Жена ми ме изчука с пенис-колан

3899

Запознаването ми с радостта от пенис колана стана по малко заобиколен начин. Съпругата ми и аз организирахме пикник в нашия клуб в северна България. Беше хубава и приятна вечер и бяхме поканили група музиканти да ни посвирят. Пиехме вино и се наслаждавахме на музиката.

Съпругата ми беше заинтригувана от солистката, страстно изглеждаща брюнетка с дълга, къдрава коса и дрезгав сексапилен глас…

Попитах съпругата си, уж невинно:

– Харесва ли ти музиката?
– И още как!- отговори ми тя.- Певицата е много секси.
Съпругата ми никога преди не беше проявявала интерес към жени.
– О, така ли?- казах аз.
– Толкова е секси…- каза тя.-, че се възбуждам само като я гледам.

Това беше интересно и усетих как членът ми бавно започва да се надървя. Съпругата ми притисна дупето си към мен.

– Е, какво си намислила?- попитах аз.
– Искам да я чукам грубо и силно и да я накарам да свърши за мен!

Без малко да се задавя с виното от което отпивах. Това определено ставаше много интересно. Жена ми се обърна към мен и зарови езика си в гърлото ми. Тя притискаше слабините си към мен и аз очаквах всеки момент да дойде някой при нас и да ни каже, да отидем на някое по скрито място или да се опитаме да се държим като възрастни хора, а не като тийнейджъри.

– Да се махаме от тук.- каза тя.- Искам да те чукам! Много!

Де да знаех, какво точно има предвид тогава.
Стигнахме до вкъщи за рекордно кратко време и бързо влязохме вътре, качвайки се веднага в спалнята. Целувахме се и се галехме, докато почти разкъсвахме взаимно дрехите си. После се хвърлихме на леглото, като жена ми беше отгоре. Можех да усетя колко е мокра, понеже притискаше мократа си путка към хуя ми. Тя започна да се движи бавно надолу и засмука зърната ми. Аз й казах, че може би трябва да ходим по-често да гледаме тази група. Тя ме погледна страстно и отговори.

– Представям си, че ти си онази певица, и че сега ближа нейните зърна.

Аз простенах от удоволствие, докато тя хапеше и ближеше ту едното, ту другото зърно.
– Обърни се по корем.- каза ми тя.- Искам да ти ближа путенцето!pic3 big tits older mom strapon fucking younger man ass1 Жена ми ме изчука с пенис-колан

Аз бях зашеметен. Никога преди не я бях виждал такава и самият аз никога не съм бил по-възбуден. Тя ме дръпна да застана на четири крака и застана зад мен, разтваряйки бузите на дупето ми и започна да облизва ануса ми. Тя и преди беше си играла с ануса ми и го беше галила с пръст, но никога с език. Аз бях на седмото небе от удоволствие. Езикът й караше ануса ми да се отпусне и да се отвори леко, при което тя вкара първо един, а после още един пръст вътре.

Изведнъж тя ми каза да легна на леглото по корем и да разтворя бузите на дупето си. Не бях много сигурен какво е намислила, но го направих. Тя легна върху мен и започна да се търка нагоре надолу по задника ми. Беше много възбудена и соковете й се стичаха по дупето ми и го правеха хлъзгаво, докато се движеше нагоре- надолу. Тя спря за малко и ми каза да разтворя бузите си още повече. Застана така, че клиторът й да е точно до ануса ми. Не можех да повярвам до какви размери е нараснал той. Усещах го като малък пенис. Започна да се движи и да го вкарва и изкарва от ануса ми. Усещането беше страхотно.

– Сега наистина те чукам!- извика тя.- И ще те чукам грубо докато не се изпразня в теб!

Наистина се мяташе диво върху мен. Харесваше ми усещането на клитора й в мен и начина по който той проникваше. Можех да усетя, че тя е много близо до оргазма, когато изведнъж се притисна силно към мен и започна да се тресе. Можех да усетя мъзгата й да се разлива по дупето ми и в ануса си. Това беше капката от която имах нужда. Аз също се изпразних на леглото. Нито един от двамата не можеше да спре да се тресе от удоволствие в продължение на 1-2 минути.

– Това беше невероятно.- каза тя.
– Наистина беше.- съгласих се аз.
– Трябва да го направим пак! Никога преди не съм свършвала така мощно.
– Звучи ми добре.
– Но другия път искам наистина да вляза в теб.- каза тя.- Защо не отидеш в един от онези секс-шопове и не ми купиш пенис колан, за да мога да те изчукам хубавичко.

Не можех да повярвам на това което чувах, но можех да усетя как отново се възбуждам.

– Нямам търпение отново да ме чукаш!

Няколко дена по-късно се промъкнах в един секс магазин близо до магистралата и отидох при рафтовете със секс играчки. Определено имаше богат избор. Накрая спрях избора си на кожен колан и 18 сантиметров латексов пенис. Нямах търпение да го занеса в къщи за да можем да го изпробваме. Когато се прибрах чух позната музика да идва от уредбата. Това беше музиката на групата която бяхме слушали на пикника. Светлините бяха приглушени и имаше запалени свещи. Намерих съпругата си излегната във ваната с чаша вино в ръка. Тя се развълнува много, когато й показах новата й играчка. Каза ми да побързам и да се изкъпя и да я чакам в леглото. Взех си душ и грабнах чаша вино. Тялото ми беше напрегнато и хуят ми беше започнал да се втвърдява при мисълта за това което предстоеше.

Жена ми излезе от банята, облечена в един от копринените си халати. Пенис колана стърчеше отпред. Изведнъж ми се стори много по-голям отколкото ми се беше сторило в магазина. Усетих как халката на дупето ми започна да се свива. Глътнах голямата част от виното в чашата си.

Жена ми наистина беше влязла в ролята си. Тя седна на леглото до мен, наведе се и ме целуна, казвайки:
– Много ми хареса как пееш днес, скъпа.- Толкова много ме възбуждаш. Виж колко твърд е станал хуят ми.

Аз се пресегнах към изкуственият пенис и прокарах ръката си по него.
– Духай ми, скъпа.- каза тя.

Поставих устата си на пениса и започнах да го смуча, поемайки го дълбоко в устата си. Беше по-голям отколкото си бях представял. Движех главата си нагоре надолу, налапвайки колкото мога.

– Точно така, скъпа! Смучи го! Обичаш да лапаш големи, твърди хуйове нали?- каза тя.- Хайде да застанем в поза 69. Искам да ближа сладкото ти путенце!

Бях повече от съгласен с нея. Бях съгласен на всичко, което щеше да помогне на това чудовище да влезе по-лесно в мен. Хареса ми начина по който беше близала ануса ми. Отново усетих как задника ми се разтваря за нея. После усетих как тя разлива нещо хладно по цепката на дупето ми. С помощта на лубрикант и слюнката си тя успя да вкара три пръста в ануса ми. Усещането беше невероятно, но аз все още се притеснявах. Каза ми да се обърна и да легна по гръб. Повдигна краката ми и коленичи пред мен. Задника ми беше омазан с лубрикант, а дилдото блестеше от слюнката ми. Тя притисна главичката на изкуственият хуй към ануса ми и започна да натиска леко.

– Дишай!- каза ми тя.
Издишах бавно и първите няколко сантиметра вече бяха влезли в мен. Усещах примесена с удоволствие болка. Жена ми започна да дърпа зърната ми, знаейки че това е нещо което много ме възбужда. Започна да ми говори мръсотии, още нещо което направо ме побърква.

– Какво е усещането, скъпа, да усещаш коравия ми хуй в теб? Харесва ми да гледам как прониква в сладкото ти путенце! Нямам търпение да ти го вкарам целия!

Повече от половината беше влязло в мен. Болеше много, но и удоволствието беше огромно, когато се движеше. Искрено се радвах, че използвахме много лубрикант.

– Целият е вътре, бебчо!- прошепна жена ми.- Сега наистина ще те чукам!

Тя започна да ускорява движенията си, вкарвайки и изкарвайки изкуственият хуй от мен, без да спира да си играе със зърната ми. Можех да усетя, че е много възбудена от това. А аз самият бях направо на друга планета. Да, имаше болка, но имаше и неописуемо удоволствие. Всеки път, когато го извадеше, нямах търпение отново да ми го вкара. Значи, такова било усещането да те ебат. Бях направо като пристрастен.

Жена ми продължи така около 10 минути и към края наистина ме чукаше грубо и мощно, когато започна да се тресе и да крещи:

– Толкова много ми харесва да те чукам! Страхотнооо еее! Обичам да усещам коравия си хуй натикан в малката ти тясна путка! Свършвааамммм!

Направихме го още няколко пъти пред да се разведем. Нито един от следващите пъти не беше толкова хубав колкото първия път. По някаква странна причина, пенис колана остана при мен, нещо което се оказа полезно. Но, това е друга история.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук