В ноща на бала…

8979

Предполагам, че най-добрият начин да започна тази изтория е като ви разкажа за себе си. Аз съм 40 годишна вдовица ( абсолютната истина ) с 19-годишен син.Започнах упражнение преди около 10 години и имах възможност да си запазя фигурата.

Висока съм 171см и съм 57 килограма ( е добре де 58 )малко напълнях последните няколко години, но не е чак толкова зле как се показва по телевизията – смених си размера на сутиена с един номер. Никога бе съм имала толкова големи гърди. Синът ми, Павел, точно навърши 19 и беше първа година студент. Той е 189см и 80 килограма със много добра визия. Е, или поне така си мисля аз. Винаги сме били близки, но станахме още по близки след като баща му се самоуни преди около три години. Излизах на срещи няколко път през последните години, но никога не ставах дори леко близка с мъжете, с които излизах. Като резултат от доста време не бях правила секс. Бях уморена от мастробиране с пръсти и си поръчах пенис колан, от тогава това дилдо е моят таен любовник. Понеже с Павел живеехме сами последните три години и бяхме много отпуснати един покрай друг, затова нито аз, нито той е бил много скромен в къщи. Много пъти се бяхме виждали без почи никакви дрехи. Прегръщахме се и се целувахме доста, вероятно повече от останлите, но все пак си бяха майка – син отношения. По- късно забелязах, че той се възбужда когато съм нежна с него и да бъда честна това ме зарадва. Понякога когато се самозадоволявам с моято таен любовник си мисля за него.7 2831 В ноща на бала...

Една вечер той придружаваше приятелката си на нейния бал и аз бях сама в къщи почти през цялата вечер. След като приключих с домашните си задължения си взех една хубава хореща вана, облякох си любимият халат и седнах на дивана с мисълта да погледам малко телевизия. Мислех си за срещата по-късно с моя таен любовник и исках да се облека за случая. Загледах се в един филм и когато Павел се върна още бях пред телевизора. Влезе целуна ме по устните и отиде в стаята си да свали смокинга. Помолих го да ми донесе чаша вино на връщане. Бяхме достатачно близки за да ми сподели че той също е пил и е правил секс с приятелката си. Беше още надървен. Леко се развълнувах и дори завидях. Той се върна облечен с тениска и къси шорти, носещ две чаши вино, и седна до мен на дивана. Дори не се замислих как съм облечена, той ме е виждал толкова много пъти дори в по оскъдно облекло.

Той си сипа вино и започна да гледа филма без да казва нищо. В един момент пгледнах Павел и го хванах, че ми запа циците. Халатът беше много феаричен и той можеше да види всичко до зърната ми. Обърнах се много бързо и усетих топлина разпростираща се по цялото ми тяло. Ръката му се движише по тялото ми и съвсем скоро го усетих да докосва косата ми. Трябваше да се махна тогава, но тайно се наслаждавах на докосването му. След малко вече усетих дясната му ръка да гали рамото ми. Обърнах се да му кажа да престане, а той веднага ме целуна. В началото започна като една от нашите нормални целувки, но почти веднага премина в страстна и дълбока целувка. Избутах го и се опитах да стана, но той ме обгърна с ръце, притисна ме до гурдите си и продължи да ме целува. Този път обаче той плъзгаше език между устните ми, опитвайки се да ми отвори устата. Опитах се да държа устните си стиснати но не успях. Отворих си устните и засмуках горещият му език, исках да престана, но наистина много ми харесваше.

Зърната ми започнаха да набъбват, усещах нарастващият му член между краката си. От толкова много време не бях целувана така. С едно движение павел разкри гърдите ми и сграбчи дясната ми гърда. Животински я мачкаше и си играеше със напръщялото ми зърно… почти получих оргазъм. Напразно се опитах да го отблъсна отново, аз самата толкова много го желаех.

Обвих с ръце врата му и се притиснах колкото се може повече, натискайки гърдите си в него. Най-накрая ми даде шанс да кажа нещо и аз го попитах дали знае какво прави.

– Да, мамо, смятам да те изчукам.

– Това не правилно, нали знаеш – отчаено се опитвах да убедя както себе си така и Павел.

– Не ми пука! Чакал съм дълго време да направя това и не мога да издържа нито секунда повече. Обичам те и искам да правя любов с теб!

След което ме вдигна и ме заведе в спалнята. Спря до леглото и издърпа халата нацяло, изправи се и ме погледна.

– О боже, толкова си красива!Наблюдавах те докато се къпеш и докато се разхождаш по оскъдното си облекло, но в сравнение с това….

Рязко ме дръпна и започна да ме целува отново докато аз плъзгах ръката си към чатала му. Беше огромен, пулсиращ и много много горещ.

– Ти ме видя сега аз искам да видя теб. Съблечи се!

– Ти ме съблечи!

Махнах му тениската, посегнах към шортите му и бях толкова нервна и развълнувана, че имах чувството, че мога да ги скъсам. И ето, моя син, само по слипове, главичката на пениса му стърчеше извън тях.

– Свали ги, Павел!

– Не, свали ги ти !

Застанах на колене и сграбчих еластичните слипове, но преди ги сваля не можах да издържа на невероят ния хуй, който ме гледаше от горе.Плъзнах езиг по него, като облизаг влагата, и му дадох голяма, сочна целувка точно по главичката. Бавно свалях слиповете, като поемах все повече и повече от него в устата си. О, боже, страхотен беше! Отдавна не бях вкусвала нещо толкова вкусно.

– Смучи го, кучко, смучи го!

Шокирах се, че собственият ми син ми говори мръсно, но устата ми вече беше пълна и не можах да кажа нищо, наистина се наслаждавах.. Моят таен любовник беше голям, но тих. Поех кура докато не го усетих в гърлото си, а от него имаше още. „Това е страхотно, нямам търпение да вплезе в путето ми” помислих си аз. Смучех го докато не усетих, че ще се изхърли и спрях.

– Е, мамкчето ти добри свирки ли прави.

– Да. Искам да довършиш и да изпиеш всяка капка от моята смерма!

Просто обожавам да ми заповядват! Преди да продължа се дръпнах леко на назад за да го огледам по добре. Беше 21 сантиметра – прекрасен! Не мина много време до момента, когато моят сладък син пълнеше устата на майка си с гореща сперма.
Когато приключих Павел внимателно ме издърпа на леглото. Застана над мен и за почнахме да се целуваме докато си играеше със зърната ми. Сигурна съм че можеше да усети собствения си вкус на устните ми. Само мисълта за това ме караше да се разтрисам от удоволствие.Павел засмука гърдите ми. Беше Превъзходно! Гризваше всяка от тях лекичко със зъби, затова имаше малко сладка болка. Огромниято му чеп беше точно срещу моята путка и аз се отрквах в него, набивах се колкото можех по-бързо докато не получих яростен оргазъм. Най- срахотния оргазъм, който някога бях изпитвала. Почти колабирах и исках да си почина малко но Павел все още смучеше едната ми цица и скоро бях отново гореща и готова. Просто не можех да му се наситя.

– Какво искаш да ти направя сега, мамо?

– Искам ти да ме целуваш между краката!

– Колко силно го искаш?

– Много силно!!

– Достатъчно силно, че да ме молиш?!

– Да! Умолявам те!

– Не ми се моли, кучко! Трябва повече да се постараеш. Какво искаш да целуна?

– Моляте, сине, моляте целуни ми путето!

– Само да го целуна ?!?!

– НЕ! Искам да ме изядеш! Искам да смучеш клитора ми, искам да усещам езика ти във вагината си! Моля те, направи го заради майка си!

Предполагам съм се молидадостатъчно или той просто не можеше да издържи и веднага залепи сладките си устни до моето мокро коте. О, боже, толкова беше хубаво! Сграбчих го за главата и провесих дупето си извън леглото … започнах да се натискам в лицето на Павел, исках цялата му глава в себе си. Когато започнах да свършвам усетих прилива на мазга. Освободих косата на Павел, той седна до мен и ме обгърна с ръце. Бавно облизах сладките си сокове от лицето му. Продължихме до сутринта, когато и двамата бяхме много изтощени.Всъщност с него бяхме лубовници последните две години, докато Павел не се ожени. Знаех че е грешно да правим това, но просто не можехд а го спра, желаех го! Може би можем да бъдем пак заедно въпреки че е женен. Самата мисъл за тройка ме кара да се подмокря….

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук