Измамницата

5864

Съпругът ми не обича анален секс и никога не ме е чукал в гъза, въпреки че много пъти съм го молила. Докато бяхме гаджета никога не съм си мислила, че това може да бъде проблем, но откакто сме женени ми липсва нещо.
Преди да срещна съпруга си всеки мъж, с когото излизах ме молеше да му дам задника си.

Съгласявах се да го направят нежно, за да не ги обидя, но като че ли сега си мисля само за това. Мисля, че това което ми липсва е допълнителното внимание, което привличах, защото правех неща, които бяха табу за другите момичета. Това ме караше да се чуствам мръсница и много специална, въпреки че е доста некомфортно, ако мъжът има голям пенис.
Да се самозадоволявам в гъза с вибратор не ми доставя същото удоволствие. Не ме кара да се чувствам специална. Добре! Преди този разказ да се е превърнал в най-скучния ще премина на интересната част.
Една нощ, докато се чукахме с мъжа ми сграбчих кура му и опитах да го сложа в ануса си, преди той да успее да реагира, но той се отдръпна, вдигна ми скандал и изтича в банята да се мие. В този момент реших да му изневеря. Да се чукам с него, а той да откача за неща, които ме възбуждат. Един истински мъж трябва да направи всичко за да задоволи съпругата си. Нали?
Знаех, че много от приятелите на съпруга ми с удоволствие ще ме оправят в гъза, но не исках да правя нищо, с което да застраша брака си. Не искам развод и аналният секс не е нещо, което искам чак толкова често. Една необвързваща връзка с мъж, когото повече няма да срещна, беше това от което се нуждаех и интернет беше мястото където го намерих…

22629 14big1 Измамницата
Получи се страхотно. Почувствах се много умна, че се сетих за интернет. Един приятел ми беше казал един сахт преди години и с радост открих, че още го има и е най-големият сайт за възрастни в мрежата. Бях много изненадата, когато видях че адски много жени търсят перверзен секс, но конкуренцията нямаше да ми попречи много. Тонове мъже бяха привлечени от мен за кратко и направих избора си – млад жребец, разстроен, че приятелката му не му дава да я чука в гъза.
Почувствах се като хищник. Предполагам, че точно това бях, в смисъл, че се хвърлих върху гаджето на бедното момиче и го превърнах в по-голям перверзник, отколкото беше. Срещнахме се в един мотел и аз се появих с голяма тубичка вазелин. Позволих му да сложи навсякъде, а това значеше, че гъзът ми ще бъде чукан грубо поне един час. Той изглеждаше по-опитен, отколкото предполагах според възрастта му и не мога да кажа колко пъти свърших. За първи път получих оргазъм от анален секс. Приятелката му наистина изпускаше много. Този мъж знаеше как да чука жена в гъза и на нея да и хареса.
Не съм го виждала от тогава, но си тръгнахме много щастливи. Не можех да си седна на гъза два дена и казах на съпруга си, че имам хемороиди, така че той не се усъмни. Нямах хемороиди, а и задникът ми не беше подут, а просто леко зачервен. Приятна червенина, която ме караше да се чувствам мръснишки и възбуждаше путката ми всеки път, когато мислех за нея.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук