Дама зад волана

3194

Аз съм на двадесет и четири години и от както се помня, съм обожавал да се обличам в женски дрехи. Още като дете изчаквах сестра си да излезе навън, за да надяна роклите й. Сега вече живея самостоятелно, но имам доста добра колекция от женски дрехи, обувки, гримове и дори бельо. Нямам нужда от перуки, понеже си имам дълга и къдрава коса, на която и момичетата ми завиждат.

 

 Всъщност съм си бил объркан с момиче. Лицето и тялото ми, почти не са окосмени и чертите ми са доста нежни. Единственото върху което трябва да работя е гласът ми.

Работя си в къщи с моя компютър, така, че имам доста време през което да нося дрехите си и да се упражнявам за гласа си. Въпреки това, все още не мисля, че ще мина за момиче, най-вече поради този дрезгав глас. Това е и причината да излизам навън, преоблечен като жена, единствено когато съм зад волана. Но това не ми дава шанс да се чувствам наистина жена.
През миналия месец съдбата ми отреди нещата да се промени. Беше някъде по обед и бях спрял на светофара при една от съседните махали. Съвсем неочаквано колата ми се развали и аз взех да се друсам напред. Забравих, че съм се облякъл с една от моите най-секси екипировки. Тясна, черна рокля, мрежести чорапи и черни обувки с висок ток. Сложил си бях и червено червило, та изобщо си бях готов за действие. Излязох от колата, за да разбера къде е повредата.image 1567 11 Дама зад волана

Преди още да реша какво ще правя – мъжът, който караше зад мен слезе от колата си и с притеснен поглед ме попита:
– Извинявам се, добре ли сте?
Беше много атлетичен и имаше лице на модел. Аз се опитах с възможно най-женствения си глас да му отговоря:
– Мисля, че да.
Тогава забелязах, че лицето му леко се промени. Станах малко нервен и казах, че трябва да тръгвам. Той обаче ми разясни каква е повредата и дори ми предложи да заведем колата у тях, където щеше да я погледне. Аз се съгласих и го последвах. Живееше съвсем наблизо.
Паркирахме пред дома му и когато отворих вратата на колата си, той ми подаде ръка за да сляза. По израза на лицето му – можех да кажа, че беше на ясно, че съм момче, облечено в женски дрехи. Погледнахме отново колата и всъщност повредата не беше чак толкова голяма. Тогава отидохме в задният двор на къщата му, от където влязохме в огромна кухня. Докато се озъртах наоколо, той ми предложи питие. По някакъв начин ме накара да се отпусна, макар и за първи път да се бях показал в женски дрехи пред някого. Донесе ми чаша с Текила Сърайз и ние седнахме на дивана. Разбрах, че се казвал Митко, а аз се представих като Сузана. Караше ме да се чувствам много приятно.
След няколко питиета, поисках да отида до тоалетната. Показа ми къде се намира и аз се запътих натам. Бях толкова пиян, че вместо да хвана патката си и да пикая, аз седнах на чинията. От лявата ми страна имаше някакви спортни вестници, а под тях и няколко би-сексуални порно списания. Бях изненадан да видя такива списания там и това ме надърви страшно много. Когато се изправих, аз вдигнах прашките си и спуснах роклята си надолу, но тя не прикриваше втвърденият ми член. Придвижих се с усмивка към хола, а Митко ме зяпаше в патката ми и попита дали не съм чел списанията му, та това ме е възбудило толкова. Аз се изчервих, наведох главата си и му казах, че това са били само снимки и ако той иска да покаже нещо на живо, аз няма да го спирам.
Докато се разсъбличаше, Митко ме попита, бил ли съм някога с друг мъж? Казах му, че не съм – но съм имал доста фантазии в които ме третират като дама или пък като уличница. Когато напълно се разсъблече, той се приближи към мен и ми прошепна, че ще ме накара да се чувствам не само като уличница, а направо ще умра и ще възкръсна отново като порно звезда. Аз просто се бях вторачил в пенисът му, който беше почти 20 сантиметра и все още не беше напълно втвърден.
Той ме блъсна, така че да застана на коленете си пред него и ми каза:
– Обгърни със сочните си устни моят пенис.
Целунах с устните си пенисът му и не можех да повярвам колко мек беше. Аз бях смукал най-различни видове изкуствени пениси, но нищо не можеше да се сравни с това. Не можех да повярвам, че за първи път в живота си докосвах съвсем истински топки, докато движех устата си нагоре и надолу по острието му. Първото ми смучене на истинския кур ме накара да се възбудя невероятно много.
Докато го смучех се чувствах все повече като уличница и това ме караше да поглъщам още повече от дължината му. В един момент си помислих, че ще се задавя. Хлъзнах устните си около главата му и въртях там езикът си, за да я вкуся. Мога да кажа, че и той се наслаждаваше на действията ми, но за мен беше невероятно удоволствие. От звуците, които издаваше, разбирах, че благодарение на добрата свирка, той скоро щеше да достигне един мощен оргазъм. Тогава аз започнах да движа устните си, отново към основата на члена му. Успях да премина последната точка и поех главата на пениса в гърлото си. Продължавах да галя топките му с едната ръка, а другата движех рязко в основата. Малко по-късно се опитах да протегна ръката си към моя член, но той не ми позволи. Каза ми, че ще ме накара да свърша здраво, но това щяло да стане по-късно.
Тогава го сграбчих за задника с двете си ръце и го притисках към себе си. Насочвах движенията му в и навън от гърлото ми. Увеличих скоростта, докато го дърпах към себе си. Устните ми бяха върху в долната част на мъжествеността му. Отново се придвижвах към главата, след което поемах пенисът му по-дълбоко и по-дълбоко, докато не достигнах най-дълбоката част на гърлото си. Бях се научил от изкуствените пениси, че с малко повече усилие е възможно да ги погълнеш напълно. Мога да кажа, че пенисът му се изпъна до максимум и той беше готов да се изпразни. Тогава го придърпах още по-плътно до себе си, така че главата на пенисът му премина през края на гърлото ми и целият беше в устата ми. Когато направих това, той издаде силен стон и започна да се празни. Останах в тази позиция, докато той свършваше. Беше доста странно усещане, да държиш в гърлото си пенис, който експлодираше. Задавих се малко и докато той се отдръпваше назад, аз не можех да повярвам, че се бях почувствал дама – повече от всякога.
Той погледна надолу, усмихна ми се и каза:
– Сигурно си се упражнявал през целия си живот, та сега успя да наместиш огромния ми кур в гърлото си. Време е да те заведа към следващото ти ниво. Обърни се обратно и аз ще сваля дрехите ти, та да видя какво криеш под тази рокля.
Аз се обърнах, отместих косите си от гърба, за да може той да свали ципът на роклята ми. Когато я разкопча, той започна да ме целува по врата и гърба, което ме подлуди. Продължаваше да го прави, докато изхлузваше роклята ми надолу. Щом тя се свлече на пода, той разкопча сутиенът ми. Аз го свалих и Боби започна да разтрива гърдите ми. Хлъзна едната си ръка надолу към прашките ми и ги смъкна. Аз се завъртях към него, така че той можеше да види как изглеждам, облечен в чорапите и високите си обувки. Каза, че изглеждам страхотно и нямал търпение да отнеме девствеността ми.
Тогава той ме преви обратно и разтвори краката ми. Вдигнах главата си към телевизора и видях себе си на екрана. Гледах се в телевизора, когато картината се промени и видях твърдият си пенис, краката си и задникът ми. Виждаше се как той разтриваше с нещо задника ми. Харесваше ми да гледам седалището си на екрана, докато той поставяше там единият си пръст.

Отново се показа лицето ми и аз се задъхвах, при поставянето на вторият му пръст. Когато картината отново се върна на задника ми Митко беше поставил трите си пръста там и бавно ги движеше на вън и на вътре в отвора. Харесваше ми всичко което правеше с мен, но се страхувах. Тогава той извади пръстите си и ми каза да разтворя бузите на задника си – пред камерата.
Докато държах бузите си разтворени, той бавно поставяше пенисът си там и преди още да съм се усетил Митко беше вмъкнал вътре пенисът си до толкова, до колкото можех да поема. Аз пъшках от болката. Тогава той спря и остана в тази позиция. Докато се опитвах да разхлабя още отворът на задника си, той ми говореше – каква разгорещена повлекана съм бил. Когато чух да ме нарича повлекана и уличница, аз се възбудих още повече. Той ме сграбчи за косата, придърпа ме към себе си, така че гърбът ми се превиваше назад. Митко започна да пързаля пенисът си напред и назад, като се стараеше да не напуска отвора на ануса ми. Всеки път проникваше все по-дълбоко и аз виждах шибаните си цици да се тресат върху екрана на телевизора, при всяко негово проникване. Когато засили скоростта си, той започна да ме шляпва с ръката си. Шляпаше ми силно и проникваше още по-дълбоко. Усещах странна смесица от удоволствие и болка. Шокирах се когато усетих топките му да се удрят в моите, понеже бях разбрал, че е поставил целият си пенис в задника ми. Скимтях всеки път, докато ме удряше с основата си. Той продължаваше да блъска отзад, а и двамата се бяхме изпотили. Дори и потен, със замъглен поглед – аз не преставах да се гледам на екрана. Бях си фантазирал, че съм чукан от мъж, но никога съм нямал реална представа, че ще е толкова приятно.
Попита ме, дали не бих искал да опитам от спермата му. Тогава се отдръпна от задника ми и аз се почувствах празен и с огромно желание да продължи да блъска там. Преди да се приближи към лицето ми, аз разтворих бузите на задника си, така че видях на екрана огромната пролука. Тогава ме изненада, когато хлъзна в нея огромен изкуствен пенис, а неговият постави в устата ми. Чукаше ме едновременно в устата и в задника ми. Даде ми малко време за да свикна с изкуствения пенис, но не спираше да ме удря с топките си по брадичката, докато се хлъзваше навън и навътре по гърлото ми. След няколко минути се отдръпна леко назад и започна да пълни гърлото ми с течността си. Тогава издърпа пенисът си напълно и изхвърляше спермата си върху лицето ми. Аз поглъщах всичко което беше поставено в устата ми. Погледнах към телевизора и видях че част от спермата му се стичаше по брадата ми и гримът ми се беше размазал. Изглеждах съвсем като курва. Хванах с едната си ръка изкуственият пенис, който беше поставен в задника ми и го попитах, дали най-сетне ще стигна оргазмът си и аз. Той ме сграбчи за ръката, притисна пенисът до дъното му, усмихна ми се и каза, че денят все още не е свършил. Просто трябваше да се почувствам наистина готов.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук