Моята жена

6396

Отново се прибирам след дълъг уморителен ден от работа. Бързам за да видя каква изненада ми е приготвила този път жена ми. Тя обича сексуалните игри. Висока, с дълга черна коса, дълъг бедър, стегнато дупе, зелени очи и средни гърди. Самото изкушение.

В стаята свети само една бледо червена лампа. Жена ми седнала на леглото покрито с червен сатенен чаршаф, пуши цигара и отпива от чашата с вино. Дъхът ми секва.

 

Облечена е с тънка,може да се кажи само каишки,червена прашка, червен корсет с жартиери, тънки чорапи и обувки с много тънко и високо токче.

Днес щеше да играе роля на стриптизьорка. Влязох да си взема душ. Когато излязох от банята жена ми беше пуснала тихо музика и стройното й тялo се поклащаше в такт с нея. Ръцете й преминаваха бавно по цялото й тяло. Гърдите набъбваха при всеки неин допир. Облизваше средния си пръст и отново го прекарваше през настръхналите си зърна. Ръката й плавно слизаше надолу към сочното й путе.

Пръстите й се заиграха с клитора, постепенно тя вкарваше пръстите в набъбналата путка. Не спираше да извива тяло под такта на музиката. С всяко нейно движение кура ми започваше да пулсира все повече и повече. Тя застана на на колене, постави ръцете си на земята и започна да се приближава към мен, приличаща на дива котка. Разкопча панталона ми, пъхна ръката си и хвана пулсиращия ми кур, поднесе го към устата си. Целуна леко главичката, после леко с език я облиза, спусна го цялата му дължина,захапа леко със зъби мъдете ми. Отново с език се върна по цялата дължина на кура ми и го налапа. Започна до го смуче. Боже обичам игричките на жена си. Всеки ден ме изненадва с нещо.09 large1 Моята жена

Тъкмо когато мислех че ще свърша тя се отдръпна. Легна на сатенения чаршаф, разтвори си краката и напъха в путето си един вибратор. Не бях го забелязал до сега.

Докато се чукаше не спираше да си играе с клитора си. Започна да стене, тялото й започна да се извива и да ме приканва.

Станах, доближих се до нея обърнах я с гръб към мен и й го напъхах в подмокреното путе. Дръпнах силно косата й назад. Знаех,че това я възбужда още повече. Тя започна да се движи напред назад, извади го и го пъхна в дупето, няколко тласък ,пак в путката, няколко тласъка и пак в дупето. Изпитвах такова удоволствие, накрая не знаех къде се намира кура ми. Жена ми забързваше все повече и повече темпото, не спираше да си играе клитора. Усещах, че ще свърши. Дръпнах я отново за косата и я плеснах по дупето. Тя експлодира. Аз не спирах, продължавах да я чукам в дупето. Жена ми се протегна и взе вибратора. Напъха си го в путката. Тя се чукаше с вибратора аз я чуках в дупето. Боже какво усещане. Усещах как ще експлодирам и ще напълня малкото й стегнато дупе. Така и стана. Тя свърши втори път заедно с мен.

Имах чувството, че вдигам температура, така гореше цялото ми тяло. Влязохме да си вземем душ. Тя беше толкова секси. И как само прокарваше гъбата по тялото си. Не издържах на гледката . Хванах я през кръста, дръпнах я към себе си и започнах да я целувам по гърдите. Тя седна на мивката, разтвори си краката й ме дръпна към себе си. Напъхах й го и ….. Водата се стичаше върху нас………

Два тека и три оргазма за жена ми. Обичам да се прибирам в къщи при сексапилната си жена.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук