Изневярата с хазяина

12092

Здравейте.
Това се случи преди две години,когато бях на море със своя приятел. Имахме сериозна почти едногодишна връзка, и честно казано бях започнала вече да се отегчавам малко от него. Исках нещо ново, различно и горещо. Той си беше намерил работа на морето за целия сезон и взе и мен, настанихме се на квартира, но него го нямаше почти по цял ден и на мен ми беше доста скучно и еднообразно.

Не мина много време и аз забелязах, че хазаинът е млад и секси, хвърлих му око и започнах да мисля как да го съблазня и вкарам в леглото си. Е един следобед просто почуках и без да чакам отговор влязох в стаята му.

Бях се облякла предизвикателно и секси, че как иначе, все пак беше лято. Казах му в прав текст, че ще правя секс с него сега и, че друг път няма да ни се отдаде такава възможност. Съблазних го, свалих му всичките дрехи и се обладахме на пода. Той каза нещо от рода на това дали е редно или нередно, но аз му прошепнах в ухото да замълчи и, изобщо не мислех,че правим нещо нередно. Беше хубаво и това ми стигаше,това ме интересуваше и само това имаше значение за мен.Не изпитвах никакви угризения на съвестта,че изневерявам или нещо подобно. И така започнах да спя с хазаина всеки следобед, докато моя приятел работеше и се скапваше от работа, вечер се прибираше доста изморен , и не подозираше какво става в негово отсъствие. teens love old men porn 1695 1 Изневярата с хазяина

Митко(така се казваше хазаина ми) беше горещ,страстен и ненаситен мъж, беше върховно удоволствие да правя секс с него. Беше опитен и обигран,а и самия факт,че го правим под носа на гаджето ми беше доста възбуждащ и стимулиращ. А той си нямаше и хал хабер представа какво става. Аз исках лятно приключение, авантюра и я получих. Не исках да прекъсвам сериозната си връзка. Не нищо подобно, просто исках да се разнообразя и разсея. Исках едно лятно приключение и го получих. Никой не разбра за това освен мен и Митко и двамата запазихме в тайно своето горещо лятно приключение. Една незабравима лятна авантюра, за която си спомням често с малко носталгия. Гаджето ми не разбра нищо и по-добре,аз имам чувства към него и все още сме заедно, дори планираме брак след известно време. Аз съм щастлива,че моята изневяра остана скрита от всички и най-вече от него.

Изневерилата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук