Гаджето на най-добрата ми приятелка

8079

Той беше гадже на най-добрата ми приятелка. Хм,гадже е силно казано всъщност. Бяха заедно от 6 години, разликата във възрастта им беше 18 години…

В началото тя беше много влюбена, но с времето чувствата си отидоха и стана просто навик. Нямаше предразсъдаци да спи с някой, който й харесва, а и той не й отстъпваше, имаше си доста любовници. Не, че беше особено готин, но имаше пари, вила, пътуваше, а за повечето момичета в днешно време това е достатъчен аргумент да се влюбят…
Дълго време не го познавах, едва наскоро ни запозна. Не ми направи особено добро впечатление, личеше му, че иска да ме вкара в леглото веднага, той така процедираше с жените, особено с младите. Казваше, че за него една жена, минала 35, била вече стара и трябвало да се сменя.
Излизахме няколко пъти тримата заедно, той ми поиска телефона. Дадох му го, мислейки, че го иска просто за всеки случай.
На следващия ден вървях по главната. Телефона ми звънна и се появи неговото име. Притесних се, помислих, че е станало нещо с приятелката ми.
Вдигнах му и веднага го попитах. Но той ми каза, че всичко е ОК, просто искал да ме чуе и да ме покани да излезем вечерта. Колебаех се много, но накрая приех.
В 9 дойде да ме вземе от вкъщи. Беше хладно, бях си сложила пуловер с доста голямо деколте, което явно му хареса. Наведе се и ме целуна по бузата. След това отидохме на ресторант. Биваше си го, знаеше как да впечатли една жена. После ми предложи да идем до вилата му, да пием по нещо и след това да ме върне вкъщи. Съгласих се.
Когато пристигнахме беше доста хладно и той запали камината. Пусна музика и наля вино в две чаши. Говорихме си доста дълго и докато се усетя, вече се целувахме. Той прокара ръка под полата ми. Ръката му беше толкова топла,усетих как се възбуждам. Съблякохме се и легнахме пред камината.Той смъкна главата си надолу и заби език в пулсиращото ми пиче и започна да засмуква клитора ми. Беше невероятно,идеше ми да крещя от удоволствие. Когато започнах да стена тихо,той извади езика си и на негово място сложи твърдия си хуй. Не беше много голям, но страшно твърд. Започна да влиза и излиза бавно, изкарваше си го целия и пак го вкарваше. После усили темпото,усещах как топките му се удрят в задника ми, а това ме побъркваше….

Без да ме пита ме обърна по корем, извади го от пичето ми, целия облян в соковоте ми и ми го вкара без особени трудности в ануса. До този момент не бях изпитвала подобно удоволствие от аналния секс, но той знаеше как да го прави и това ме докара до невероятен екстаз. Чукаше ме с равномерни, бързи тласъци, като от време на време вкарваше ръка под мен за да масажира клитора ми. Явно и на него много му харесваше, започна да крещи от удоволствие. Усетих, че скоро ще свърши. Започнах да се извивам бавно под него, което го довеждаше почти до лудост. Изригна в мен, в ануса ми, усетих топлата му сперма и това ме накара да свърша и аз. Беше неверочятно. Той се отпусна до мен…!
Усмихна ми се.
Беше най-невероятнотя секс, който бях правила. И най-интересното беше,че въобще не се чувствах гузна заради това,че той беше гадже на най-добрата ми приятелка!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук