Дъщерята на учителя

5548

Това се случи преди 2 години.Тогава ходех на частни уроци по математика защото много я бях закъсал в унивирситета. Един Четвъртък както обикновено отидох на урок. Oтвори ми дъщерята на учителя ми. Беше по халат защото тъкмо щеше да се къпе.

Гледката много ме учуди но и ми хареса. Тя ме покани да вляза и ми обясни че баща и го няма,да вляза да го изчакам. До половин час щял да се върне. Съгласих се. Започнах да си развързвам обувките и видях че халата и се е охлабил в кръста, наведох се още малко и видях бръснатата катеричка на Жeня(така се казваше тя). Гледката много ме възбуди и усетих как палавника в гащите ми се надига. Влязох в хола и седнах. Опитвах се да мисля за други неща,но путката на Женя все ми беше пред очите.

А и Женя никак не беше лоша.18 годишна брионетка с зелени очи и хубаво тяло.Прииска ми се да си набия една чекия.Огледах се къде мога да се изпразня без да се забележи и видях че дивана е с възглавници и мога да свърша под тях. Женя тъкмо беше влязла да се къпе,а друг човек нямаше в апартамента. Реших че ще си направя една бърза чекия.Започнах но неможех да свърша бързо,движех си ръката максимално бързо и ми беше хубаво но неможех да свърша.Чух че телефона звъни и вратата на банята се отвори.Това не ме притесни защото нямаше да търсят мен по телефона,но спрях за малко за всеки случай. Гледах към вратата и изведнъж тя се отвори и в стаята влезе Женя.Нямах време да реагирам и само дръпнах блузата си надоло за да прикрия кура си.Тя започна да ми обяснява че баща и много се извинява но няма да може да дойде….homemade teen sex with naughty girl1 Дъщерята на учителя

Аз не я слушах а само гледах към лявата и гърда,която от мястото където стоях се виждаше почти идеално.Изведнъж Женя направи една учудена физиономия и се загледа в мен. Погледнах надоло и видях че кура ми изпъква яко през блузата и тя го беше забелязала.Тя се приближи и ми вдигна блузата.Кура ми изкочи в цялата си прелест:) Тя спря погледа си върху него за 2-3 секунди! После го хвана с ръка,стисна го леко и ми каза – Ако бях малко по лоша щях да ти го скъсам…,но не съм!Започна да си двичжи ръката около хуя ми,а аз бях като замразен.Тя ме гледаше в очите и ми правеше чекия. След малко напрежението спадна и започнах да усещам удоволствие.Тя се наведе и целуна хуя ми,после се изправи и каза „Ти ще си първи…“.

Не я разбрах но когато се качи на дивана и се намести над устата ми разбрах какво е искала да каже.Започнах да я лижа,облизвах цялата путка която вече беше доста влажна. След известно време легнах на дивана и застанахме в поза 69. Усетих езика и върху патока си.Беше върховно.Тя лапаше почти целия ми кур, а езика и се не спираше да се движи. Свърших направо в устата и!На нея не и хареса много но нищо не каза.Отиде до другата стая и се върна с презерватив в ръка.Даде ми го и легна на дивана разкрачена и готова за…мен!Потърках клитора и с главичката на кура си и го вкарах. Путенцето и беше тясно и много топло. Тя цялата се гърчеше от кеф а мен това още повече ме възбуди.Започнах да и мачкам стегнатите цици и забивах кура си все по дълбоко. Усетих че ще свърша,изкарах си чепа махнах презерватива и се изпразних върху корема и. После седнах до нея да си почина.

Изпушихме по една цигара и отидохме в банята да се измием.Тя ме хвана за пишока и започна доста старателно го мие.След малко миенето се превърна в чиста чекия и кура ми отново се надърви в ръката и.Тя клекна пред мен с отворена уста и започна да движи ръката си по бързо и по-бързо докато се изпразних.След това се измих и си тръгнах.От тогава всеки път когато баща и отсъства си правим оргия у тях.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук