени в костюмите си, тръгнахме да обикаляме децата на нашите колеги.Сами навярно се досещате колко е трудна работата на дядо Коледа когато всички са ти приятели. В едната квартира те почерпят с 100гр ракия, в другата -чаша вино… , и когато трябваше да отидем на последния адрес аз бях порядъчно пиян.

Светлана ми изглеждаше още по-красива.Асансьора не работеше и ние трябваше да се качваме пеша да освия етаж.

Някъде между четвъртия и петия етаж спрях да изпуша една цигара.Светлана се спря и се подпря на мен.Близостта на отдавна желаното момиче, докосването на нейните гърди в рамото ми ,алкохола-всичко изигра своята роля ,и аз почувствах силно желание.

Обърнах лицето си към нея, тя стоеше с едни стъпала над мен, и я целунах.HDV0170 HCP200 SCP401 21 Дядо Коледа и Снежанка

Отначало тя се опита да се съпротивлява, но без резултат. С едната си ръка я притеглих към себе си, а с другата жадно докосвах през палтото й нейните гърди и бедра. Светлана се предаде. Сдържана тя ме прегърна през врата и отговори на целувката ми. Тя се целуваше доста добре.Разкопчах палтото й и вдигнах пуловера й. Дори в слабо осветения вход ясно проличаха тъмните петна на гърдите й. Да, гърдите на тази девойка бяха просто с перфектна форма. Гордо стърчащи, с големи розови зърна.Отначало аз погалих зърната й. После ги задържах между пръстите си. Докато правех това не спирах да се  целувам със Светлана .Много бавно аз започнах да целувам нейните гърди.Светлана се поддаде на мига. Целувах гърдите, лизах около техния ореол с върха на езика си. Светлана не просто дишаше тежко, тя тихо стенеше от удоволствие.

Едната ми ръка се плъзна под полата й. Оказа се че не е с чорапогащник, а с чорапи. Отмествайки бикините, моите пръсти преминаха по путката й и проникнаха в котето й. Пръстите ми мигновено я подмокриха-на Светлана буквално й изтекоха любовните сокове. Погалих я по клитора, и пръстите ми се изцапаха с целия поток от любовни сокове на Светлана. Тя застена силно, цялото й тяло се напрегна, после се отпусна, Светла се отпусна на врата ми и аз разбрах че тя е свършила.

Продължих да си играя с клитора, после нежно започнах да го лижа. Скоро дишането й отново се участи. Вкарах един пръст в горещата и влажна вагина.След като го вкарах до края, спрях за момент, после започнах да го движа напред- назад,като не забравях да галя клитора й. Светлана се притискаше в мен и тихо стенеше.Ръката й ловко разкопча панталона ми и и пусна на свобода моя кур.

Все така тихо тя прошепна“Начукай ми го“

Това и чаках. Обърната към мен се подпря на парапета. Повдигнах полата й свалих бикините й до коляното. Наведох се да целуна гладките й заоблени гърди, но тя ясно ми показа че очаква повече от това. Извадих от джоба си пакет презервативи.и ловко поставих един на стърчащия си член. Приближих се и започнах да го вкарвам бавно, но Светлана рязко си премести таза насреща, и аз буквално насадих своя кур до яйцата.

Първоначално движих таза си напред-назад ,първо леко после постепенно ускорих темпото. Моите мъде силно шляпаха по навлажненото й коте, перилата скърцаха в такт с тласъците ми.Косите на Светлана се разпръснаха в безпорядък , лицето й се зачерви. Съвсем скоро тя достигна своя миг на удоволствие. При това започна да стене високо. Нейните викове ехтяха в пустия тъмен вход. За да ги заглуша аз покрих устата й с ръка, при което тя ме захапа до кръв. Накрая тя застена, направи няколко удара с таза си към мени краката  се подкосиха. Така слети в едно ние постояхме няколко минути. После тя се отдръпна от мен, обърна се с лице към мен, поглеждайки члена ми каза“ бедничкият, ти така и не свърши.но нищо ,сега ще продължим“

Тя застана пред мен на колене. Махна с уста презерватива от моя димящ от възбуда член. Първо го облиза целия, яйцата, налапа члена ми толкова надълбоко чак до гърлото. После се съсредоточи върху главата. Облиза всички страни и започна силно да го смуче. И това помогна. Буквално след няколко минути почувствах приближаването на оргазма, Светлана пое силния поток от сперма.

Продължихме към партито … Бях най-доволния дядо Коледа. Каква по добра Снежанка му трябва на един „добър старец“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук